עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוו על מה ההורדה במוניטין??
bruhהלוו על מה ההורדה במוניטין??
עם פינסטריד זה דיזסטר!
נכון אבל זה התשובה היחידה לשאלה הזאתעם פינסטריד זה דיזסטר!
ודקה לא לוקחים לבד.
למי שיש נטיה להתקרחות יש בעיה עם סטרואידים.בן 22, לוקח פינסטרייד, שוקל לעשות סייקל ראשון, ממה שהבנתי סייקל ראשון זה טסט אבל יש סיכוי לנשירת שיער
יש משהו אחר שנחשב בטוח לשיער?
בשביל זה המציאו את ה Ru58841 אבל זה חומר מאוד פוטנטי שחוסם את כל האנדרוגניים שהוא נוגע בהם ויש לו תוצאות מוכחות גם בזמן שימוש כבד בחומרים אבל ואבל גדול, זה חומר מסוכן...למי שיש נטיה להתקרחות יש בעיה עם סטרואידים.
יש חומרים שעדינים יותר לשיער וכאלה שיותר אבל כל נגזרת טסט עלולה להביא לעליה בנשירת השיער אם יש נטייה לכך.
אה פיפי לא ידעתי שאפשר ללחוץ על זהbruh
הבנתי, תודה 😃למי שיש נטיה להתקרחות יש בעיה עם סטרואידים.
יש חומרים שעדינים יותר לשיער וכאלה שיותר אבל כל נגזרת טסט עלולה להביא לעליה בנשירת השיער אם יש נטייה לכך.
רחוק מזה יש לי קו שיער מלא, לוקח את זה כאמצעי זהירותבשביל זה המציאו את ה Ru58841 אבל זה חומר מאוד פוטנטי שחוסם את כל האנדרוגניים שהוא נוגע בהם ויש לו תוצאות מוכחות גם בזמן שימוש כבד בחומרים אבל ואבל גדול, זה חומר מסוכן...
אגב אם יש לך עשירייה בצד, לך לטורקיה וסגור את הפינה
בדיוק.למי שיש נטיה להתקרחות יש בעיה עם סטרואידים.
נו..ואחרי שיסגור פינה בטורקיה וילך כמו איזה פצוע למשך חודש..נראה לך שהשיער שיושתל יהיה עמיד לdht?בשביל זה המציאו את ה Ru58841 אבל זה חומר מאוד פוטנטי שחוסם את כל האנדרוגניים שהוא נוגע בהם ויש לו תוצאות מוכחות גם בזמן שימוש כבד בחומרים אבל ואבל גדול, זה חומר מסוכן...
אגב אם יש לך עשירייה בצד, לך לטורקיה וסגור את הפינה
גם מי שיש לו נטייה להתקרחות יסבול יותר מנגזרות אנדרוגניות ופחות מאלה שפחות...הבנתי, תודה 😃
רחוק מזה יש לי קו שיער מלא, לוקח את זה כאמצעי זהירות
צפה בקובץ המצורף 70725
אתם חוויתם נשירת שיער?
הכל בסופו של דבר קשור אני חושב שאם יש נטייה להתקרחות במשפחההבנתי, תודה 😃
רחוק מזה יש לי קו שיער מלא, לוקח את זה כאמצעי זהירות
צפה בקובץ המצורף 70725
אתם חוויתם נשירת שיער?
תחקור את הנושא לפני שאתה קופץ בראשיילך כמו פצוע לחודש... יהיה עמיד לdht?
איפה למדת את זה?תחקור את הנושא לפני שאתה קופץ בראש
השיער שיושתל יהיה עמיד לdht, כן.
שוב, אמרתי תחקור את הנושא לפני שאתה קופץ בראש.איפה למדת את זה?
(רק תעשה לי טובה...אל תעלה לי פה עוד פעם איזה מחקר על 4 חולדות ועכבר שמצאת ברשת)
תחקור את הנושא לפני שאתה קופץ בראש
השיער שיושתל יהיה עמיד לdht, כן.
למה לא? אתה לא תדע בכלל שזה מושתל אלא אם יגידו לךושיער מושתל לא אסתטי כמו שיער טבעי
לוקחים את השיער ממוקומות 'חסינים' לdht כמו אחורי הראש והצדדים ואז השיער החדש אין לו בעיה עם dhtהוא לא יהיה עמיד ב100%, הוא יהיה עמיד יותר מהשיער הקודם שהיה שם ולא בהכרח ישרוד
למה לא? אתה לא תדע בכלל שזה מושתל אלא אם יגידו לך
לוקחים את השיער ממוקומות 'חסינים' לdht כמו אחורי הראש והצדדים ואז השיער החדש אין לו בעיה עם dht
מוזמן לקרוא על ההליך
How Does DHT Affect Hair Transplants?