עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או נעל שטוחה או נעל עם הגבהה בעקבאז אתה אומר שאני יכול גם לעשות סקוואט עם נעל ריצה?
חשבתי על הנעליים האלה אבל רשום שהם נעליים לדדליפט,הם יהיו טובות גם לשאר תרגילי הבסיס?יש לSABO נעליים נוספות.
![]()
אז אם יש לי נעל כזו אפשר לעשות איתה סקוואט ודדליפט?או נעל שטוחה או נעל עם הגבהה בעקב
לא.אז אם יש לי נעל כזו אפשר לעשות איתה סקוואט ודדליפט?
אהה,ויש לך הצעות לנעליים שאפשר לקנות בארץ?לא.
כשכתבתי הגבהה בעקב התכוונתי כמו בנעליים להרמת משקולות.
אין לי מושג איפה מוכרים בארץ..אהה,ויש לך הצעות לנעליים שאפשר לקנות בארץ?
אוקיי תודה רבה מורןאין לי מושג איפה מוכרים בארץ..
אני פחות מעדיף כי שמעתי על חברה שקנו ואז לא הגיעתקנה מחו"ל.
יש לך המלצות לנעליים?הייתה לי גם את הבעיה והתלבטות כמוך, יש לי גם פלאטפוס ולהתאמן עם מדרסים לא כדאי מאותה סיבה שלא מתאמנים עם נעלי ריצה, תמצא לך איזה נעל סניקרס פשוטה שטוחה שנוחה לך ויציבה לא אמור לעלות יותר מידי בלי להסתבך יותר מידי עם הזמנת נעליים מחול וכל זה, אלא אם לא תצליח למצוא משהו טוב בארץ.
אני לדוגמה משתמש בנעלי סניקרס ישנות של קאפה שהיו זרוקות אצלי והן אחלה, תחפש סניקרס נעל שטוחה עם סולייה קשיחה ויציבה (וללא בולמי זעזועים או כריות אוויר כמו בנעלי ריצה) ותראה אם זה נוח לך ותחשוב אם אתה יכול להתאמן איתם מבלי שהרגליים והברכיים ירקדו בכל חזרה. זה לא חייב להיות יקר בכלל גם משהו פשוט יכול להתאים.יש לך המלצות לנעליים?
תודה!אני לדוגמה משתמש בנעלי סניקרס ישנות של קאפה שהיו זרוקות אצלי והן אחלה, תחפש סניקרס נעל שטוחה עם סולייה קשיחה ויציבה (וללא בולמי זעזועים או כריות אוויר כמו בנעלי ריצה) ותראה אם זה נוח לך ותחשוב אם אתה יכול להתאמן איתם מבלי שהרגליים והברכיים ירקדו בכל חזרה. זה לא חייב להיות יקר בכלל גם משהו פשוט יכול להתאים.