הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרקרים

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
מרקרים בפעם השנייה(על פי בקשת הרופא)
מה דעתכם?

*כמובן שאני הולך לאנדו! 😃
*לא הייתי ער הרבה זמן לפני הבדיקה

תודה

קבצים מצורפים

• 3363803C-B339-4F60-B884-DDCAE78B33A4.jpeg
    3363803C-B339-4F60-B884-DDCAE78B33A4.jpeg
    KB 87.9 · צפיות: 147
  • B63F41B6-B5CE-47DD-BA8F-E6B2A5E79563.jpeg
    B63F41B6-B5CE-47DD-BA8F-E6B2A5E79563.jpeg
    KB 89.3 · צפיות: 121
תשובה לעניין!
חברים
רופא המשפחה העלה נקודה לגבי תרופת מרשם
״פנטרמין״
שמעתם משו,התנסתם?

https://www.reddit.com/r/loseit/com...amp&utm_medium=&utm_content=comments_view_all

Reddit בשבילך
זה מדכא קצת תיאבון אבל שתסיים לקחת אתה תחזור לעלות מה שירדת אלא אם כן אתה מנצל את התרופה הזאת בשביל Kickstart ומשנה אורכי חיים וכל זה, כי פשוט לא לאכול לזמן השימוש בתרופה, שתרד מהתרופה תעלה במשקל בחזרה, עוד משהו שאתה צריך לדעת שיש מצב גדול שהתרופה הזאת 'תכבה' אותך יותר משאתה כבר, אחרי הכל זה נגזרת של מת' במרשם, תקרא דיווחים של משתמשים בקישור ששלחתי

• פותח/ת השרשור
https://www.reddit.com/r/loseit/com...amp&utm_medium=&utm_content=comments_view_all

Reddit בשבילך
זה מדכא קצת תיאבון אבל שתסיים לקחת אתה תחזור לעלות מה שירדת אלא אם כן אתה מנצל את התרופה הזאת בשביל Kickstart ומשנה אורכי חיים וכל זה, כי פשוט לא לאכול לזמן השימוש בתרופה, שתרד מהתרופה תעלה במשקל בחזרה, עוד משהו שאתה צריך לדעת שיש מצב גדול שהתרופה הזאת 'תכבה' אותך יותר משאתה כבר, אחרי הכל זה נגזרת של מת' במרשם, תקרא דיווחים של משתמשים בקישור ששלחתי
ידעתי למה לגשת לפורום עם זה!
הרופא טוען שזה יתן לי ״יותר מצב רוח״
ברגע שאני רואה,הפרעות בקצב הלב
אני בורח!

ידעתי למה לגשת לפורום עם זה!
הרופא טוען שזה יתן לי ״יותר מצב רוח״
ברגע שאני רואה,הפרעות בקצב הלב
אני בורח!
רוב התרופות שהרופא ייתן לך במרשם זה ח#א בלבן עם תופעות לוואי ופגיעה בגוף מפה ועד באר שבע, רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע, @elchonon יכול לרשום לך מגילה על זה.
נכון, יש מצבים שבהם צריך תרופה כזאת או אחרת ואין מנוס אבל ברוב המקרים עוד לפני שמגיעים למצב שצריך תרופה אפשר לשפר ואף למנוע את המצב בצורה טבעית
עוד משהו שכדאי שתדע, מטרתה של הביג פארמה ושות זה להרוויח כסף, לא שתהיה בריא, כמה שאתה יותר חולה וקונה יותר ממה שהם מוכרים ככה הם יותר שמחים נקודה למחשבה... אגב זה אחת הסיבות למה מתרכזים כל כך בלחסן את כולם אבל מניעת התקהלות, חובת מסיכה ודברים שבאמת יכולים לעזור לא מעניינים אף אחד, יש מישהו שרוצה כסף והוא יקבל אותו.. המגפה? כמה שיותר זמן שזה איתנו ככה יותר טוב בשבילו
העובדות לפניך

וכן, יש תרופות שהם עושות את העבודה בלי תופעות לוואי וכל מקרה לגופו, אבל שתדע את זה - כמה שפחות תהיה צריך ותלוי בתרופות - ככה אתה תהיה יותר בריא? למה? סטטיסטיקה

• פותח/ת השרשור
כן סוג של אבסורד שכזה.
טסטסטרון נמוך מביא איתו סיכון לאירוע לב
משתמש בTRT
בעלון לצרכן ״סיכוי לעלייה של צמיגות בדם שתוביל לאירוע לבבי״

חחחח

כן סוג של אבסורד שכזה.
משתמש בTRT

חחחח
אני מעדיף להיות בסיכון לאירוע לבבי עם איכות חיים גבוהה מאשר להיות בסיכון לאירוע לבבי עם איכות חיים חרא ככה שאם חס וחלילה קורה משהו לפחות אתה מקבל אירוע עם חיוך.

כן סוג של אבסורד שכזה.
משתמש בTRT

חחחח
תשתה מספיק מים, תתאמן, תעשה קרדיו, תתרום דם והסיכון הזה של צמיגות הדם יירד ל0 המיוחד אם אתה עוצר במינוני trt אין סיבה שתגיע לשם
לגבי trt הוא דווקא מוריד סיכון לאירוע לבבי
Testosterone therapy reduces heart attack and stroke

• פותח/ת השרשור
תשתה מספיק מים, תתאמן, תעשה קרדיו, תתרום דם והסיכון הזה של צמיגות הדם יירד ל0 המיוחד אם אתה עוצר במינוני trt אין סיבה שתגיע לשם
לגבי trt הוא דווקא מוריד סיכון לאירוע לבבי
Testosterone therapy reduces heart attack and stroke
בהחלט.
לא אפול שוב לטעות שעשיתי..
אז הרופא נבהל ב57 המטוקריט מפסיקים טיפול מיידית,אני עמדתי על 51
537 e2 אתה מדמיין איך הייתי נראה??
שקית/בלון מים אדום 😃

רוב התרופות שהרופא ייתן לך במרשם זה ח#א בלבן עם תופעות לוואי ופגיעה בגוף מפה ועד באר שבע, רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע, @elchonon יכול לרשום לך מגילה על זה.
נכון, יש מצבים שבהם צריך תרופה כזאת או אחרת ואין מנוס אבל ברוב המקרים עוד לפני שמגיעים למצב שצריך תרופה אפשר לשפר ואף למנוע את המצב בצורה טבעית
מחזק.

אני בכלל הייתי ממליץ לך ללכת לרופא אלטרנטיבי, יש לי את מי שעזר לי שאוכל להפנות אליו את מי שרוצה.

רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע
אתה לא אחד מהדוגלים ב TRT בשביל ידידנו כאן? איך זה מסתדר ביחד עם מה שציטטתי אותך כאן?
*מסכים לגבי תרופות בגדול

מהדוגלים ב TRT
אם הציר שלך עובד והטסט שלך ממוצע פלוס, אין לך מה להתקרב לtrt, אם אתה כבר זקן או שהציר שלך כבר לא עובד וניסית כבר לשנות אורך חיים ולקבל טיפול או אם רוצה להיראות כמו דוגמן עם מלא שריר שאי אפשר להגיע כטבעי על אחוז שומן כזה נמוך זה סיפור אחר ומה לעשות אתה יכול להגיע לשייפ החלומות כטבעי אבל אם תרצה את אותו שייפ עם 10 ק"ג שריר יותר, זה כבר אי אפשר כטבעי
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
וכן אני מאמין שיש צמחי מרפא שבמינונים גדולים שלהם אפשר להגיע לרמות טסט יותר מהנורמה אבל אני לא בקיא בתחום ואין לי את הסכומים האלה כדי לקנות את הצמחי מרפא האלה במינונים האלה

לא אני לא מתחסד או מתייפיף, טסט או trt זה יכול להיות בריא לאוכלסיות מסוימות אבל יש משפט של איזה אחד שאומר שאם זה עובד אז לא נוגעים

יש חברה שזה כבר לא עובד אצלם אז אין מנוס מtrt
אגב גם מי שלוקח טסט, הוא יכול לקחת מלא תרופות כדי לאזן לחץ דם אסטרוגן ומה לא, אבל גם אז, עדיף כמה שיותר בצורה 'טבעית' לסדר בעיות כאלה אם כי הדרך הטבעית לטווח קצר יקרה יותר

לדוגמא פרולקטין משתולל, אפשר לקחת כמה כדורי caber ולסיים עם העסק או לשנות אורך חיים, להפסיק ל#ונן, לקחת ויטמיני b או p5p במקום לחכות שיגיע יום שצריך כבר caber וזה סתם דוגמא מני רבות

כמובן יש לכאן ולכאן ועדיין באופן כללי לאוכלוסייה הכללית אני דוגל ב: "רוצה להיות בריא, קח תרופות סבתא, דברים מהטבע"
מכיר יותר מדי אנשים שאם קצת כואב להם אז ישר משכך כאבים או כדור אקמול אבל אז טיפלת בתסמינים ולא בבעיה וסתם חוררת את מערכת העצבים עד לפעם הבאה

• פותח/ת השרשור
@reemar
לקח לי מעל ל3 חודשיים לייצב את ההמטוקריט והאסטרוגן בלי תרופות
מלא מלא מלא הליכות
תרומת דם אחת
והרבה מרק כרוב,וכרוב ניצנים(ירקות מצליבים)

תחליף הליכות בריצות, תקח תפריט מאלחנן שיש בו 2 ק"ג מלפפונים ליום
תרים כבד, תאכל מלא חלבון ותדאג לבקר גם בסאונה והיית עושה את זה גם בחודש

תרומת דם זה מה שעוזר הכי מהר אבל ביום שאחרי איך אתה מתנהג משפיע גם לא מעט

אגב משער שהגעת לרמות כאלה בגלל פרוטוקולים לא יוצלחים שרופאים הריצו בעבורך

בהחלט.
לא אפול שוב לטעות שעשיתי..
אז הרופא נבהל ב57 המטוקריט מפסיקים טיפול מיידית,אני עמדתי על 51
537 e2 אתה מדמיין איך הייתי נראה??
שקית/בלון מים אדום 😃
תחליף הליכות בריצות, תקח תפריט מאלחנן שיש בו 2 ק"ג מלפפונים ליום
תרים כבד, תאכל מלא חלבון ותדאג לבקר גם בסאונה והיית עושה את זה גם בחודש

תרומת דם זה מה שעוזר הכי מהר אבל ביום שאחרי איך אתה מתנהג משפיע גם לא מעט

אגב משער שהגעת לרמות כאלה בגלל פרוטוקולים לא יוצלחים שרופאים הריצו בעבורך
אחי הוא היה עושה זריקה של 250 ועל זה עוד מורח ג׳ל.
המרקרים הגרועים שהיו לו זה אך ורק באשמתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית