עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשובה לעניין!
חברים
רופא המשפחה העלה נקודה לגבי תרופת מרשם
״פנטרמין״
שמעתם משו,התנסתם?
ידעתי למה לגשת לפורום עם זה!https://www.reddit.com/r/loseit/com...amp&utm_medium=&utm_content=comments_view_all
Reddit בשבילך
זה מדכא קצת תיאבון אבל שתסיים לקחת אתה תחזור לעלות מה שירדת אלא אם כן אתה מנצל את התרופה הזאת בשביל Kickstart ומשנה אורכי חיים וכל זה, כי פשוט לא לאכול לזמן השימוש בתרופה, שתרד מהתרופה תעלה במשקל בחזרה, עוד משהו שאתה צריך לדעת שיש מצב גדול שהתרופה הזאת 'תכבה' אותך יותר משאתה כבר, אחרי הכל זה נגזרת של מת' במרשם, תקרא דיווחים של משתמשים בקישור ששלחתי
רוב התרופות שהרופא ייתן לך במרשם זה ח#א בלבן עם תופעות לוואי ופגיעה בגוף מפה ועד באר שבע, רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע, @elchonon יכול לרשום לך מגילה על זה.ידעתי למה לגשת לפורום עם זה!
הרופא טוען שזה יתן לי ״יותר מצב רוח״
ברגע שאני רואה,הפרעות בקצב הלב
אני בורח!
אני מעדיף להיות בסיכון לאירוע לבבי עם איכות חיים גבוהה מאשר להיות בסיכון לאירוע לבבי עם איכות חיים חרא ככה שאם חס וחלילה קורה משהו לפחות אתה מקבל אירוע עם חיוך.כן סוג של אבסורד שכזה.
טסטסטרון נמוך מביא איתו סיכון לאירוע לב
משתמש בTRT
בעלון לצרכן ״סיכוי לעלייה של צמיגות בדם שתוביל לאירוע לבבי״
חחחח
תשתה מספיק מים, תתאמן, תעשה קרדיו, תתרום דם והסיכון הזה של צמיגות הדם יירד ל0 המיוחד אם אתה עוצר במינוני trt אין סיבה שתגיע לשםכן סוג של אבסורד שכזה.
טסטסטרון נמוך מביא איתו סיכון לאירוע לב
משתמש בTRT
בעלון לצרכן ״סיכוי לעלייה של צמיגות בדם שתוביל לאירוע לבבי״
חחחח
בהחלט.תשתה מספיק מים, תתאמן, תעשה קרדיו, תתרום דם והסיכון הזה של צמיגות הדם יירד ל0 המיוחד אם אתה עוצר במינוני trt אין סיבה שתגיע לשם
לגבי trt הוא דווקא מוריד סיכון לאירוע לבבי
Testosterone therapy reduces heart attack and stroke
מחזק.רוב התרופות שהרופא ייתן לך במרשם זה ח#א בלבן עם תופעות לוואי ופגיעה בגוף מפה ועד באר שבע, רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע, @elchonon יכול לרשום לך מגילה על זה.
נכון, יש מצבים שבהם צריך תרופה כזאת או אחרת ואין מנוס אבל ברוב המקרים עוד לפני שמגיעים למצב שצריך תרופה אפשר לשפר ואף למנוע את המצב בצורה טבעית
אתה לא אחד מהדוגלים ב TRT בשביל ידידנו כאן? איך זה מסתדר ביחד עם מה שציטטתי אותך כאן?רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע
אם הציר שלך עובד והטסט שלך ממוצע פלוס, אין לך מה להתקרב לtrt, אם אתה כבר זקן או שהציר שלך כבר לא עובד וניסית כבר לשנות אורך חיים ולקבל טיפול או אם רוצה להיראות כמו דוגמן עם מלא שריר שאי אפשר להגיע כטבעי על אחוז שומן כזה נמוך זה סיפור אחר ומה לעשות אתה יכול להגיע לשייפ החלומות כטבעי אבל אם תרצה את אותו שייפ עם 10 ק"ג שריר יותר, זה כבר אי אפשר כטבעימהדוגלים ב TRT
תחליף הליכות בריצות, תקח תפריט מאלחנן שיש בו 2 ק"ג מלפפונים ליוםהליכות
בהחלט.אגב משער שהגעת לרמות כאלה בגלל פרוטוקולים לא יוצלחים שרופאים הריצו בעבורך
בהחלט.
לא אפול שוב לטעות שעשיתי..
אז הרופא נבהל ב57 המטוקריט מפסיקים טיפול מיידית,אני עמדתי על 51
537 e2 אתה מדמיין איך הייתי נראה??
שקית/בלון מים אדום 😃
אחי הוא היה עושה זריקה של 250 ועל זה עוד מורח ג׳ל.תחליף הליכות בריצות, תקח תפריט מאלחנן שיש בו 2 ק"ג מלפפונים ליום
תרים כבד, תאכל מלא חלבון ותדאג לבקר גם בסאונה והיית עושה את זה גם בחודש
תרומת דם זה מה שעוזר הכי מהר אבל ביום שאחרי איך אתה מתנהג משפיע גם לא מעט
אגב משער שהגעת לרמות כאלה בגלל פרוטוקולים לא יוצלחים שרופאים הריצו בעבורך
מישו היה צריך לבדוק שהג׳ל עובד 😉🤩אחי הוא היה עושה זריקה של 250 ועל זה עוד מורח ג׳ל.
המרקרים הגרועים שהיו לו זה אך ורק באשמתו.
עדיף לקחת איזה כדורים שצריך 🙄להפסיק ל#ונן