הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בולדנון או דקה ???

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
בזמן האחרון אני חושב להכניס בולדנון לסייקל מסה חורפי במקום הדקה (סייקל הקלאסי)

ראשית אני מבין לאחר קריאה מרובה שהדקה יותר חזק מבולדנון כשעושים השוואה מ"ג מול מ"ג. דקה ב400/300 מ"ג בשבוע נותן עבודה טובה לפי ההמלצות ולפי ניסיון אישי. לעומת זאת בולדנון ממליצים לקחת 600-800 כדי שיתן תוצאות.

כמו כן קראתי והבנתי שהבולדנון נותן מראה יבש יותר וסופח פחות נוזלים מדקה - שזה מבחינתי דבר חשוב ביותר - האסתטיקה מאוד חשובה לי

מבחינת האסטרים הם די דומים למרות שלבולדנון יקח טיפה יותר זמן להכנס לפעולה ולצאת מהגוף.

השאלה שלי היא כזאת:

אם נתעלם רגע ממחיר, תופעות לוואי, pct, וכל מיני רעשי רקע...

איזה חומר יתן יותר גדילת מסת שריר יבש (מבלי להתייחס לנוזלים)
נטו שריר
איזה חומר עדיף ?
כמובן כל חומר והמינון המומלץ שלו.

מי מנצח בולד או דקה ?

בזמן האחרון אני חושב להכניס בולדנון לסייקל מסה חורפי במקום הדקה (סייקל הקלאסי)

ראשית אני מבין לאחר קריאה מרובה שהדקה יותר חזק מבולדנון כשעושים השוואה מ"ג מול מ"ג. דקה ב400/300 מ"ג בשבוע נותן עבודה טובה לפי ההמלצות ולפי ניסיון אישי. לעומת זאת בולדנון ממליצים לקחת 600-800 כדי שיתן תוצאות.

כמו כן קראתי והבנתי שהבולדנון נותן מראה יבש יותר וסופח פחות נוזלים מדקה - שזה מבחינתי דבר חשוב ביותר - האסתטיקה מאוד חשובה לי

מבחינת האסטרים הם די דומים למרות שלבולדנון יקח טיפה יותר זמן להכנס לפעולה ולצאת מהגוף.

השאלה שלי היא כזאת:

אם נתעלם רגע ממחיר, תופעות לוואי, pct, וכל מיני רעשי רקע...

איזה חומר יתן יותר גדילת מסת שריר יבש (מבלי להתייחס לנוזלים)
נטו שריר
איזה חומר עדיף ?
כמובן כל חומר והמינון המומלץ שלו.

מי מנצח בולד או דקה ?
אני דיי מסמפט את שניהם.
אך אם השיקול הוא מראה...ווסקולריות...פחות נוזליות..נטו שריר..
אין פה בכלל שאלה!

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא התייחס לעבודה הכי חשובה !!!
דקה זה חומר שמאושר ע"י fda ומיוצר עבור בני אדם.
בולדנון זה חומר לסוסים אני אפילו לו יודע אם יש לו אישור וטרינרי

דקה, חד וחלק
אם אכפת לך מאסתטיקה וכספים לא issue גם במחיר של קצת פחות תוצאות של שריר בסוף היום אז בולד
וכמו שהבחור למעלה אמר יש פה עניין של טעם אישי
חיסרון בבולד זה אסתר מאוד ארוך כאשר בדקה אפשר להשתמש פשוט בnpp במקום

Hgb זה כדוריות דם אדומות, המוגלובין גבוה וכדומה, ללא השגחה ישים אותך גם עם לחץ דם גבוה שזה לא טוב, כדי לפתור בעיות איתו צריך: 1 יותר נוזלים 2 קרדיו לתזז את הדם בגוף 3 תרומת דם
תמיד כדאי כדי שהם לא יהיה צמיגי
ולמקרה חרום שחכתה להזכיר ידע בהקזת דם או גם תרומת דם גם פיתרון טוב טסט ובולד בפרט מעלים המוטוקריט המוגלובין וכדוריות דם אדומות, אם לא מפחיד אותך קצת puffy בהחלט נאנד הוא מעולה אין לי ניסיון עם בולד לא יכול להגיד עליו כלום אבל אם כבר נאנד אז עדיף נאנד קצר יותר קל לשלוט על הפרולקטין והוא טיפה פחות סופח נוזלים אבל לא לשכוח שהכל מתנקז בסוף בתזונה ואם לתסף קצת אירובי זה גם עוזר לשמור על "יובש" גם בסייקל עם חומרים "רטובים"
בולד - פח אשפה
דקה - נוזל החיים
לא חושב שבולד הוא פח אשפה כי שמעתי עליו מחלוקות לפה ולשם למרות שאף פעם לא הישתמשתי בו ולא חושב שהשתמש למרות שהוא מסקרן אותי מאוד

• פותח/ת השרשור
למרות שהוא מסקרן אותי מאוד
זה הסיבה שאני רוצה לנסות.
סקרן
כמו כן יש הרבה אנשים שמשבחים אותו

אבל אם כבר נאנד אז עדיף נאנד קצר יותר קל לשלוט על הפרולקטין והוא טיפה פחות סופח נוזלים

אם אעשה דקה שוב כנראה יהיה קצר עם ארוך ביחד לפחות בחודשים הראשונים כדי שיכנס לעבוד מהר
מעין ננדרלון בלנד

זה הסיבה שאני רוצה לנסות.
סקרן
כמו כן יש הרבה אנשים שמשבחים אותו

אם אעשה דקה שוב כנראה יהיה קצר עם ארוך ביחד לפחות בחודשים הראשונים כדי שיכנס לעבוד מהר
מעין ננדרלון בלנד
גם אופציה שיטה טובה קיק לא רע בכלל

אף אחד לא התייחס לעבודה הכי חשובה !!!
דקה זה חומר שמאושר ע"י fda ומיוצר עבור בני אדם.
בולדנון זה חומר לסוסים אני אפילו לו יודע אם יש לו אישור וטרינרי
כי מי שענה התייחס למה ששאלת בפתיחת האשכול.

תאכלס מישהו פה באמת מכיר שימוש בבולד?
ויכול למנות יתרונות פיזיולוגים שהוא נותן? חשק מיני ? פוגע או לא? מפרקים פציעות? אסטרוגן ?

תאכלס מישהו פה באמת מכיר שימוש בבולד?
ויכול למנות יתרונות פיזיולוגים שהוא נותן? חשק מיני ? פוגע או לא? מפרקים פציעות? אסטרוגן ?
מגביר סינטזת חלבון לגבי הוורידים לא משהו כזה מיוחד כן מגביר מעט את התאבון אבל זה נרגע לאחר תקופה גורם לחרדות זה חומר שעובד יותר מאחורי הקלעים לא משפיע על הוויזואליות בצורה ניכרת וגם לא על הכוח כן מסייע בסינטזת חלבון והורדת אסטרוגן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית