עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי הפרולקטין יצא גבוה,בגלל שלא הייתי ער הרבה זמן לפני הבדיקה?יאללה פתח אמפולה, תטען מזרק ויאללה שחרר.
ותתחיל לקחת קומפלקס B הפרולקטין שלך בשמיים, דבר עם הרופא על זה.
בטח שיהיה קשה הטסט ברצפה.. יאללה למה אתה מחכה? תיגש לאנדו ותתחיל trt יהיה לך נהדר..טרם הגעתי לאנדו,אני מניח שכבר אין ברירה.
חיי היום יום מאוד קשים ככה :/
אה יכול להיות, אני יודע שצריך להיות ער 3 שעות לפני שעושים את הבדיקה הזאת, אבל גם להיות בטופ של הטווח זה לא טוב אז אולי שווה לעשות בדיקה חוזרת כמו שצריך רק לוודא אבל תלוי בךאולי הפרולקטין יצא גבוה,בגלל שלא הייתי ער הרבה זמן לפני הבדיקה?
הוא גבוהה מהנורמה ב 3 יחידות 😃
קקקק.שמע,בא לי לתת לך לק באוזן..להעלות לך את הטסט
תתחיל טיפול ויאללה תתחיל לחיותקקקק.
דעתך על הבדיקות?(כמובן שאתה לא רופא בלה בלה)
אני מבסוט רק מדבר אחד הE2 כזה נמוךתתחיל טיפול ויאללה תתחיל לחיות
אני מבסוט רק מדבר אחד הE2 כזה נמוך
הייתי עם 128-212 עם טסט 4.8יש סיבה שה e2 יהיה גבוה עם טסט׳ כל כך נמוך?
בעיניי דווקא הגיוני המצב שלך
אסטרוגן מומר מטסט, כשאין טסט אין אסטרוגן, כמובן אחוז שומן תורם אבל עם רמות כאלה של טסט בטח שלא יהיה המרה לאסטרוגן , תבדוק גם SHBG עם רמות כאלה בטח הוא בשמיים מה שעוצר את הגוף מלהמיר את המעט טסט שיש לך לאסטרוגןאני מבסוט רק מדבר אחד הE2 כזה נמוך
יענו הדיאטה/הליכות עוזר רצח להמרה
*אולי השתיה החריפה דופקת אותי עם הפרולקטין
תסתכל בתמונה,ממש לא גבוההגם SHBG
מבין אח מביןבן הגיע הזמן
אין לאן לברוח
תתחיל עם השפיצים ותרגיש כמו בן אדם
תראה עברתי כמה וכמה מאוד מוערכיםאתה מבזבז יותר מידי זמן יקר בהרהורים...
אולי אתה לא ממש מכיר בהיפוגונדיזם שלך ועדיין חי בסרט שבוקר אחד תתעורר והמפעל יחזור לעבוד.
בעניין זה מעניין איך האנדו חושב שצריך לטפל בבעיה והאם הוא מציע הצעות טיפול קונקרטיות...או פסיבי כזה..סתם מקשיב למה אתה חושב או שוקל לעשות עם העניין?