דיון פלטפוס וסקוואט

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
יש לי 2 מתאמנים שנאלצים להסקביט ולדדלפט עם נעלי ריצה כי לטענתם חייב נעל רכה לפלטפוס בגלל המדרסים או משהו כזה, אני לא מבין בפלטפוס לכן אני שואל

יש פה חברה עם פלטפוס?
במידה וכן,
איך אתם מסקביטים ומדדלפים?
יש נעליים מיוחדות במקרה?

כל מידע שעשוי לעזור / להרחיב לי אופקים יתקבל בברכה 😃

יש לי פלטפוס ואני משתמש באולסטאר רגילות אין שום בעיה איתן.
אבל יש מקרים ויש מקרים, יש אנשים שיותר נוח להם נעלי משקולינים ואז כאלו שלא.
בכ"מ אני אישית הייתי הולך על אולסטאר.

יש לי אלפוס(ההפך מפלטפוס) שזה יותר בעייתי מפלטפוס(לפי האורטופד שבדק אותי,הרופא בצו ראשון, והאורטופד שהכין לי את המדרסים) .
סקוואט עם נעל WL , דד עם אולסטאר בלי שום מדרסים. בנעל ריצה\הליכה\יציאות וכו' אני שם מדרסים מותאמים אישית שעשיתי דרך קופת חולים.

נעלי משקולות עם עקב מוגבה מומלצות לבעלי פלטפוס, לי גם יש ואני מסקוויט עם נעלי WL ומדדלפט יחף\נעל שטוחה כי זה הכי נוח לי.
מדרס לא רצוי לשים כי הוא יהרס מאוד מהר כתוצאה מהעומס.

אני זוכר שפעם הרצתי חיפוש וראיתי ש @SmokingSnake כתב על זה. תחפש גם

אני מתאמנת עם אולסטאר ויש לי וואחד פלטפוס.
השבוע עברתי לאדיפאוור ובסוף האימון כאבו לי הרגליים בגלל הפלטפוס, מה שלא קרה לי עם האולסטאר...
בהתחלה שלי הייתי מתאמנת עם המדרסים אבל מהר מאוד נטשתי אותם לטובת האולסטאר מהחוסר נוחות.

זה שטויות, הם יכולים להכניס את המדרסים לכל נעל.
לא בדיוק נכון, המדרסים לא יכנסו לנעל צרה או לאולסטאר.
מדרסים לפלטפוס דיי רחבים ככה שצריך נעל רחבה.

יש לי 2 מתאמנים שנאלצים להסקביט ולדדלפט עם נעלי ריצה כי לטענתם חייב נעל רכה לפלטפוס בגלל המדרסים או משהו כזה, אני לא מבין בפלטפוס לכן אני שואל

יש פה חברה עם פלטפוס?
במידה וכן,
איך אתם מסקביטים ומדדלפים?
יש נעליים מיוחדות במקרה?

כל מידע שעשוי לעזור / להרחיב לי אופקים יתקבל בברכה 😃
אני עם פלטפוס קשה, בדיוק הסיבה שאני אוהב את הנייק רומאולוס 2 יותר מהאדידס - תמיכה בקשת.
איך אני מסקביט נראה לי שאתה יודע.
אני מתאמנת עם אולסטאר ויש לי וואחד פלטפוס.
השבוע עברתי לאדיפאוור ובסוף האימון כאבו לי הרגליים בגלל הפלטפוס, מה שלא קרה לי עם האולסטאר...
בהתחלה שלי הייתי מתאמנת עם המדרסים אבל מהר מאוד נטשתי אותם לטובת האולסטאר מהחוסר נוחות.

לא בדיוק נכון, המדרסים לא יכנסו לנעל צרה או לאולסטאר.
מדרסים לפלטפוס דיי רחבים ככה שצריך נעל רחבה.
את תסתגלי לזה, זה רק עניין של זמן.
Pause Squat is your friend 😃

אני עם פלטפוס קשה, בדיוק הסיבה שאני אוהב את הנייק רומאולוס 2 יותר מהאדידס - תמיכה בקשת.
איך אני מסקביט נראה לי שאתה יודע.

את תסתגלי לזה, זה רק עניין של זמן.
Pause Squat is your friend 😃
יש לי פלטפוס, ובינתיים אני עושה הכל עם נעל ריצה כי כל מה שאני עושה בלעדיה גורם לי לכאבי ברכיים.
אתה בטוח שנעלים אחרות לא יגרמו לקריסה של הקשת פנימה, וכתוצאה מזה קריסה של הברכיים פנימה במהלך הסקוואט?

יש לי פלטפוס, ובינתיים אני עושה הכל עם נעל ריצה כי כל מה שאני עושה בלעדיה גורם לי לכאבי ברכיים.
אתה בטוח שנעלים אחרות לא יגרמו לקריסה של הקשת פנימה, וכתוצאה מזה קריסה של הברכיים פנימה במהלך הסקוואט?
רק עניין של מודעות ושליטה

• פותח/ת השרשור
הייתי מתכונן נפשית לשירות+זה.
תודה, אבל בינתיים אני או בטיס או בקורס במודיעין שישלוף אותי משם, אז ריצות זה פחות הכיוון 😃
אם זה לואו באר זה אמור להספיק
אם אעשה סקוואט לואו באר אז כל נעל שטוחה תספיק, או ספציפית אולסטר?

ד.א פותח הדיון, מצטער על ההתנחלות על הנושא שלך 😃

מתי בוא נבכה ביחד על המוניטין
מסכים++
תודה, אבל בינתיים אני או בטיס או בקורס במודיעין שישלוף אותי משם, אז ריצות זה פחות הכיוון 😃
אז החיים טובים חביבי. הייתי הולך פשוט על אלסטאר פשוטות שיעשו את העבודה לחודשיים הקרובים. בהצלחה בשירות. 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית