הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרקרים

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
מרקרים בפעם השנייה(על פי בקשת הרופא)
מה דעתכם?

*כמובן שאני הולך לאנדו! 😃
*לא הייתי ער הרבה זמן לפני הבדיקה

תודה

קבצים מצורפים

• 3363803C-B339-4F60-B884-DDCAE78B33A4.jpeg
    3363803C-B339-4F60-B884-DDCAE78B33A4.jpeg
    KB 87.9 · צפיות: 147
  • B63F41B6-B5CE-47DD-BA8F-E6B2A5E79563.jpeg
    B63F41B6-B5CE-47DD-BA8F-E6B2A5E79563.jpeg
    KB 89.3 · צפיות: 121
  • פותח/ת השרשור
הפרולקטין יכול להיות מאד מערות קצרה כמו שאמרת זה לא ערכים בשמיים בכלל סהכ ערך עליון תבדוק בזמן אחר.
המוטוקריט יטפס וזה נפוץ ואמור להיות ב trt
יש דרכים לשלוט על זה גם לצד תרומות דם במקרה שאתה מאד רגיש לזה ויש גם תרופות ללחץ דם שיכולות לסייע (תופעת הלוואי שלהם אנמיה).
כולסטרול גם אפשר לשלוט באורח חיים בריא יותר הכולל אירובי אומגה 3 תזונה נכונה וכו… וכן במקרה קיצוני גם טיפול תרופתי.
עניין האסטרוגן יש מספר גישות יש רופאים שילכו על תדירות זריקות קטנה יותר (הרוב) וישלבו ארימידקס (שאם תשאל אותי זה רעל)
הייתי מנסה את במינון שתקבל לחלק ליותר זריקות ואתה תראה שה e2 יהיה מתון יותר
שורה תחתונה לכול דבר יש מחיר אם תרצה טסט בנורמה יהיו חריגות בערכים אחרים בבדיקות ואין צורך להיבהל. צריך לדעת לנסות ולאזן ולהבין שהערכים האלו הם תופעות לוואי של התרופה וחלק מהטיפול
תודה רבה על התשובה העיינינית!
אף אנדו שהייתי אצלו,לא שילב לי גם טסט וגם Ai
הם טוענים שהתרופות הללו,לא רשומות לטיפול בגבר וכו וכו.

לחלק את האמפולה נניח לפעמיים,יטייב עם תופעות הלוואי,ואולי אצליח לדלג על חלק מהם.
אבל זה שיעבוד של זריקות!

מה דעתך על הניבידו
תודה

תראה עברתי כמה וכמה מאוד מוערכים
לכל אחד היתה השקפה אחרת ודרך פעולה אחרת.
אני כן מכיר בבעיה אצלי
אבל דוחק את הקץ,בגלל החרדה מהפעם הראשונה ראשונה,ההמטוקריט טיפס לשמיים,האסטרוגן,הכולסטרול וכו

אולי פשוט לרווח את זמני הזריקות של הטסטווירון,או שפשוט להשתמש בניבידו
גבר ההמטוקריט, כולסטרול, אסטרוגן היו חרא כי אתה עשית שטויות פרוטוקול של שקל וחצי ועליו עוד דחפת את הג׳ל.

לך תתחיל עם 100מג טסט מחולק ל2 זריקות שלישי ושישי או שני וחמישי, תעשה בדיקות דם אחרי חודש ותתקדם משם חאלס עם כל הסיפורי סבתא האלה, אתה לא מיוחד כמוך יש מיליונים, כל פעם אותו פוסט, כאילו אתה מצפה שמישהו יגיד לך משהו בסגנון ״אתה לא צריך טסטוסטרון קח שורש אקליפטוס עם מיץ לימון והכל יסתדר״ לצערי זה לא המצב.

לחלק את האמפולה נניח לפעמיים,יטייב עם תופעות הלוואי,ואולי אצליח לדלג על חלק מהם.
אבל זה שיעבוד של זריקות!

מה דעתך על הניבידו
תודה
נבידו זה חרא.

״שעבוד״ בדיוק מחט אינסולין לכתף פחות מדקה התהליך, לא יודע מה הסיפור, מבין שזה התחייבות אני כבר שם אבל הדבר ה״מחיר״ שאתה משלם שווה כל שקל כשאתה משווה אותו לשיפור העצום באיכות חיים.

• פותח/ת השרשור
כאילו אתה מצפה שמישהו יגיד לך משהו בסגנון ״אתה לא צריך טסטוסטרון קח שורש אקליפטוס עם מיץ לימון והכל יסתדר״
את זה עשיתי לפני 15 שנה אחי
תאמין לי שאני יודע שזה לא עובד 😃

סך הכל שאלתי לגבי טסטווירון וניבידו
*כבר הבנתי שעלי לקבל טיפול

• פותח/ת השרשור
אופס. לא שמתי לב. אין ערכי מדדים אז לא יודע.
כן הזוי בכללית.
צריך לחפש לבד מדדים
בכל אופן אחרי בדיקה זה נמוך,מתחת לנורמה.

אתה יודע זה מדהים אותי(כאילו גוף האדם)
לפני 5 שנים בלבד! הבדיקות שלי היו פיקס! כולל בדיקת זרע(שהינו צריכים לivf)

איזה הדרדרות לתהום תוך מספר שנים

אבל זה שיעבוד של זריקות!

מה דעתך על הניבידו
תודה
בישראל לא יודעים לטפל לא יעזור כלום!
אני לא רופא אבל אגיד לך מה אני הייתי עושה
אם יש לך מרשם לטסטוווירון של באייר
את המנה השבועית שלך תחלק אפילו ל 3 או 4
מזרקי אינסולין כמובן בדיקות דם תעשה לפי הרופא כמה שאפשר ותעקוב אחרי כול הערכים שמטרידים אותך
(הרופא לא חייב לדעת תדירות הזרקה)
אין לי נסיון עם נבידו אם תשאל אותי טסט e עושה תעבודה ועם אורח חיים בריא אתה תופתע שהמדדים לא כאלו גרועים בבדיקות הדם ודי בשליטה

• פותח/ת השרשור
בישראל לא יודעים לטפל לא יעזור כלום!
אני לא רופא אבל אגיד לך מה אני הייתי עושה
אם יש לך מרשם לטסטוווירון של באייר
את המנה השבועית שלך תחלק אפילו ל 3 או 4
מזרקי אינסולין כמובן בדיקות דם תעשה לפי הרופא כמה שאפשר ותעקוב אחרי כול הערכים שמטרידים אותך
(הרופא לא חייב לדעת תדירות הזרקה)
אין לי נסיון עם נבידו אם תשאל אותי טסט e עושה תעבודה ועם אורח חיים בריא אתה תופתע שהמדדים לא כאלו גרועים בבדיקות הדם ודי בשליטה
במקום לחלק,אפשרי לרווח זריקות או להזריק כמות קטנה(כלומר 50מג ואת שאר האמפולה לזרוק)

יכול להיות שזה פוגע לך במצב הנפשי עד כדי כך שהגוף "משתגע" ואולי כדאי קודם או במקביל לעבוד על הזוגיות?

*לא מנסה להגיד לך כן או לא לעשות TRT, אין לי שום ידע בעולם הזה, פשוט תוהה נטו מתוך סקרנות ובורות האם מצב נפשי בכלל יכול להשפיע על הגוף ברמה כזאת

יכול להיות שזה פוגע לך במצב הנפשי עד כדי כך שהגוף "משתגע" ואולי כדאי קודם או במקביל לעבוד על הזוגיות?

*לא מנסה להגיד לך כן או לא לעשות TRT, אין לי שום ידע בעולם הזה, פשוט תוהה נטו מתוך סקרנות ובורות האם מצב נפשי בכלל יכול להשפיע על הגוף ברמה כזאת

אני דווקא חושב ההפך, הוא סובל מטסטוסטרון נמוך וזה בטוח לא עוזר לסיטואציה. לא מדבר על חיי מין בהכרח. אלא על כל המסביב. יכול להיות שאם היה תקין היה לו קצת יותר מוטיבציה לפעול, כמו לקום וללכת או להעמיד במקום ולדרוש שינוי. הדברים האלה (כמו טסט׳) משפיעים על הדרך שבה אנחנו חושבים ופועלים והיחס שאנחנו מקבלים הוא בהתאם (אם בהשערות עסקינן - לא מכיר וקובע כלום במקרה של בן)

נערך לאחרונה:
האם מצב נפשי בכלל יכול להשפיע על הגוף ברמה כזאת
מצב נפשי תמיד משפיע על ההורמונים וכדומה
כך לדוגמא סטרס הוא האויב הכי גדול לטסט מבוסס מחקרית
אבל יש פה שאלה של ביצה ותרנגולת, נגיד יש בנאדם שנשבר לו היד, אז פיזיותרפיה וכאלה זה נחמד כדי לחזק את היד ושהיא לא תישבר אבל אם המצב הוא שהיד כבר נשברה אז צריך ניתוח או גבס
כמובן אני לא רופא אבל משתמע שחבר שלנו בן בשלב שהוא כבר צריך גבס ברמת המטפורה בהתייחס לtrt והעובדה שאין לו בכלל lh ו fsh

• פותח/ת השרשור
אין כמעט בכלל ייצור ״טבעי״ אצלי בגוף
על הנייר הגוף מתחיל ״להתקלקל״ בגיל 30 צפונה..
אני לא רואה קשר אין זוגיות חדשה או תיקון הזוגיות,יביא לעליה בטסט.

קצת מבאס אותי שחודש אחרי הפרגניל,היה נראה שהצלחתי לשבור את המעגל הזה.. הנתונים היו טובים,ובתקופה האחרונה שוב יש הדרדרות.
כמעט כמו בימים שאבחנתי את הבעיה שהייתי על 4.6.

אני לא רואה קשר אין זוגיות חדשה או תיקון הזוגיות,יביא לעליה בטסט.

זה נכון שסטרס בא על חשבון טסטוסטרון.

אבל אני טוען אחרת במקרה שלך, כי ברגע שתרוץ על פרוטוקול נורמלי, הרבה דברים פתאום יסתדרו מעצמם
(בפועל לא באמת יסתדרו מעצמם, אבל אתה תתחיל לקחת החלטות וצעדים שיביאו אותך למצב טוב יותר)

לכן אני מציע שתשים את כל הדאגות בצד ופשוט תתחיל טיפול כמו שצריך.

מה שמצחיק לדעתי זה שכל האנשים שמייעצים לך פה, ככה״נ במצבך היו מתחילים טיפול כבר מזמן, אולי גם מבלי לחכות לרופא או לדאוג למרקרים.
על כל המשתמע מכך (כולל שימוש בתרופות שיאזנו אסטרוגן)

אני חלילה לא ממליץ לך לעשות את זה, אבל רק נותן לך איזשהי נק׳ למחשבה שתבין איפה אתה עומד, ותתחיל לעשות עלות מול תועלת בצורה אובייקטיבית. אין טעם לסבול, ואם אתה מזדקן עם הזמן אז המצב שלך כנראה לא ישתפר מעצמו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה נכון שסטרס בא על חשבון טסטוסטרון.

אבל אני טוען אחרת במקרה שלך, כי ברגע שתרוץ על פרוטוקול נורמלי, הרבה דברים פתאום יסתדרו מעצמם
(בפועל לא באמת יסתדרו מעצמם, אבל אתה תתחיל לקחת החלטות וצעדים שיביאו אותך למצב טוב יותר)

לכן אני מציע שתשים את כל הדאגות בצד ופשוט תתחיל טיפול כמו שצריך.

מה שמצחיק לדעתי זה שכל האנשים שמייעצים לך פה, ככה״נ במצבך היו מתחילים טיפול כבר מזמן, אולי גם מבלי לחכות לרופא או לדאוג למרקרים.
על כל המשתמע מכך (כולל שימוש בתרופות שיאזנו אסטרוגן)

אני חלילה לא ממליץ לך לעשות את זה, אבל רק נותן לך איזשהי נק׳ למחשבה שתבין איפה אתה עומד, ותתחיל לעשות עלות מול תועלת בצורה אובייקטיבית. אין טעם לסבול, ואם אתה מזדקן עם הזמן אז המצב שלך כנראה לא ישתפר מעצמו.
תשובה לעניין!
חברים
רופא המשפחה העלה נקודה לגבי תרופת מרשם
״פנטרמין״
שמעתם משו,התנסתם?

תשובה לעניין!
חברים
רופא המשפחה העלה נקודה לגבי תרופת מרשם
״פנטרמין״
שמעתם משו,התנסתם?

"
מנגנון הפעולה של התרופה – החומר הפעיל 'פנטרמין' מהווה נגזרת אמפיטמינית המשפיעה על מערכת העצבים הסימפתטית. כממריץ עצבי הוא גורם לשחרור נוראדרנלין בהיפותלמוס במוח, תוך העלאת ריכוזי ההורמון לפטין בדם, התורם לדיכוי התיאבון ולהגברת תחושת שובע. פנטרמין מהווה גם אחד מהחומרים הפעילים עבור תרופות לירידה במשקל קסימיה (®Qsymia).

"
Side effect can include:

• Increased heart rate.
  • Tingling or prickling feeling in hands or feet.
  • Dry mouth.
  • Sleeplessness.
  • Nervousness.
  • Constipation.

Enjoy.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית