מה הסיבה שהרוב המוחלט של מפתחי הגוף מתאמנים על שריר פעם בשבוע?

lironxx

משתמש מתחיל
41
1
נק' מוניטין:
8
41
1
הכוונה לרוב מפתחי הגוף התחרותיים הגדולים, יש סיבה מדעית לזה שזה קשור לחומרים שהם לוקחים? או שהם צריכים הרבה מאוד נפח?

אני מודע למחקרים שאומרים שעדיף יותר תדירות אבל בסופו של דבר זה מחקרים ויכול להיות שיש כאלה שזה כן ישפיע לטובה להתאמן פעם בשבוע יוצר מנוחה והתאוששות למשל.

יש למישהו נסיון אמיתי עם תוכניות כאלה ? ולא רק על סמך מחקרים

לי אישית קורה הרבה פעמים שלמרות שאני ישן ואוכל טוב אני לא מתאושש כראוי מאימון לאימון ומנוחה של שבוע יכולה להיות פתרון טוב

נערך לאחרונה:
יש סיבה מדעית לזה שזה קשור לחומרים שהם לוקחים? או שהם צריכים הרבה מאוד נפח?

אני מודע למחקרים שאומרים שעדיף יותר תדירות אבל בסופו של דבר זה מחקרים ויכול להיות שיש כאלה שזה כן ישפיע לטובה להתאמן פעם בשבוע יוצר מנוחה והתאוששות למשל.

יש למישהו נסיון אמיתי עם תוכניות כאלה ? ולא רק על סמך מחקרים

לי אישית קורה הרבה פעמים שלמרות שאני ישן ואוכל טוב אני לא מתאושש כראוי מאימון לאימון ומנוחה של שבוע יכולה להיות פתרון טוב

השאלה איך הגעת למסקנה הזו?
יש ויש, יש כאלה שגם מתאמנים פעמיים ביום.

בכל מקרה מי שעושה את זה כנראה בגלל שהגוף לא מתאושש מהנפח הגדול, לרוב אנשים על חומרים.
אין סיבה שמפתח גוף טבעי יצטרך להתאמן כל אימון על שריר אחד.

מחזק את מי שמעליי , אין צורך לעבוד פעם בשבוע על השרירים
הם בד"כ לא יכולים להעמיס ברמה שהם עושים מיותר מפעם בשבוע כי לא יצליחו להתאושש/להתקדם בטווח הארוך

נשמע שהבעיה זה התוכנית. אם תפרט עליה יוכלו לזהות אולי ששם הבעיה.

• פותח/ת השרשור
נשמע שהבעיה זה התוכנית. אם תפרט עליה יוכלו לזהות אולי ששם הבעיה.

התוכנית סטנדרטית שריר גדול 4-5 סטים (פעמיים בשבוע) ושריר קטן אני מאמן רק את התאומים וידיים ויתר הדברים לא אני מתמקד בתרגילים מורכבים, חשוב לי לציין שגם אם אתאמן קל יותר יש סיכוי שבחלק מהאימונים אחווה חוסר התאוששות מלאה ואני מניח שזה קורה לכולם זה לא שאצלי זה חריג לרוב הכל בסדר

התוכנית סטנדרטית שריר גדול 4-5 סטים (פעמיים בשבוע) ושריר קטן אני מאמן רק את התאומים וידיים ויתר הדברים לא אני מתמקד בתרגילים מורכבים, חשוב לי לציין שגם אם אתאמן קל יותר יש סיכוי שבחלק מהאימונים אחווה חוסר התאוששות מלאה ואני מניח שזה קורה לכולם זה לא שאצלי זה חריג לרוב הכל בסדר
זה עדיין לא אומר הרבה, כנראה אתה עובד לכשל לעיתים קרובות מדי / משהו בתזונה או בשינה לקוי

כשאתה על כל כך הרבה חומר וגנטיקה טובה אתה מצליח למרות תכנית האימונים שלך ולא בזכותה.

תראה איך כריס באמפסטאד מתאמן, זאת כבר צורה חכמה יותר.

לא הבנתי מה סטנדרטי בזה, נשמע כמו מתכון לפול גז בניוטרל.

• פותח/ת השרשור
כשאתה על כל כך הרבה חומר וגנטיקה טובה אתה מצליח למרות תכנית האימונים שלך ולא בזכותה.

תראה איך כריס באמפסטאד מתאמן, זאת כבר צורה חכמה יותר.

לא הבנתי למה התכוונת בחכם, הוא מתאמן גם על כל שריר פעם בשבוע
קישור של התוכנית:
Chris Bumstead Workout Routine

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית