הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD פעם ראשונה

• פותח/ת השרשור adirz8
  • פורסם בתאריך

adirz8

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
שלום רב, עוד מעט מסיים חיטוב ורוצה להתחיל אולי LGD, אני מתאמן כ5 שנים עם תזונה נכונה.
175 ס"מ שוקל 76 ק"ג על 10% שומן, בן 22
לא לקחתי שום חומרים אנבוליים אחרים.
מתעניין להתחיל סייקל רק של LGD(הבנתי שהוא הכי פקטיבי)
האם למרות הוותק שלי עדיין אראה תוצאות מרשימות? האם ישנם סיכונים ותופעות לוואי?

האם למרות הוותק שלי עדיין אראה תוצאות מרשימות? האם ישנם סיכונים ותופעות לוואי?
כן, וותק ככל שיהיה, אתה מכניס גירוי אנרוגני לרצפטורים אנדרוגניים בתוליים, יהיה תוצאות מכובדות! כמה מכובדות או מרשימות, תלוי כמה תשקיע בתזונה ואימונים בזמן השימוש

סיכונים ות. לוואי - כן יש סיכון ויהיו תופעות לוואי, lgd הוא די חזק וכן יכול להשבית במידת מה ולא משנה כמה מייפים את זה, זה עדיין סטרואידים

נדחף לפוסט

מישהו פה מהמסוייקלים ניסה פעם ראד?
שוקל לנסות ולהכניס את זה לסייקל מאסה - טסט+מאסטרון+ראד

אשמח לחוות דעת

לפני שקיבלתי מרשם וידעתי שהכיוון שלי הוא TRT אמרתי אני הולך על כל הקופה ועושה סייקל של LGD סתם בשביל הקטע, זה ללא ספק הסארם שהכי אהבתי מכל אלו שניסיתי, אבל כבר בשבוע 4 כשעשיתי בדיקות דם של אמצע סייקל הציר שלי היה מושבת לגמרי אני מדבר איתך כמעט 0.

לקראת סוף הסייקל כבר קיבלתי את המרשם לטסטסטרון אז לא היה אכפת לי מהציר.

ממליץ לך נחרצות לשלב בסיס, אם לא טסטסרון בזריקות אז 4-Andro יש לך קרם של Muscle Gel אתה מורח פעמיים ביום וזה משתמש כבסיס לסייקל.
ובנוסף תכין PCT מראש ותבצע בדיקות דם לפני ואחרי אל תהיה נאייבי ותחשוב שזה בלי תופעות לוואי והכל וורד.

בהצלחה.

אני עכשיו לוקח 5mg ליום עם enclomiphene כבסיס, וברוך השם אין תופעות לוואי שליליות של מחסור בטסט ואסטרוגן, מבחינת משקל גוף יש עלייה של בין חצי קילו לקילו בשבוע תלוי בתזונה שלך, מבחינת כוח אני מתחזק כל אימון מה שלא היה לי שנים, ליבידו גם מוגזם רצח בחיים לא הרגשתי כזה חרמן כל היום.

אני עכשיו לוקח 5mg ליום עם enclomiphene כבסיס, וברוך השם אין תופעות לוואי שליליות של מחסור בטסט ואסטרוגן, מבחינת משקל גוף יש עלייה של בין חצי קילו לקילו בשבוע תלוי בתזונה שלך, מבחינת כוח אני מתחזק כל אימון מה שלא היה לי שנים, ליבידו גם מוגזם רצח בחיים לא הרגשתי כזה חרמן כל היום.
LGD גרם לקריסה של SHBG , יש לך יותר טסטוסטרון חופשי, לכן הליבידו כזה גבוהה.

עשיתי אותו דבר
לא היה לי שום תופעות לוואי, התחזקתי אבל מבחינת מראה לא היה הרבה שינוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית