הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון עם טרפז תפוס

Ariel107

משתמש מתחיל
41
5
נק' מוניטין:
3
41
5
היי, כבר שבוע שהטרפז העליון הימני שלי תפוס בגלל משקל גדול מידי בחתירה כנגד פולי תחתון(קרה לי בזמן שמשכתי) , חשוב לציין שיכול לבצע את כל התרגילים במכון בטכניקה טובה וזה לא מגביל אותי( כבר לקראת הסוף), ממליצים להמשיך להתאמן או לנוח?

נערך לאחרונה:
היי, כבר שבוע שהטרפז העליון הימני שלי תפוס בגלל משקל גדול מידי בחתירה כנגד פולי תחתון(קרה לי בזמן שמשכתי) , חשוב לציין שיכול לבצע את כל התרגילים במכון בטכניקה טובה וזה לא מגביל אותי( כבר לקראת הסוף), ממליצים להמשיך להתאמן או לנוח?

עניין של הרגשה אישית, והשריר שלך מכווץ, לא תפוס.

אכן חידשת לי 😃 , זה לא משהו שיכול להיות יותר גרוע הכוונה?

אין לי מושג מה קרה לך אבל אם אתה סובל מDOMS / כיווץ אני לא רואה סיבה שזה יגרר לפציעה.

בכל מקרה זה לא משהו שאני יכול לקחת עליו אחריות ואם אתה לא בטוח תיגש לחוות דעת מאיש מקצוע.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה קרה לך אבל אם אתה סובל מDOMS / כיווץ אני לא רואה סיבה שזה יגרר לפציעה.

בכל מקרה זה לא משהו שאני יכול לקחת עליו אחריות ואם אתה לא בטוח תיגש לחוות דעת מאיש מקצוע.

זה לא DOMS, זו הייתה מתיחה של תנועה לא נכונה, לא כאבי שרירים רגילים אחרי אימון

שריר מכווץ זה גם במהלך תרגיל.
מתי הוא מכווץ שלא כחלק מתרגיל, ומתי הוא תפוס?

נכון, הבעיה מתחילה שהוא מתכווץ בלי כוונה תחילה.

ואין כזה דבר שריר תפוס, שריר תפוס זו שפה עממית לDOMS.
זה לא DOMS, זו הייתה מתיחה של תנועה לא נכונה, לא כאבי שרירים רגילים אחרי אימון

ומתיחת שריר מדובר בפגיעה בתאי שריר מלווה בדלקת מקומית, לרוב משהו שתוך ימים ספורים מחלים.

• פותח/ת השרשור
נכון, הבעיה מתחילה שהוא מתכווץ בלי כוונה תחילה.

ואין כזה דבר שריר תפוס, שריר תפוס זו שפה עממית לDOMS.

ומתיחת שריר מדובר בפגיעה בתאי שריר מלווה בדלקת מקומית, לרוב משהו שתוך ימים ספורים מחלים.

אוקיי, תודה רבה אור 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית