מאמן טבעי/לא טבעי?

• פותח/ת השרשור Re1999
  • פורסם בתאריך

Re1999

משתמש מתחיל
44
2
נק' מוניטין:
2
44
2
אהלן חברה
רוצה להתחיל להתכונן לתחרויות במאי 22.
מחפש מאמן טוב מבחינת מקצועיות,יחסי אנוש וכמובן אחד שיש לו הישגים עם מתאמנים 100% טבעיים.
ובאופן כללי מה דעתכם עדיף,מאמן שהוא טבעי/על חומרים?
המלצות על מאמנים מניסיון אישי יתקבלו בברכה

• פותח/ת השרשור
חייב לשאול, מה זה משנה בשבילך אם המאמן טבעי או על חומרים?

לי אישית לא ממש משנה כל עוד הוא עונה על שאר הקריטריונים ולא דוחף אותך לקחת גם.
פשוט מעניין אותי אם זה איזשהו פקטור שכדאי לקחת בחשבון לפני שאתה נכנס לתהליך מסוים עם בן אדם

לדעתי לך על מאמן טבעי.

יש לך כמה שאני יחסית מכיר ויכול להמליץ עליהם בלב שלם-
Or Dan, Sivan Tafla, Saar Sukar

לדעתי לך על מאמן טבעי.

יש לך כמה שאני יחסית מכיר ויכול להמליץ עליהם בלב שלם-
Or Dan, Sivan Tafla, Saar Sukar
בתור אחד שהוא מהתחום (הכוונה אלייך) , אתה חושב שאם תאמן כיום מישהו , ונניח (אני מקווה שלא אגב , אני נגד הדברים האלה) עוד 8 שנים תחליט לקחת תקופה דברים שיהפכו אותך ללא טבעי , אתה חושב שמאותו רגע אתה מאמן פחות טוב לטבעים ?

בעבר מאמנים בתחומי הספורט היו אנשים שחוו את התחום (עד היום זה הרוב) אבל כיום יש כבר אנשים שהופכים למאמני ספורט בלי שחוו את הענף מבחינת משחק .

פיתוח גוף זה יותר מדע מאשר נסיון (לא שזה לא חשוב), כל עוד אדם למד את התחום כמו שצריך , הבין את הטכניקה של התרגילים , ויודע להביא את המתאמן למטרה , מה אכפת לי מה הוא אוכל / שותה , כמה שעות הוא ישן , ועל איזה אחוז שומן הוא ...

בתור אחד שהוא מהתחום (הכוונה אלייך) , אתה חושב שאם תאמן כיום מישהו , ונניח (אני מקווה שלא אגב , אני נגד הדברים האלה) עוד 8 שנים תחליט לקחת תקופה דברים שיהפכו אותך ללא טבעי , אתה חושב שמאותו רגע אתה מאמן פחות טוב לטבעים ?

בעבר מאמנים בתחומי הספורט היו אנשים שחוו את התחום (עד היום זה הרוב) אבל כיום יש כבר אנשים שהופכים למאמני ספורט בלי שחוו את הענף מבחינת משחק .

פיתוח גוף זה יותר מדע מאשר נסיון (לא שזה לא חשוב), כל עוד אדם למד את התחום כמו שצריך , הבין את הטכניקה של התרגילים , ויודע להביא את המתאמן למטרה , מה אכפת לי מה הוא אוכל / שותה , כמה שעות הוא ישן , ועל איזה אחוז שומן הוא ...

הבעיה בתור מתאמן לא טבעי לטעמי זה פשוט שהוא יותר מבין ובעל ניסיון בתחום הלא טבעי ובהתאם נראים האימונים / תזונה / נפח וכו׳.

יכול להיות מאמן לא טבעי שהוא מעולה למתחרים טבעיים אבל בתור מישהו שהולך להתחרות בתחרות טבעיים לי הרגיש הכי מתאים לקחת מאמן שהתחרה וזכה בתחרויות טבעיים ושמבין את העולם שלי אחד לאחד.

זו בסך הכל דעתי ויכול להיות שמישהו אחר יחשוב אחרת וזה בסדר, זו לא עובדה.

אני לא חושב שבהכרח יהיה הבדל במקצועיות של המאמנים רק בגלל שאחד מוזרק.

אבל הנה כמה סיבות לקחת מאמן טבעי,

1. אם אתה טבעי, מאמן כמוך יהיה עם יותר ניסיון ומבין בתוכנית שלך. לפעמים מאמן לא טבעי שרגיל למתאמנים לא טבעיים יצפה להתקדמות ממך כמו אדם לא טבעי, ובטעות יתן לך תוכנית עם נפח מוגזם שלא תצליח להתאושש ממנו ללא סיוע של חומרים.

2. לפעמים מאמן לא טבעי יעודד אותך להזריק, ואולי אתה לא רוצה את זה. המאמנים הטבעיים שאני מכיר מאוד מתנגדים לחומרים, וזה נחמד שלא חופרים לך להתחיל עם חומרים.

3. אני סתם חושב שמאמן שעם דעה כמו שלך תתחברו יותר. באותו מידה אמליץ על מאמן שאתה מתחבר אליו באופן אישי על פני מאמן יותר מקצועי.

אני כרגע רק מאמן כוח, אבל @OA נתן לך המלצות.

אני לא רואה חשיבות האם המאמן עצמו טבעי/מוזרק/שמן/רזה/שרירי וכו', מה שחשוב זה מה המתאמנים שלו וההישגים שלהם, אם אתה טבעי הייתי מחפש מאמן שמאמן טבעיים ומביא אותם לתוצאות טובות, אם אתה מוזרק הייתי מחפש מאמן שמאמן מוזרקים.

*לא התאמנתי עם מאמן מעולם, זה מה שנראה לי לפי ההגיון שלי

מאמן לא טבעי יהיה פחות רציונלי לגביך ככל הנראה
וגם לקחת מאמן לא טבעי לפיתוח גוף, כנראה יוצר סיכוי גבוה יותר שזה כמו לקחת בתור מאמן מוכר ארטיקים
כימיה משנה את כל כללי המשחק, לפחות עד רמה גבוהה של חומרים, אולי שם זה אחרת, אבל כידוע, לוקחי טסט יכולים בלי להתאמן לגדול יותר ממתאמנים

האמת שנשארתי אותו דבר מאז בעל האש
וואי מתי יש שוב, נדליק בקטנה לפני
והפעם נאכל שם קצת יותר, פעם שעברה פספסנו את כל האוכל ואז נדליק מה שצריך רק אחרי ששבענו
ועכשיו יש לי מגה תיאבון בגלל כימיקלים כאלו ואחרים חחחחחח

עדיף בנאדם שמכיר את הדרך שלך ברמה אישית ויודע לחשוב מהמקום שלך
כמו שאמרו מאמן לא טבעי מסתכל מזווית אחרת. לא אומר שאין מאמנים לא טבעיים שלא יביאו אותך לתוצאות מצוינות, אבל יותר נוח עם בנאדם like minded

וואי מתי יש שוב, נדליק בקטנה לפני
והפעם נאכל שם קצת יותר, פעם שעברה פספסנו את כל האוכל ואז נדליק מה שצריך רק אחרי ששבענו
ועכשיו יש לי מגה תיאבון בגלל כימיקלים כאלו ואחרים חחחחחח
אחלה חבר לחיטוב ... בהצלחה nlr666

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית