הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיבול פעם ראשונה

mach1n3

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
אהלן,
לאחר האשכול האחרון שפתחתי החלטתי לקחת דיבול (בפעם הראשונה) במקום LGD.
מדובר על סייקל של חודש ראשון עם דיבול+דקה +טסט, ואח"כ טסט+בולד.(למשך חודשיים נוספים)
איזה תופעות מצופות (במידה והחומר LEGIT) תוך כדי החודש הראשון?
-צבירת נוזלים לפי מה שהבנתי (אנסה להמנע כמה שאפשר ממאכלים שמכילים כמות גבוהה של נתרן כדי לעשות כמה שיותר minimize לתופעה).
-לחץ דם גבוהה (האם הייתם ממליצים על בדיקת דם אולי גם בנסוף לאחר החודש של סיום הדיבול - תוך כדי הסייקל?).

מה לגבי תחושות ? (חוזק? תחושה טובה? "להרגיש את החומר" מה שנקרא )

אשמח לעוד הערות והארות 😃
מועדים לשמחה!

נערך לאחרונה:
מה הקשר מעבר בין דקה לבולד אחרי חודש.
2 החומרים שציינת הם ארוכים .
עדיף לעשות איתם סייקל של 3-4 חודש מינימום
או דקה כל הסייקל או בולד כל הסייקל
טסט ודיבול סבבה

סייקל אינפנטילי ביותר.

סייקל ראשון
טסט סולו + פרגניל
PCT

סייקל שני ושלישי כבר אפשר לשלב אוראלים אבל אני אישית מעדיף שלא בגלל הכבד.

אני הייתי הולך על
טסט+בולד

אין דבר כזה דקה+בולד
זה או זה או זה .
לדעתי תנסה את שניהם . ותגידי לנו מה הרגיש לך יותר טוב
טסט ודקה או טסט ובולד
לדעתי תעיף תדיבול הזה .

סייקל ראשון שלך? אם לא, מה היו הקודמים ומה חווית?

אני פאן בוי של חומרים יבשים יותר + טסט כבסיס במינון של 400-500 מ״ג ולכן הייתי מתרחק מדיבול.
לגביי דקה / בולד…אתה צריך לבחור אחד מהם. שניהם חומרים עם אסטר ארוך ולכן אין שום היגיון להחליף בין אחד לשני אחריי חודש. אלו חומרים שאתה יכול להריץ גם 20 שבועות בכיף.

במידה וזה סייקל ראשון שלך לך על טסט ואם ממש מעקצץ לך תוסיף בסוף אוראלי שאינו מומר לאסטרוגן, לדוגמה וינסטרול או אנאבר. סייקל ראשון keep it simple ותתעסק כמה שפחות ב ai וכדומה (טסט+דיבול זה מתכון ל e2 גבוה עבור רוב האנשים).

אהלן,
לאחר האשכול האחרון שפתחתי החלטתי לקחת דיבול (בפעם הראשונה) במקום LGD.
מדובר על סייקל של חודש ראשון עם דיבול+דקה +טסט, ואח"כ טסט+בולד.(למשך חודשיים נוספים)
איזה תופעות מצופות (במידה והחומר LEGIT) תוך כדי החודש הראשון?
-צבירת נוזלים לפי מה שהבנתי (אנסה להמנע כמה שאפשר ממאכלים שמכילים כמות גבוהה של נתרן כדי לעשות כמה שיותר minimize לתופעה).
-לחץ דם גבוהה (האם הייתם ממליצים על בדיקת דם אולי גם בנסוף לאחר החודש של סיום הדיבול - תוך כדי הסייקל?).

מה לגבי תחושות ? (חוזק? תחושה טובה? "להרגיש את החומר" מה שנקרא )

אשמח לעוד הערות והארות 😃
מועדים לשמחה!
בהנחה שאת ההחלטה להשתמש כבר קיבלת,
לפני שאתה עושה סלט של נגזרות וסארמס
לא יהיה יותר נכון לשאול את עצמך קודם מה בכלל אופי הסייקל שאתה מחפש? מסה? חיטוב? ומה היעדים.
בהתאם לכך לבדוק אם אפשר לעשות את זה בלי או עם סטרואידים ובמידה וכן להתאים את הנגזרות הרצויות שלכל אחת מאפיינים שונים...זמן מחצית חיים שונה והשפעות שונות על הגוף

לא אביע דעה על אם כן או לא...רק אגיד לך שמאופי השאלות שלך הייתי ממליץ לך להקפיא קצת את העניין..לעשות עוד קצת שיעורי בית על חומרים...ת לוואי...תכונות של כל נגזרת..אלו נגזרות פועלות טוב ביחד ואלו מאוד לא כדאי לשלב... ועל שיתוק ושיקום ציר הורמונלי..
אני לא נגעתי במחט לפני שלמדתי לעומק את הנןשא..אולי נדמה לך שהידע שלך כיום מספיק אבל הוא לא.

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון שלך? אם לא, מה היו הקודמים ומה חווית?

אני פאן בוי של חומרים יבשים יותר + טסט כבסיס במינון של 400-500 מ״ג ולכן הייתי מתרחק מדיבול.
לגביי דקה / בולד…אתה צריך לבחור אחד מהם. שניהם חומרים עם אסטר ארוך ולכן אין שום היגיון להחליף בין אחד לשני אחריי חודש. אלו חומרים שאתה יכול להריץ גם 20 שבועות בכיף.

במידה וזה סייקל ראשון שלך לך על טסט ואם ממש מעקצץ לך תוסיף בסוף אוראלי שאינו מומר לאסטרוגן, לדוגמה וינסטרול או אנאבר. סייקל ראשון keep it simple ותתעסק כמה שפחות ב ai וכדומה (טסט+דיבול זה מתכון ל e2 גבוה עבור רוב האנשים).

בולדנון נותן וסקולריות ? או ai

בולדנון נותן וסקולריות ? או ai
שניהם כל אחד בדרכו שלו
בולד כי הוא מעלה hgb והוא סטרואיד
Ai כי הוא מוריד אסטרוגן מה שגורם לך לסחוב פחות נוזלים ולהיות יותר יבש מה שנותן ווסקולריות

סייקל אינפנטילי ביותר.

סייקל ראשון
טסט סולו + פרגניל
PCT

סייקל שני ושלישי כבר אפשר לשלב אוראלים אבל אני אישית מעדיף שלא בגלל הכבד.

אני הייתי הולך על
טסט+בולד

אין דבר כזה דקה+בולד
זה או זה או זה .
לדעתי תנסה את שניהם . ותגידי לנו מה הרגיש לך יותר טוב
טסט ודקה או טסט ובולד
לדעתי תעיף תדיבול הזה .
למה אין דבר כזה דקה ובולד זה שילוב קלאסי שאני אישית מאוד אוהב באוף סיזן.
מה הקשר מעבר בין דקה לבולד אחרי חודש.
2 החומרים שציינת הם ארוכים .
עדיף לעשות איתם סייקל של 3-4 חודש מינימום
או דקה כל הסייקל או בולד כל הסייקל
טסט ודיבול סבבה
מה הבעיה בדקה ובולד בשילוב ביחד איך הגעת למסקנה שאי אפשר את שניהם ביחד אשמח להסבר רציני בנושא.

• פותח/ת השרשור
לא סייקל ראשון ולא שני שלי.
המטרה היא מאסה.
ואשמח באמת לדעת למה אי אפשר לרוץ חודש על דקה ואז לעבור לעוד חודשיים על בולד? כפי שהבחור מעליי ציין.
עשיתי בעבר וינסט+טסט+בולד למשך 3 חודשים ועכשיו אני רוצה לראות איך זה יעבוד עם דיבול (וגם דקה ביחד איתו בחודש הראשון).

סייקל אינפנטילי ביותר.
....
לדעתי תעיף תדיבול הזה .

למה להעיף את הדיבול? כי אתה לא אוהב אותו? מה הסיבה לכך שאתה חושב שהוא פחות "טוב" כרגע עבור סייקל של מסה?

המטרה היא מאסה.
ואשמח באמת לדעת למה אי אפשר לרוץ חודש על דקה ואז לעבור לעוד חודשיים על בולד? כפי שהבחור מעליי ציין.
עשיתי בעבר וינסט+טסט+בולד למשך 3 חודשים ועכשיו אני רוצה לראות איך זה יעבוד עם דיבול (וגם דקה ביחד איתו בחודש הראשון).

למה להעיף את הדיבול? כי אתה לא אוהב אותו? מה הסיבה לכך שאתה חושב שהוא פחות "טוב" כרגע עבור סייקל של מסה?
לא אני כן מסכים שלהחליף באמצע הסייקל בין שני החומרים האלה זה מאוד לא אפקטיבי השאלה שלי הייתה למה הם טוענים שאי אפשר לשלב את שניהם ביחד דיבול+טסט+דקה+בולד זה הסייקל הכי קלאסי לאוף סיזן או במילים אחרות ״מסה״ לא יודע מה העבר שלך עם חומרים אבל להגיד שאי אפשר לשלב בין שני החומרים האלה זה פשוט שטות שלא מבוססת על כלום.

שניהם כל אחד בדרכו שלו
בולד כי הוא מעלה hgb והוא סטרואיד
Ai כי הוא מוריד אסטרוגן מה שגורם לך לסחוב פחות נוזלים ולהיות יותר יבש מה שנותן ווסקולריות

תגיד לי משהו שאני לא יודע
המטרה היא מאסה.

כי אתה לא רוצה להראות כמו בלון

לא אני כן מסכים שלהחליף באמצע הסייקל בין שני החומרים האלה זה מאוד לא אפקטיבי השאלה שלי הייתה למה הם טוענים שאי אפשר לשלב את שניהם ביחד דיבול+טסט+דקה+בולד זה הסייקל הכי קלאסי לאוף סיזן או במילים אחרות ״מסה״ לא יודע מה העבר שלך עם חומרים אבל להגיד שאי אפשר לשלב בין שני החומרים האלה זה פשוט שטות שלא מבוססת על כלום.
היי האם האדם בתמונת פרופיל שלך הוא טבעי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית