הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיבול פעם ראשונה

mach1n3

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
אהלן,
לאחר האשכול האחרון שפתחתי החלטתי לקחת דיבול (בפעם הראשונה) במקום LGD.
מדובר על סייקל של חודש ראשון עם דיבול+דקה +טסט, ואח"כ טסט+בולד.(למשך חודשיים נוספים)
איזה תופעות מצופות (במידה והחומר LEGIT) תוך כדי החודש הראשון?
-צבירת נוזלים לפי מה שהבנתי (אנסה להמנע כמה שאפשר ממאכלים שמכילים כמות גבוהה של נתרן כדי לעשות כמה שיותר minimize לתופעה).
-לחץ דם גבוהה (האם הייתם ממליצים על בדיקת דם אולי גם בנסוף לאחר החודש של סיום הדיבול - תוך כדי הסייקל?).

מה לגבי תחושות ? (חוזק? תחושה טובה? "להרגיש את החומר" מה שנקרא )

אשמח לעוד הערות והארות 😃
מועדים לשמחה!

נערך לאחרונה:
הוא שאל אותי לא אותך זה לא ממקומך לענות על זה.

אהלן האדם בתמונת פרופיל זה אני ולא אני לא טבעי 😃
כמה שנים התאמנת איך היית מגדיר את עצמך בתור אחד שהתאמן מכון במשך שנים?
כמה זמן לקח לך להבין איך לפתח את הגוף בצורה לא טבעית?

כמה שנים התאמנת איך היית מגדיר את עצמך בתור אחד שהתאמן מכון במשך שנים?
כמה זמן לקח לך להבין איך לפתח את הגוף בצורה לא טבעית?
מתאמן 8 שנים בסהכ כבר מההתחלה היה את היתרון הגנטי משאר החברה במכון גם כטבעי הייתי יחסית גדול לכן לא לקח הרבה זמן להבין שאני רוצה להתחרות בפיתוח גוף ולכן צריך להתחיל סייקלים כמובן שלא ממליץ על שימוש בחומרים למי שלא רוצה להתחרות לפי דעתי אפשר להשיג את המטרות בצורה יותר בריאה אני לא חושב שצריך לקחת דוגמא ממני אצלי זה כל החיים שלי וכל ההתעסקות שלי ביום יום.

שלא ממליץ על שימוש בחומרים למי שלא רוצה להתחרות

אתה לא הראשון שרושם על זה ואני חייב לענות על זה.
לך חשוב להתחרות ולהגיע רחוק בתחום ולכן אתה משתמש
לאחרים זה סתם דרך חיים ואהבה וסוג של פסיכולוג שרוצים להרגיש טוב עם עצמם ולהראות טוב ולכן הם משתמשים,

בדיוק כמו שאני ארשום שהמחיר שזה גובה ממך לא שווה את הגביע דמוי זהב שמקבלים בתחרות.

נערך לאחרונה:
לאחרים זה סתם דרך חיים ואהבה וסוג של פסיכולוג שרוצים להרגיש טוב עם עצמם ולהראות טוב ולכן הם משתמשים,

בדיוק כמו שאני ארשום שהמחיר שזה גובה ממך לא שווה את הגביע דמוי זהב שמקבלים בתחרות.
אני רושם את הדעה שלי לאחר ששאל אותי על צורת החשיבה שלי אתה יכול לקבל ואתה יכול לא לקבל זה לא רלוונטי מבחינתי.

אני רושם את הדעה שלי לאחר ששאל אותי על צורת החשיבה שלי אתה יכול לקבל ואתה יכול לא לקבל זה לא רלוונטי מבחינתי.

אנשים יקרים, הנה עוד דוגמה חיה ובועטת איך שטרן דופק את המוח.
מאדם אהוב אתם יכולים להפוך לאנשים אינפנטילים בלתי נסבלים.

אנא - הימנעו מטרן.

נערך לאחרונה:

אנא - הימנעו מטרן.

האם אתה חושב ככה גם על דקה? שהוא גם NOR-19..

האם אתה חושב ככה גם על דקה? שהוא גם NOR-19..

ממה שאומרים ברחבי הרשת - כמעט ולא. רק אציין שיש לי אפס ניסיון עם שני החומרים הנ״ל, אומר מה שקראתי ומה ששמעתי בפודקאסטים.

מתאמן 8 שנים בסהכ כבר מההתחלה היה את היתרון הגנטי משאר החברה במכון גם כטבעי הייתי יחסית גדול לכן לא לקח הרבה זמן להבין שאני רוצה להתחרות בפיתוח גוף ולכן צריך להתחיל סייקלים כמובן שלא ממליץ על שימוש בחומרים למי שלא רוצה להתחרות לפי דעתי אפשר להשיג את המטרות בצורה יותר בריאה אני לא חושב שצריך לקחת דוגמא ממני אצלי זה כל החיים שלי וכל ההתעסקות שלי ביום יום.
יואו שאמרת יתרון גנטי אשכרה לכדת אותי אחי הורדתי 42 קילו וני מעל שנה בחדר כושר ומשום מה אני עומד ליד אנשים שמתאמנים3-4-5 שנים פלוס ואני מרגיש ורואה במראה שהמבנה שלי יותר טוב משלהם התחלתי להתאמן לפני מעל שנה עם חברים הם בקושי פיתחו משהו ואני עשיתי שינוי מאוד גדול אם אני אישית מאמין שיש לי גנטיקה טובה ואני גדול ורחב ואני רואה את עצמי על הבמה אני כרגע עוד שבועיים 18 אתה חושב שאני צריך ללכת על זה ומתי שהוא להשתמש? אני גם רוצה להוציא תואר ראשון בחינוך גופני כי אני חי כושר ואוהב את זה (סליחה על החפירה)
דרך אגב אני גם מרים משקלים שאנשים שנראים בנויים טוב לא מרימים עם טכניקה נכונה לא יודע עם זה עוזר

אנא - הימנעו מטרן.

סתם עוד חי בסרט
נמאס לי שהם חושבים שיצרו סטרואידים בשבילכם ואם סתם באלי להראות כמו הענק הירוק מי אתה שתגיד לי מה שווה ומה לא ומה רלוונטי ומה לא.
שניהם נור19 אבל דקה מרטיב אותך וטרן מייבש אותך
להיות יבש יותר קשוח למוח ולגוף וכמובן למפרקים וכל הקונסטלציה

לדעתי לפי מה שאני רואה על קטלר , פיל היט, ג'י , רוני כולם שמנים באוף סיזן זה אומר שהם לוקחים חומרים מרטיבים כי כדי לפתח שריר כזה ענק ולהגיע למימדים האלה אתה חייב להרים הרבה משקל .. ואי אפשר לעשות את זה שאתה מיובש מבלי לקרוע את הגידים . לדעתי אתם עושים טעות שאתם עושים סייקלים מייבשים שלא לפני תחרות גם אני לא מבין למה להתחטב אם עוד לא הגעת לגודל הרצוי.. כל הקטע זה להפוך לפריק מפלצתי ואז לפני התחרות להתייבש. למה לעשות סייקל מייבש ? אתה רוצה לעלות במשקלי עבודה אתה רוצה לגדול . אז עדיף חומרים מרטיבים .
זו דעתי רק הלא מקצועית בעליל

סתם עוד חי בסרט
נמאס לי שהם חושבים שיצרו סטרואידים בשבילכם ואם סתם באלי להראות כמו הענק הירוק מי אתה שתגיד לי מה שווה ומה לא ומה רלוונטי ומה לא.

לדעתי לפי מה שאני רואה על קטלר , פיל היט, ג'י , רוני כולם שמנים באוף סיזן זה אומר שהם לוקחים חומרים מרטיבים כי כדי לפתח שריר כזה ענק ולהגיע למימדים האלה אתה חייב להרים הרבה משקל .. ואי אפשר לעשות את זה שאתה מיובש מבלי לקרוע את הגידים . לדעתי אתם עושים טעות שאתם עושים סייקלים מייבשים שלא לפני תחרות גם אני לא מבין למה להתחטב אם עוד לא הגעת לגודל הרצוי.. כל הקטע זה להפוך לפריק מפלצתי ואז לפני התחרות להתייבש. למה לעשות סייקל מייבש ? אתה רוצה לעלות במשקלי עבודה אתה רוצה לגדול . אז עדיף חומרים מרטיבים .
זו דעתי רק הלא מקצועית בעליל

בבקשה, איי רייס מיי קייס

תראה לא כל מי שלוקח חומרים נגיד הרוב המוחלט
לא נהיים הטופ שבטופ שיהיה מובן
מי שעושה לו טוב לראות תוצאות יותר גבוהות שאי אפשר להשיג בטבעי גם טוב
הגוף אותו גוף הנזק אינבדואלי כל אחד עושה את הבחירות שלו
רק שלא יגידו" אחי אני מתחרה" אז מותר לי
אהלן,
לאחר האשכול האחרון שפתחתי החלטתי לקחת דיבול (בפעם הראשונה) במקום LGD.
מדובר על סייקל של חודש ראשון עם דיבול+דקה +טסט, ואח"כ טסט+בולד.(למשך חודשיים נוספים)
איזה תופעות מצופות (במידה והחומר LEGIT) תוך כדי החודש הראשון?
-צבירת נוזלים לפי מה שהבנתי (אנסה להמנע כמה שאפשר ממאכלים שמכילים כמות גבוהה של נתרן כדי לעשות כמה שיותר minimize לתופעה).
-לחץ דם גבוהה (האם הייתם ממליצים על בדיקת דם אולי גם בנסוף לאחר החודש של סיום הדיבול - תוך כדי הסייקל?).

מה לגבי תחושות ? (חוזק? תחושה טובה? "להרגיש את החומר" מה שנקרא )

אשמח לעוד הערות והארות 😃
מועדים לשמחה!
פותח הפוסט נטו טסט אתה תראה גם תוצאות מעולות לא צריך להשתגע החומה זה להתקדם עם מינימום
של כמייה לא צריך לרוץ על כמה אנבולים
אתה יכול להתחיל טסט בלבד ולעשות נניח דקה קצר ל 6-8 שבועות
בולד שמעתי שהקצר מעולה אם זה לגיט
אבל גם רק טסט או טסט ודקה אתה יכול תהקדם
אין צורך סתם לשים 3 חומרים במזרק אלה אם אתה באמת צריך את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית