הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני dnp

PowerLlfter

משתמש מתחיל
55
98
נק' מוניטין:
106
55
98
הסייקל הראשון ארך כ10 ימים, והתוצאות היו מרשימות.
אני מתכוון לבצע סייקל נוסף בעוד שבוע מהיום, ולשלב t3 החל מהיום ה11.
בסייקל הקודם התחלתי ב400.
הגעתי ל600 ביום השני כבר בפעם הקודמת, והורדתי ל400, והחזרתי יום אחרי ל600.
בשיא, ליום אחד הייתי על 800 מ"ג.
פרוטוקול:
ימים 1-3: 400 מ"ג
ימים 4-21: 600 מ"ג
ימים 11-21: T3 50 מק"ג
היום בהעמסה. ממחר מתכוון לרדת ל1500 קלוריות עם המון חלבון, מינימום פחמימה וכמות בינונית של שומן, מיום חמישי דילול גליקוגן למשך 3 ימים (אימוני דילול, אירובי ו1200 קל') וביום ראשון תחילת הסייקל השני.
אשמח לשמוע את דעתכם

התגובה לא מופנית לפותח הפוסט באופן אישי, אלא באה לדבר על תופעה שחוזרת על עצמה שוב ושוב.

התחושה שלי שאנשים לא רוצים לעבוד קשה. עזבו קשה, לא רוצים לעבוד בכלל. בוא ניקח את פותח הפוסט כדוגמה- כדי לרדת 4 קילו הוא הרעיב את עצמו (בואו 1200 קלוריות זו דיאטה קיצונית עבור הבת זוג שלי), לא התאמן, היה לו חם 24/7 והכניס חומר מיותר לגוף. בשביל פאקינג 4-5 קילו, שחלק מזה היו נוזלים (מאגרי הגליקוגן שלו התרוקנו בגלל חוסר בפחמימה). בשנייה שהוא יכניס לגוף פחמימה, הופ הוא עולה 1-2 קילו קל ומה נשאר? סבבה ירדת 3 קילו ב 10 ימים…לא עדיף לעשות דיאטה רגילה, להמשיך להתאמן ולא להרעיב את עצמך ולרדת את אותם ה 3 קילו רק בחודש? חודש וקצת אם אתה ממש גרוע…לא מצליח להבין את זה.
מילא הייתם אומרים לי שהוא ירד 7-8 אחוז שומן והמשיך להתאמן חזק, סבבה…אבל זה לא המצב.

נערך לאחרונה:
התגובה לא מופנית לפותח הפוסט באופן אישי, אלא באה לדבר על תופעה שחוזרת על עצמה שוב ושוב.

התחושה שלי שאנשים לא רוצים לעבוד קשה. עזבו קשה, לא רוצים לעבוד בכלל. בוא ניקח את פותח הפוסט כדוגמה- כדי לרדת 4 קילו הוא הרעיב את עצמו (בואו 1200 קלוריות זו דיאטה קיצונית עבור הבת זוג שלי), לא התאמן, היה לו חם 24/7 והכניס חומר מיותר לגוף. בשביל פאקינג 4-5 קילו, שחלק מזה היו נוזלים (מאגרי הגליקוגן שלו התרוקנו בגלל חוסר בפחמימה). בשנייה שהוא יכניס לגוף פחמימה, הופ הוא עולה 1-2 קילו קל ומה נשאר? סבבה ירדת 3 קילו ב 10 ימים…לא עדיף לעשות דיאטה רגילה, להמשיך להתאמן ולא להרעיב את עצמך ולרדת את אותם ה 3 קילו רק בחודש? חודש וקצת אם אתה ממש גרוע…לא מצליח להבין את זה.
מילא הייתם אומרים לי שהוא ירד 7-8 אחוז שומן והמשיך להתאמן חזק, סבבה…אבל זה לא המצב.
הוצאת לי את המילים מהפה

אלא באה לדבר על תופעה שחוזרת על עצמה שוב ושוב.
התחושה שלי שאנשים לא רוצים לעבוד קשה. עזבו קשה, לא רוצים לעבוד בכלל

ממש סוגיה מטרידה לא פחות מההתחממות הגלובלית 😄😄😄

בא.... אדון דן
כולם רוצים לעשות קיצור דרך בחיים החל מילדות בנות 16 שעושות שפתיים גדולות ועובר דרך אותם האנשים שרוצים להתעשר מהר.
גם אני ואתה נמצאים שם . אומנם לא לוקחים dnp אבל לוקחים סטרואידים אנבוליים ללא מרשם ולפי הגדרת החברה המערבית אנחנו עושים קיצור דרך בדרך לגוף המושלם.

אומנם אנחנו גם מתאמנים ועובדים קשה אבל גם פותח האשכול בטח מתאמן קשה ואוכל מסודר פשוט רצה לעשות משהו חדש שסקרן אותו.

אז בא... נשאיר את הפילוסופיה בצד !

מה כן מעצבן שהוא לא רוצה לעלות תמונות. מצד אחד פותח לוג - כי מגרדת לו היד והוא רוצה לשתף - אף אחד לא דחף וחייב אותו לפתוח לוג הוא רצה בזה !
מצד שני הוא מאיים שהוא לא ישלח תמונות אם לא יקבל מענה לשאלות לא ברורות

אז דרשני - אם היה מה לצלם הוא היה שולח פה תמונות ממזמן והיה מתלהב ומשתף אבל כנראה הבחור על 20-18 אחוז שומן בערך והסייקל של ה10 ימי dnp אומנם הוריד לו 3 קילו של לא יודע מה אבל ויזואלי הוא נשאר עם אותו שייפ ופה הבעיה !

לכם מתבקש להגיד שהניסוי נכשל ולא שווה את הסיכון
אין ולא יהיה על טסט+ גרעון קלורי + אירובי
למתעקשים אפשר לתסף t3 וקלן
Gh מסטרון וטרן = זה שם המשחק

לפי הלוג הוא ירד כמעט 2 קילו ב10 יום האלה אבל בקושי הצליח ללכת.

לא יודע כמה זה שווה את זה בכלל
לא רלוונטי מה הוא רושם - רלוונטי מה נשאר לו - מספרים על המשקל לא מעניינים אף אחד - מה שקובע זה מראה הגוף - השייפ !

• פותח/ת השרשור
לצערי, יש פה יותר מדי בולשיט שנכתב פה מאנשים שלא מכירים את החומר, לא יודעים איך הוא עובד, מסיקים מעצמם דברים/ משקרים במצח נחושה ובטוחים שdnp זה הדבר הכי מסוכן שיש כי ראו סרטון ביוטיוב.
הגיע הזמן לעשות פה סדר של הבלאגן, והפרכת דברים שקריים שנכתבו פה, לצערי.
תעלה תמונה של לפני אחרי
בוא נבין על מה מדובר ומה החומר נותן.
אם אתה מתבייש שלח בפרטי
האמת היא שאין קשר אחד לשני. אין שום קשר בין התוצאות לבין השאלה שלי האם הסייקל השני בנוי בצורה טובה? פשוט לא שייך.
מחזק
אנחנו כבר רודפים אחרייך בקטע של התמונות..
אתם דורשים דברים. זה מוריד מהרצון להעלות תמונות באופן כנה וישיר. "רודפים אחריך" - אין מה לרדוף, אני לא חייב לכם כסף אחי
לא שווה
מה גם שהגוף שלו לקח את זה קשה
ובטח לא להתאמן..שזה בכלל
בוא נעשה קצת סדר:
התחלתי חיטוב במ"ג 100. נוזלים עפו מהר ובשיא הדילול (כמה ימים של דילול אחרי כמה ימים של חיטוב רגיל) הגעתי ל97.0. משמע שהרבה זה נוזלים. כיום, אחרי הסייקל שוקל 94, בהפרש של פחות מ3 שבועות, אחרי העמסה. משמע - ירידה של 6 קילו אחרי שהנוזלים עלו בחזרה. משמע, 6 ק"ג של שומן טהור, בכמה שבועות.
לא שווה? אני חושב אחרת, למרות שבמהלך הסייקל היו לי ספקות.
תכלס שווה להסתכן במוות בשביל 5 ק''ג ב10 ימים... 😆
לצערי, זה מיתוס נפוץ בקרב שימוש בdnp, גם בקרב "מבינים" פה בפורום, ואני לא מתייחס כפרט אלא ככלל.
במינון נכון, dnp בטוח יחסית לשימוש.
יש מסביב לחומר הילה של בולשיט שלא מגובה בשום דבר חוץ מ broscience, ואין שום מחקר מדעי לגבות את אותו הבולשיט/ broscience
יצא לי במהלך חיי לפגוש אנשים שמזריקים טרן אבל dnp מפחיד אותם. זה די מצחיק כשאנחנו מתחשבים בעובדה שאם אתה מזריק טרן dnp אמור להיות כמו סוכריות קופצות בשבילך.
מסכים עם כל מילה,
עדיף כבר לקחת קלן, במקום לרדת את זה ב 10 ימים תרד את זה בחודש ותמשיך להתאמן כרגיל ופחות סיכונים.
לא שקלן זה ויטמין בי, אבל עדיין
בהמשך למה שכתבתי ליצחק, ירדתי 6 ק"ג שומן טהור בשלושה שבועות. לא יורדים את זה בחודש עם קלן, גם לא בחודשיים.
אנשים אוהבים את הקיצורי דרך הכי מהירים, dnp זה חרא של חומר ואם אתה לא איזה מתחרה ברמה אולימפית (שכן גם מתחרים ברמה הזאת אני בספק אם נוגעים בDNP) אין לך מה לחפש איתו וחבל על הבריאות שלך.

זה סיפור על מישהו שלקח בטעות כדור אחד יותר מידי או משהו כזה אם אני זוכר נכון

ברור שאנחנו אוהבים קיצורי דרך. יש לך אפשרות לסיים חיטוב בחודש ויש לך אפשרות ב4 חודשים, במה תבחר? פה זה כבר עניין של נזק מול תועלת/ סבל לעומת פחות סבל/ גם וגם. ואם מתחשבים בעובדה שמוות בdnp התחיל ממינונים של 2 גרם ומעלה, והתוצאות נהדרות למי שנוטל במינונים המומלצים את זה כמו שצריך אזי הבחירה בdnp תהיה עדיפה.
מבחינה בריאותית - מחקרים הוכיחו שבמינונים נמוכים יחסית (על חולדות, לקחת בערבון מוגבל) יש שיפור בתנאי החיים וכו'.
להגיד שdnp פוגע בבריאות זה כמו להגיד שאבקת חלבון זה סטרואיד. אין לזה שום משמעות. זה פשוט לא נכון. הבעיה בdnp היא אוברדוז. אבל אם אתה?למדת על החומר ואתה מבין ויודע מה צריך לעשות, ממה להימנע וכיוצא באלו אין סיבה שתינזק מהחומר.

לצערי, כתבת פה המון שטויות, ודברים עליי שכאילו אני כתבתי אבל זה לא נכון.
לא רוצים לעבוד קשה? רואים שלא ניסית dnp.
תנסה לעבוד בתור מלצר 6 שעות על dnp. תנסה להתאמן. תנסה ללכת 5 דקות בלי לעצור ולהתנשף. ה10 ימים האלו היו לא פשוטים, וכתבתי בלוג עצמו שאני לא בטוח שה10 ימים האלו עדיפים על פני חודשיים של חיטוב נוקשה (מבחינת סבל)
Dnp זה חומר קשה, שגורם לך בין היתר לעייפות קיצונית. רק לשכב כל היום. לא בא לך לעשות כלום. תנסה לנהל עם זה חיי שגרה תקינים.
משמרות שבד"כ עוברות לי בקלות עברו לי בקושי. קשה לנשום. המון זיעה. הפרשות צהובות וכו'
אתה חושב שזה נקרא לא לעבוד קשה? עדיף כפולות בעבודה על פני דבר זה. זה קשה.
הטענה שלך שווה ל "מי שנוטל סטרואידים לא מוכן לעבוד קשה"
ולא הבנתי, איך הסקת שאכלתי 1200 קלוריות? כתבתי במפורש שאכלתי בניטראלי, והיו ימים שהגעתי ל3-3.5k. זה הרבה מעבר ל1200
כתבתי גם במפורש (אחרי שירדתי ל2000 ליום אחד) ש2000 זה מעט מדי ואני עולה בחזרה ל2600
מבחינת כמה ירדתי - מדובר ב6 קילו ב3 שבועות, שזה כפול 2 מבחינת מה שציינת, ועוד שבוע פחות

מה כן מעצבן שהוא לא רוצה לעלות תמונות

זכותו, זו סוגיה שמפריעה לך פעם אחר פעם אצל לא מעט משתמשים, יש פה הרבה לוגים ללא תמונות. למעשה רובם כאלו.

בא.... אדון דן
כולם רוצים לעשות קיצור דרך בחיים החל מילדות בנות 16 שעושות שפתיים גדולות ועובר דרך אותם האנשים שרוצים להתעשר מהר.
גם אני ואתה נמצאים שם . אומנם לא לוקחים dnp אבל לוקחים סטרואידים אנבוליים ללא מרשם ולפי הגדרת החברה המערבית אנחנו עושים קיצור דרך בדרך לגוף המושלם.

אם אתה חושב שזה אותו דבר…לא הבנת דבר ממה שכתבתי. אני משתמש בסטרואידים, כן…אבל עובד קשה פי 10 מכל אחד בחד״כ. שומר על תזונה, ישן טוב וכו. אני מוכן לעבוד קשה יותר בגלל הסיכון שאני לוקח, ואל תשכח שאת התוצאות שהשגתי בזכות חומרים יקח לי שנים להשיג טבעי, אצלו מדובר על ירידה של כמה ק״ג שאפשר להשיג בחודש, אתה אשכרה משווה?

• פותח/ת השרשור
[
מאיים? סליחה חמוד, אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם. איפה איימתי בדבר כזה? תראה לי
מה כן מעצבן שהוא לא רוצה לעלות תמונות. מצד אחד פותח לוג - כי מגרדת לו היד והוא רוצה לשתף - אף אחד לא דחף וחייב אותו לפתוח לוג הוא רצה בזה !

אז דרשני - אם היה מה לצלם הוא היה שולח פה תמונות ממזמן והיה מתלהב ומשתף אבל כנראה הבחור על 20-18 אחוז שומן בערך והסייקל של ה10 ימי dnp אומנם הוריד לו 3 קילו של לא יודע מה אבל ויזואלי הוא נשאר עם אותו שייפ ופה הבעיה !
[
מעצבן שאני לא רוצה לעלות תמונות? יכול להבין. גם אותי מעצבן שאתה לא רוצה לשלוח לי תמונה של הקטן שלך כשאתה על טרן. מה לעשות? תתעצבן עד מחר, אני לא חייב לך כלום.
ולא מגרדת היד מdnp. זו לא פריחה (אלא אם כן אתה אלרגי לחומר או שפיתחת אלרגיה)
זה שאני לא מעלה תמונות לדרישתך זה לא אומר שהתוצאות לא טובות, ולא אומר שאני 18-20% כמו שאם אבקש תמונה של הקטן שלך ולא תשלח לכולנו, אז זה מעיד שיש לך קטן באורך 9, אחרת היית מעלה.

לכם מתבקש להגיד שהניסוי נכשל ולא שווה את הסיכון
אין ולא יהיה על טסט+ גרעון קלורי + אירובי
למתעקשים אפשר לתסף t3 וקלן
Gh מסטרון וטרן = זה שם המשחק

[
ירידה של 6 קילו שומן טהור ב3 שבועות זה כישלון?
לפי מה שאתה מספר מעניין אותי כמה שומן אתה ירדת ב3 שבועות עם "הסייקל האידיאלי" שכתבת?

איך הסקת שאכלתי 1200 קלוריות?
פשוט מאוד, קראתי מה כתבת.

ממחר מתכוון לרדת ל1500 קלוריות עם המון חלבון, מינימום פחמימה וכמות בינונית של שומן, מיום חמישי דילול גליקוגן למשך 3 ימים (אימוני דילול, אירובי ו1200 קל') וביום ראשון תחילת הסייקל השני.

למה שאתה קורא ״לעבודה קשה״ אני קורא תופעות לוואי של שימוש בחומר מטופש למטרה שאפשר להשיג דרך דיאטה רגילה, אז כן…אתה לא מוכן לעבוד קשה, אתה מוכן לעבוד כמו טיפש.

מדובר ב6 קילו ב3 שבועות, שזה כפול 2 מבחינת מה שציינת, ועוד שבוע פחות

כתבתי 4-5 קילו ב 10 ימים, עכשיו אתה אומר לי ב 3 שבועות ירדת 6 קילו עם כל הסבל שתיארת למעלה, אתה רק מחזק אותי, אבל שיהיה

• פותח/ת השרשור
אצלו מדובר על ירידה של כמה ק״ג שאפשר להשיג בחודש, אתה אשכרה משווה?
ירידה של 6 ק"ג שומן ב3 שבועות באופן טבעי? תראה לי מישהו אחד כזה שירד מ100 ל94 (כשהירידה היא שומן טהור, אחרי עליית הנוזלים בהעמסה) באופן טבעי. אחד.

מאיים? סליחה חמוד, אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם. איפה איימתי בדבר כזה? תראה לי

מעצבן שאני לא רוצה לעלות תמונות? יכול להבין. גם אותי מעצבן שאתה לא רוצה לשלוח לי תמונה של הקטן שלך כשאתה על טרן. מה לעשות? תתעצבן עד מחר, אני לא חייב לך כלום.
ולא מגרדת היד מdnp. זו לא פריחה (אלא אם כן אתה אלרגי לחומר או שפיתחת אלרגיה)
זה שאני לא מעלה תמונות לדרישתך זה לא אומר שהתוצאות לא טובות, ולא אומר שאני 18-20% כמו שאם אבקש תמונה של הקטן שלך ולא תשלח לכולנו, אז זה מעיד שיש לך קטן באורך 9, אחרת היית מעלה.

ירידה של 6 קילו שומן טהור ב3 שבועות זה כישלון?
לפי מה שאתה מספר מעניין אותי כמה שומן אתה ירדת ב3 שבועות עם "הסייקל האידיאלי" שכתבת?
תמשיך לספר סיפורים.
מבחינתי אתה יכול לרשום שירדת 10 קילו ב 10 ימים גם ועל הדרך עשית דד ליפט עם 250 קילו....
כל עוד אין תמונה ואין סימוכין לטענות שלך מבחינתי זה עוד סיפור.

לשאלתך לקח לי חודשיים וחצי לרדת כ 6 קילו של שומן ואם אתה כל כך סקרן לראות תמונה של הזין שלי בסייקל טרן אתה מוזמן להמתין להקיץ או תסתפק בתמונה מהיום עם סייקל של דקה.

שוב אומר - אתה בחרת לשתף אותנו בתהליך - לא ביקשנו אתה בחרת לעשות לוג - לפחות תעלה תמונה לפני אחרי

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד, קראתי מה כתבת.

למה שאתה קורא ״לעבודה קשה״ אני קורא תופעות לוואי של שימוש בחומר מטופש למטרה שאפשר להשיג דרך דיאטה רגילה, אז כן…אתה לא מוכן לעבוד קשה, אתה מוכן לעבוד כמו טיפש.

כתבתי 4-5 קילו ב 10 ימים, עכשיו אתה אומר לי ב 3 שבועות ירדת 6 קילו עם כל הסבל שתיארת למעלה, אתה רק מחזק אותי, אבל שיהיה
אל תכניס לי מילים לפה. כתבתי שירדתי 4-5 קילו של שומן ב10 ימים, ואחרי 3 שבועות אפשר לראות שאפילו 6 (כי מחשבים את הימים של ההכנה לסייקל ואת הימים שאחרי, עד אחרי ההעמסה ועליית הנוזלים בחזרה)
אז אם במקום 4-5 קילו שומן ירדתי 6 (5 קילו ככל הנראה במהלך הסייקל) איך זה מחזק את הטענה שלך? ואתה בכלל כתבת שירדתי 3 קילו בחודש. משמע שאתה מודע לכך שהירידה היתה יותר גדולה ובהרבה פחות זמן, זאת אומרת ששיקרת.
קראת מה כתבתי ומכאן הבנת שאני אוכל 1200 קלוריות?
מזמין אותך לקחת קורס להבנת הנקרא, כי כתבתי במפורש שאני אוכל בניטראלי, וכתבתי במפורש באחד מהימים חרגתי והגעתי ל3.5k, ויום אחר בו כתבתי שירדתי ל2000 וזה הרגיש מעט מדי על החומר אז עליתי בחזרה ל2600
איך בדיוק אפשר לרדת 6 ק"ג של שומן ב3 שבועות בצורה טבעית?
תמשיך לספר סיפורים.
מבחינתי אתה יכול לרשום שירדת 10 קילו ב 10 ימים גם ועל הדרך עשית דד ליפט עם 250 קילו....
כל עוד אין תמונה ואין סימוכין לטענות שלך מבחינתי זה עוד סיפור.

לשאלתך לקח לי חודשיים וחצי לרדת כ 6 קילו של שומן ואם אתה כל כך סקרן לראות תמונה של הזין שלי בסייקל טרן אתה מוזמן להמתין להקיץ או תסתפק בתמונה מהיום עם סייקל של דקה.

שוב אומר - אתה בחרת לשתף אותנו בתהליך - לא ביקשנו אתה בחרת לעשות לוג - לפחות תעלה תמונה לפני אחרי
יופי
אז בינתיים שב בשקט ותמשיך להזריק במקום לדרוש תמונות מאנשים בתור תנאי לתשובה לשאלה (למרות שברור שאין לך מושג בdnp, וסתם רצית תמונה, ותשובה ממילא לא הייתי מקבל)

לצערי, יש פה יותר מדי בולשיט שנכתב פה מאנשים שלא מכירים את החומר, לא יודעים איך הוא עובד, מסיקים מעצמם דברים/ משקרים במצח נחושה ובטוחים שdnp זה הדבר הכי מסוכן שיש כי ראו סרטון ביוטיוב.
הגיע הזמן לעשות פה סדר של הבלאגן, והפרכת דברים שקריים שנכתבו פה, לצערי.

האמת היא שאין קשר אחד לשני. אין שום קשר בין התוצאות לבין השאלה שלי האם הסייקל השני בנוי בצורה טובה? פשוט לא שייך.

אתם דורשים דברים. זה מוריד מהרצון להעלות תמונות באופן כנה וישיר. "רודפים אחריך" - אין מה לרדוף, אני לא חייב לכם כסף אחי

בוא נעשה קצת סדר:
התחלתי חיטוב במ"ג 100. נוזלים עפו מהר ובשיא הדילול (כמה ימים של דילול אחרי כמה ימים של חיטוב רגיל) הגעתי ל97.0. משמע שהרבה זה נוזלים. כיום, אחרי הסייקל שוקל 94, בהפרש של פחות מ3 שבועות, אחרי העמסה. משמע - ירידה של 6 קילו אחרי שהנוזלים עלו בחזרה. משמע, 6 ק"ג של שומן טהור, בכמה שבועות.
לא שווה? אני חושב אחרת, למרות שבמהלך הסייקל היו לי ספקות.

לצערי, זה מיתוס נפוץ בקרב שימוש בdnp, גם בקרב "מבינים" פה בפורום, ואני לא מתייחס כפרט אלא ככלל.
יש מסביב לחומר הילה של בולשיט שלא מגובה בשום דבר חוץ מ broscience, ואין שום מחקר מדעי לגבות את אותו הבולשיט/ broscience
יצא לי במהלך חיי לפגוש אנשים שמזריקים טרן אבל dnp מפחיד אותם. זה די מצחיק כשאנחנו מתחשבים בעובדה שאם אתה מזריק טרן dnp אמור להיות כמו סוכריות קופצות בשבילך.

בהמשך למה שכתבתי ליצחק, ירדתי 6 ק"ג שומן טהור בשלושה שבועות. לא יורדים את זה בחודש עם קלן, גם לא בחודשיים.

ברור שאנחנו אוהבים קיצורי דרך. יש לך אפשרות לסיים חיטוב בחודש ויש לך אפשרות ב4 חודשים, במה תבחר? פה זה כבר עניין של נזק מול תועלת/ סבל לעומת פחות סבל/ גם וגם. ואם מתחשבים בעובדה שמוות בdnp התחיל ממינונים של 2 גרם ומעלה, והתוצאות נהדרות למי שנוטל במינונים המומלצים את זה כמו שצריך אזי הבחירה בdnp תהיה עדיפה.
מבחינה בריאותית - מחקרים הוכיחו שבמינונים נמוכים יחסית (על חולדות, לקחת בערבון מוגבל) יש שיפור בתנאי החיים וכו'.
להגיד שdnp פוגע בבריאות זה כמו להגיד שאבקת חלבון זה סטרואיד. אין לזה שום משמעות. זה פשוט לא נכון. הבעיה בdnp היא אוברדוז. אבל אם אתה?למדת על החומר ואתה מבין ויודע מה צריך לעשות, ממה להימנע וכיוצא באלו אין סיבה שתינזק מהחומר.

לצערי, כתבת פה המון שטויות, ודברים עליי שכאילו אני כתבתי אבל זה לא נכון.
לא רוצים לעבוד קשה? רואים שלא ניסית dnp.
תנסה לעבוד בתור מלצר 6 שעות על dnp. תנסה להתאמן. תנסה ללכת 5 דקות בלי לעצור ולהתנשף. ה10 ימים האלו היו לא פשוטים, וכתבתי בלוג עצמו שאני לא בטוח שה10 ימים האלו עדיפים על פני חודשיים של חיטוב נוקשה (מבחינת סבל)
Dnp זה חומר קשה, שגורם לך בין היתר לעייפות קיצונית. רק לשכב כל היום. לא בא לך לעשות כלום. תנסה לנהל עם זה חיי שגרה תקינים.
משמרות שבד"כ עוברות לי בקלות עברו לי בקושי. קשה לנשום. המון זיעה. הפרשות צהובות וכו'
אתה חושב שזה נקרא לא לעבוד קשה? עדיף כפולות בעבודה על פני דבר זה. זה קשה.
הטענה שלך שווה ל "מי שנוטל סטרואידים לא מוכן לעבוד קשה"
ולא הבנתי, איך הסקת שאכלתי 1200 קלוריות? כתבתי במפורש שאכלתי בניטראלי, והיו ימים שהגעתי ל3-3.5k. זה הרבה מעבר ל1200
כתבתי גם במפורש (אחרי שירדתי ל2000 ליום אחד) ש2000 זה מעט מדי ואני עולה בחזרה ל2600
מבחינת כמה ירדתי - מדובר ב6 קילו ב3 שבועות, שזה כפול 2 מבחינת מה שציינת, ועוד שבוע פחות

שמע כל דבר במינון יחסי הוא פחות מסוכן ואני מדגיש פחות , לא בא אליך בטענות שאתה עושה שימוש בחומר הזה כמו שאני לא הייתי רוצה שתבוא אלי בטענות למה אני לוקח אדויל במקום אקמול (סתם לצורך המחשה)ֿ, פשוט לפי דעתי חומר שיש עליו כלכך הרבה ביקורת וכלכך הרבה סיפורי זוועה בשביל לרדת בשומן ? היית אומר לי זה סיכון שאתה לוקח בשביל לעלות 5 קילו של שריר טהור ב10 יום הייתי אומר לך שלח לי קישור לספק שלך, אבל כולה לרדת במשקל, חסר לך אופציות שאתה פונה לחומר הכי מפוקפק בשוק ?
גרעון קלורי, אירובי סוף סיפור, נכון היה לוקח לך יותר מ10 יום לרדת 5 קילו אבל בצורה הרבה יותר בריאה ונטולת כל סיכון.

תיארת באחת התגובות שזה כל יום היה סבל, בקושי הולך בקושי עובד בקושי נושם אחרי כל צעד, זה באמת שווה את זה ? כמו שרשמתי לך בתגובה הראשונה היה עדיף היית הולך על הליוס להזרקה, קלן ויוהמבין 6 שבועות מבטיח לך שהיית יותר גם 10 קילו עם תזונה ומשטר אימונים נכון הממה שגם היית מתפקד כמו בן אדם נורמלי ולא חיי מת.

אותי לא מעניין התמונות שלך שמור אותם לעצמך/לאשתך/לחברה/חבר שלך , באתי ממקום של לתת את הדעה שלי, פרסמת לוג ואשכול בפורום אל תצפה שאנשים לא ישאלו שאלות ובכלל לא יתחסו למה שאתה שואל ואחזור על זה שנית, הסיבה שלא עניתי לשאלה שלך זה כי אני לא התעסקתי עם dnp בחיי ואין לי ניסיון איתו ועל משהו שאין לי בו ניסיון אני לא פותח את הפה.

בנימה זאת, אל תקח ללב בסופו של יום זה אשכול בפורום באינטרנט, שיהיה לך אחלה יום 😃

• פותח/ת השרשור
שמע כל דבר במינון יחסי הוא פחות מסוכן ואני מדגיש פחות , לא בא אליך בטענות שאתה עושה שימוש בחומר הזה כמו שאני לא הייתי רוצה שתבוא אלי בטענות למה אני לוקח אדויל במקום אקמול (סתם לצורך המחשה)ֿ, פשוט לפי דעתי חומר שיש עליו כלכך הרבה ביקורת וכלכך הרבה סיפורי זוועה בשביל לרדת בשומן ? היית אומר לי זה סיכון שאתה לוקח בשביל לעלות 5 קילו של שריר טהור ב10 יום הייתי אומר לך שלח לי קישור לספק שלך, אבל כולה לרדת במשקל, חסר לך אופציות שאתה פונה לחומר הכי מפוקפק בשוק ?
גרעון קלורי, אירובי סוף סיפור, נכון היה לוקח לך יותר מ10 יום לרדת 5 קילו אבל בצורה הרבה יותר בריאה ונטולת כל סיכון.
אני אענה לך, באמת.
התחלתי את החיטוב במ"ג 100. הייתי בחיטוב רגיל כמה ימים, ואחר כך דל פחמימה. אחרי זה סייקל dnp. הייתי על 93.6 ב93.6 הרבצתי העמסה עליתי ל95. היום בבוקר חזרתי ל94. כל זה בשלושה שבועות. קח בחשבון שה3 קילו הראשונים שהורדתי מ(מ100 ל97 רובם זה נוזלים). אחרי ההעמסה עליתי מ93.6 ל95 ואכלתי לא מעט בכלל. יום אחרי ירדתי חזרה ל94. פירושו של דבר שירדתי 6 קילו שומן טהור, אחרת כל הנוזלים שירדתי היו כבר עולים, וזה מה שקרה. הנוזלים עלו בחזרה, ויש את השומן שירד.
אחרי העמסה ואני שוקל 94 קילו, כש3 שבועות לפני כן שקלתי 100. אכלתי באזור 5000-6000 קלוריות בהעמסה. זאת אומרת שאין מצב שהמאגרים לא התמלאו לגמרי.
גם אחרי ההעמסה, כשמאגרי הגליקוגן מלאים יש ירידה של 6 קילו. זאת אומרת שירדתי 6 קילו שומן טהור ב3 שבועות.
לרדת 6 קילו של נוזלים וחלק שומן בחודש זה אפשרי, אבל לרדת 6 קילו שומן בחודש בצורה טבעית לא אפשרי אלא אם כן אתה obese. זאת אומרת שהאירובי והגרעון לא היו מספיקים, וירידה של 6 קילו שומן ב3 שבועות זה דבר שאי אפשר לעשות בצורה טבעית. לכן dnp.
האם אפשר לרדת 6% שומן בצורה טבעית? בהחלט כן.
אבל בהתאם למטרות שלי, ולכך שאני רוצה להגיע לאחוז חד ספרתי, על בערך 4-5% שומן, אני לא אצליח בצורה טבעית. חוץ מזה שאני על חומרים כבר 3 שנים, וההתנסות הראשונה שלי עם dnp נגמרה לפני פחות משבוע והתחילה לפני שבועיים בערך.
ביום ראשון אני מתכוון להתחיל סייקל dnp+ t3+ ריטלין (בשביל רעב) למשך 3 שבועות, אחרי זה מאמין שיסתיים החיטוב על 84-85 קילו.
האם dnp זה חומר קשה? בהחלט.
האם הוא מתאים לכל אחד? לא.
האם הוא מתאים לחלק מהאנשים (בין היתר בתנאי שהם יודעים איך לא להרוג את עצמם עם החומר)? בהחלט כן.
ולא לוקח כלום ללב אחי. פשוט חבל לי אחי שlbs מתחיל להיות כמו פורום fxp (לא מדבר עליך אחי)
תודה רבה אחי והמשך שבוע טוב!

אני לא חייב לכם כסף אחי
חביבי,אתה לא חייב לנו כלום
העלת לוג מעניין,טבעי שנרצה לדעת יותר

לא שווה? אני חושב אחרת, למרות שבמהלך הסייקל היו לי ספקות
אם לא התאמנץ בכלל ותיארת תופעות קשות,סלח לי,שווה זה לא
ולקחתי מינון גבוה משלך לפי כמה זמן
אני יודע מה זה DNP בטח בזמנים חמים יותר (יולי אוג)

לסיכום,תצליח
פרשתי מכל זה

ירידה של 6 ק"ג שומן ב3 שבועות באופן טבעי? תראה לי מישהו אחד כזה שירד מ100 ל94 (כשהירידה היא שומן טהור, אחרי עליית הנוזלים בהעמסה) באופן טבעי. אחד.

כתבתי שניתן לרדת 3-5 קילו בחודש-חודש וחצי. אפשרי בהחלט. בבקשה אם בא לך לנהל איתי דיון (באהבה) רק תגיב לדברים שאשכרה כתבתי.
דבר שני, איך בדיוק הסקת שזה נטו שומן? עשית בדיקת MRI לפניי ואחריי? ואל תביא לי מכשירים כמו קליפר או דקסה כי זה שווה ערך לכלום
אל תכניס לי מילים לפה. כתבתי שירדתי 4-5 קילו של שומן ב10 ימים, ואחרי 3 שבועות אפשר לראות שאפילו 6 (כי מחשבים את הימים של ההכנה לסייקל ואת הימים שאחרי, עד אחרי ההעמסה ועליית הנוזלים בחזרה)
אז אם במקום 4-5 קילו שומן ירדתי 6 (5 קילו ככל הנראה במהלך הסייקל) איך זה מחזק את הטענה שלך? ואתה בכלל כתבת שירדתי 3 קילו בחודש. משמע שאתה מודע לכך שהירידה היתה יותר גדולה ובהרבה פחות זמן, זאת אומרת ששיקרת.
קראת מה כתבתי ומכאן הבנת שאני אוכל 1200 קלוריות?
מזמין אותך לקחת קורס להבנת הנקרא, כי כתבתי במפורש שאני אוכל בניטראלי, וכתבתי במפורש באחד מהימים חרגתי והגעתי ל3.5k, ויום אחר בו כתבתי שירדתי ל2000 וזה הרגיש מעט מדי על החומר אז עליתי בחזרה ל2600
איך בדיוק אפשר לרדת 6 ק"ג של שומן ב3 שבועות בצורה טבעית?

אשאל שוב, איך החלטת שזה ״נטו שומן״? כי קראת באונטרנט ש DNP שורף רק שומן?

והסקתי שאתה אוכל 1200 קלוריות כי זה מה שאתה כתבת.
לא אמרתי שזו הדיאטה שלך למשך שבוע/חודש/שנה/כל החיים. כתבתי שזה לא שווה את זה, לא יום כזה ולא שלושה ימים כאלו ואני יודע את זה ממקור ראשון כי עשיתי ייבוש פעמיים וזה רמות רעב לא נשלטות, קר לך כל היום, אתה חלש, בא לך רק אוכל ברמה שמים הרגישו לי טעימים…אז כן אגיד שוב - מבחינתי זה לא שווה את זה. נקודה.

זה מה שאנשים שוכחים
אומנם לא הייתי על אותו מינון כמוך אבל אני הייתי על 200-350 מ"ג ביום או כל יום אחר והרגשתי סבבה לגמרי חוץ מכמה פעמים ביום היו גלי חום. במינון הנכון זה חומר בטוח לשימוש
אבל אתה צריך להבין שאין לך מה לתקוף אותנו שאנחנו רוצים תמונות. אתה אומר שאתה תעלה תמונות ואין כלום אז מה אתה רוצה בדיוק ? רוצים לראות את התוצאות.

נערך לאחרונה:
[

.
האם הוא מתאים לחלק מהאנשים (בין היתר בתנאי שהם יודעים איך לא להרוג את עצמם עם החומר)? בהחלט כן.
ולא לוקח כלום ללב אחי. פשוט חבל לי אחי שlbs מתחיל להיות כמו פורום fxp (לא מדבר עליך אחי)
תודה רבה אחי והמשך שבוע טוב!

אתה מעלה לוג ואתה מצפה שהדיון והתגובות יהיו לפי רצונך?
כל אחד רשאי להגיד את דעתו. אל תהיה ילד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית