הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים פלטפוס

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני מחפש נעליים תקציב עד 300 שקלים
ויש לי פלטפוס וקריסה של הרגל פנימה(לא הברך,האזור של השורש כף רגל)
ואולסטאר(גבוה או נמוך) לא מתאים לי כי הרגל קורסת פנימה,אילו נעליים אתם ממליצים שיתאימו לתקציב ולביצוע תרגילי הבסיס?
יש הצעות?😃

• פותח/ת השרשור
יש לSABO נעליים נוספות.
hqdefault.jpg
חשבתי על הנעליים האלה אבל רשום שהם נעליים לדדליפט,הם יהיו טובות גם לשאר תרגילי הבסיס?
ואני רוצה משהו שאפשר לקנות בארץ מעדיף לשלם עוד 100 שקלים אבל לקנות בארץ כי שמעתי על חברה שקנו ולא הגיעו הנעליים
או נעל שטוחה או נעל עם הגבהה בעקב
אז אם יש לי נעל כזו אפשר לעשות איתה סקוואט ודדליפט?
Black%20Mens%20New%20Balance%20Mx677%20CrossTraining%20Shoe%20New%20Arrivals.jpg

הייתה לי גם את הבעיה והתלבטות כמוך, יש לי גם פלאטפוס ולהתאמן עם מדרסים לא כדאי מאותה סיבה שלא מתאמנים עם נעלי ריצה, תמצא לך איזה נעל סניקרס פשוטה שטוחה שנוחה לך ויציבה לא אמור לעלות יותר מידי בלי להסתבך יותר מידי עם הזמנת נעליים מחול וכל זה, אלא אם לא תצליח למצוא משהו טוב בארץ.

• פותח/ת השרשור
הייתה לי גם את הבעיה והתלבטות כמוך, יש לי גם פלאטפוס ולהתאמן עם מדרסים לא כדאי מאותה סיבה שלא מתאמנים עם נעלי ריצה, תמצא לך איזה נעל סניקרס פשוטה שטוחה שנוחה לך ויציבה לא אמור לעלות יותר מידי בלי להסתבך יותר מידי עם הזמנת נעליים מחול וכל זה, אלא אם לא תצליח למצוא משהו טוב בארץ.
יש לך המלצות לנעליים?

יש לך המלצות לנעליים?
אני לדוגמה משתמש בנעלי סניקרס ישנות של קאפה שהיו זרוקות אצלי והן אחלה, תחפש סניקרס נעל שטוחה עם סולייה קשיחה ויציבה (וללא בולמי זעזועים או כריות אוויר כמו בנעלי ריצה) ותראה אם זה נוח לך ותחשוב אם אתה יכול להתאמן איתם מבלי שהרגליים והברכיים ירקדו בכל חזרה. זה לא חייב להיות יקר בכלל גם משהו פשוט יכול להתאים.

• פותח/ת השרשור
אני לדוגמה משתמש בנעלי סניקרס ישנות של קאפה שהיו זרוקות אצלי והן אחלה, תחפש סניקרס נעל שטוחה עם סולייה קשיחה ויציבה (וללא בולמי זעזועים או כריות אוויר כמו בנעלי ריצה) ותראה אם זה נוח לך ותחשוב אם אתה יכול להתאמן איתם מבלי שהרגליים והברכיים ירקדו בכל חזרה. זה לא חייב להיות יקר בכלל גם משהו פשוט יכול להתאים.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית