הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סאבו+פלטפוס=?

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
מחפש לקנות נעליים שטוחות, והכי הרבה המלצות שראיתי זה לסאבו כמובן. יש לי פלטפוס ואני מתאמן בלי מדרסים. אין לי תקציב מוגדר לנעל, אבל מחיפוש בגוגל אני מכוון לעד 400 שקל, כמובן שעדיף פחות ואם זה ביג דיל אז אפשר גם יותר (אבל ממש מעדיף שלא).
מה אתם אומרים? סאבו מתאימים לסקוואט ודדליפט עם פלטפוס? ואיזה דגם לדעתכם הכי מומלץ לצרכים שלי (סקוואט ודדליפט עם פלטפוס)? או שבכלל אתם ממליצים על נעל/חברה אחרת?

תודה מראש:193ek:

• פותח/ת השרשור
יש לי פלטפוס, ואולסטאר שקניתי ב100 ש"ח עושה את העבודה מצוין לכל התרגילים.

הבנתי שהרגל נמרחת החוצה כי זה צר מאוד לא?
בכל מקרה אפשר קישור לנעל ב100 שקל?
ככה אומרים, אני לא מרגיש את זה.

קניתי בחנות עודפים בארה"ב.
בארץ נעל כזאת חדשה עולה בערך 200.
ואולי תמצא משהו זול יותר אונליין.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אני משתמש בסאבו לכל ההרמות שלי. יש לי גם את הursus של כריס דאפין ובתאכלס אני מעדיף את הסאבו לכל ההרמות שלי.
ולפי מה שהבנתי הגודליפט זה גרסה פשוט יותר עמידה של הסאבו דדליפט, וההבדלים העיקריים ביניהם זה שהגודליפט יותר עמיד, לוקח לו קצת זמן להתרכך (כי הוא מעור), והוא נראה יותר טוב:rolleyes-71: נכון או שטות?

ולפי מה שהבנתי הגודליפט זה גרסה פשוט יותר עמידה של הסאבו דדליפט, וההבדלים העיקריים ביניהם זה שהגודליפט יותר עמיד, לוקח לו קצת זמן להתרכך (כי הוא מעור), והוא נראה יותר טוב:rolleyes-71: נכון או שטות?
לא יצא לי להשתמש בגודליפט. אני חושב שהיום הכי משתלם זה לקנות את הסאבו 2.0. הביקורות עליו שלקחו את הסאבו ופשוט עשו אותו הרבה יותר עמיד.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
לא. אבל בכללי לך לpowermens.ru זה האתר של החברה והרבה יותר זול להזמין ישר מהם.
SABO Deadlift Ботинки для становой тяги Дэдлифт v2 (серый)
אז זה זה? כתוב v2 מאמין שזאת הכוונה
להרבה אנשים סאבו לא נוח לסקוואט(גם לי), סתם שתדע. ולי יש פלטפוס והם אחלה לדדליפט בשבילי.
שמעת את זה על כל הדגמים שלהם?
עכשיו חשבתי על זה- התכוונת שלא נוח לאנשים נעל בלי עקב, או שלאנשים שכן משתמשים בנעל שטוחה לא נוח הסאבו?
איזה דגם יש לך?
זרקת פה פצצה ונעלמת:81zq:

• פותח/ת השרשור
חחח, יש לי את הסאבו דדליפט. אני מכיר כאלה שיש להם גם נעלי סאבו אחרים אבל גם הם לא נוחים לפי מה שהם אומרים.
חחח
וכשאמרת שהן לא נוחות לכולם בסקוואט, התכוונת לנעליים שטוחות או לנעליים של סאבו?

חחח
שניהם של סאבו. ושניהם לא היו נוחים.
נעל שראיתי שלי היא נוחה גם לסקוואט (לא עשיתי איתה סטים כבדים) וגם לדדליפט היא הסליפרס שלpr (אם זה משנה החברה)

חחח
עשיתי סקוואטים במשך שנים עם סאבו פאוורליפט ודדליפט עם סאבו דדליפט (עדיין עושה), אחלה נעליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית