עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובאופן כללי מה דעתכם עדיף,מאמן שהוא טבעי/על חומרים?
חייב לשאול, מה זה משנה בשבילך אם המאמן טבעי או על חומרים?
בתור אחד שהוא מהתחום (הכוונה אלייך) , אתה חושב שאם תאמן כיום מישהו , ונניח (אני מקווה שלא אגב , אני נגד הדברים האלה) עוד 8 שנים תחליט לקחת תקופה דברים שיהפכו אותך ללא טבעי , אתה חושב שמאותו רגע אתה מאמן פחות טוב לטבעים ?לדעתי לך על מאמן טבעי.
יש לך כמה שאני יחסית מכיר ויכול להמליץ עליהם בלב שלם-
Or Dan, Sivan Tafla, Saar Sukar
בתור אחד שהוא מהתחום (הכוונה אלייך) , אתה חושב שאם תאמן כיום מישהו , ונניח (אני מקווה שלא אגב , אני נגד הדברים האלה) עוד 8 שנים תחליט לקחת תקופה דברים שיהפכו אותך ללא טבעי , אתה חושב שמאותו רגע אתה מאמן פחות טוב לטבעים ?
בעבר מאמנים בתחומי הספורט היו אנשים שחוו את התחום (עד היום זה הרוב) אבל כיום יש כבר אנשים שהופכים למאמני ספורט בלי שחוו את הענף מבחינת משחק .
פיתוח גוף זה יותר מדע מאשר נסיון (לא שזה לא חשוב), כל עוד אדם למד את התחום כמו שצריך , הבין את הטכניקה של התרגילים , ויודע להביא את המתאמן למטרה , מה אכפת לי מה הוא אוכל / שותה , כמה שעות הוא ישן , ועל איזה אחוז שומן הוא ...
אתה מאמן?חשוב יותר שיהיה למאמן זקן
אני יכול להיות...אתה מאמן?
פעם אמרת שאתה עושה חיטובאני יכול להיות...
250 ק"ג דדליפט לא הולכים ביד ו50000 מוניטין גםאני יכול להיות...
ירדת במשקל ואיבדת שריר בדרך?נשארו רק עצמות
חרא חיטוב
האמת שנשארתי אותו דבר מאז בעל האשירדת במשקל ואיבדת שריר בדרך?
וואי מתי יש שוב, נדליק בקטנה לפניהאמת שנשארתי אותו דבר מאז בעל האש
אחלה חבר לחיטוב ... בהצלחה nlr666וואי מתי יש שוב, נדליק בקטנה לפני
והפעם נאכל שם קצת יותר, פעם שעברה פספסנו את כל האוכל ואז נדליק מה שצריך רק אחרי ששבענו
ועכשיו יש לי מגה תיאבון בגלל כימיקלים כאלו ואחרים חחחחחח