הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מרגיש ככ mk677

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
התחלתי ״סייקל״ ( לא יודע אם לקרוא לזה ככה כי זה לא בידיוק זה אבל שיהיה ) של MK 677 אני עכשיו מתחיל מסה לקראת החורף מעלה את הקלוריות בהדרגה ואני יומיים על MK 677 כל כדור 12 מ״ג פעם אחת בבוקר פעת אחת בערב…לבנתיים מה שאני מרגיש זה קצת פאמפ גם כשאני לא אחרי אימון ובמנוחה ואולי קצת יותר עייפות ויותר נוזלי ( יכול להיות שזה גם מתקשר לעניין העלאת הקלוריות ) אבל אני לא מרגיש ככ את כל מה שאומרים על רעב אני מרגיש קצת לא משהו רציני…האם זה הגיוני ? או שיש מצב שזה מזויף או משהו אחר ?

נערך לאחרונה:
התחלתי ״סייקל״ ( לא יודע אם לקרוא לזה ככה כי זה לא בידיוק זה אבל שיהיה ) של MK 677 אני עכשיו מתחיל מסה לקראת החורף מעלה את הקלוריות בהדרגה ואני יומיים על MK 677 כל כדור 12 מ״ג פעם אחת בבוקר פעת אחת בערב…לבנתיים מה שאני מרגיש זה קצת פאמפ גם כשאני לא אחרי אימון ובמנוחה ואולי קצת יותר עייפות ויותר נוזלי ( יכול להיות שזה גם מתקשר לעניין העלאת הקלוריות ) אבל אני לא מרגיש ככ את כל מה שאומרים על רעב אני מרגיש קצת לא משהו רציני…האם זה הגיוני ? או שיש מצב שזה מזויף או משהו אחר ?

שתדע שברגע שאתה יודע על תופעות לוואי מסוימות של תרופה מסוימת אתה תחוש בהם.
נניח ואתן לך אקמול ואני אגיד לך שאקמול גורם לכאבי ראש.. הראש יכאב לך אחרי שלקח את התרופה.
זה נראה לי המקרה פה.. נפלת על זיוף וכל מה שאתה יש זה פלציבו

שתדע שברגע שאתה יודע על תופעות לוואי מסוימות של תרופה מסוימת אתה תחוש בהם.
נניח ואתן לך אקמול ואני אגיד לך שאקמול גורם לכאבי ראש.. הראש יכאב לך אחרי שלקח את התרופה.
זה נראה לי המקרה פה.. נפלת על זיוף וכל מה שאתה יש זה פלציבו
תגיד אתה כותב שטויות בכל הפורום בכוונה?

תגיד אתה כותב שטויות בכל הפורום בכוונה?

זה שאתה לא ידעת את זה לא אומר שזה שטויות אתה חי בסרט שקראת קצת בנעוץ אז אתה פרופסור שאני יבין חחח.
אני עוד מעט יצרף מחקר ותראה איך אני עושה אותך כזה קטן .
תופעות לוואי שכיחות שלהן עולה כאשר מי שנוטל את התרופה מודע לתופעות לוואי

גם אם תתחיל סייקל של סטרואידים GH ואינסולין אתה לא תראה תוצאות אחרי יומיים. מה נסגר אחי? תמשיך שימוש עוד חודש וחצי תחזור ותן עדכון בתוצאות .

• פותח/ת השרשור
סגור הבנתי אני יעדכן בהמשך הסייקל ואין על זה שום חברה קופסא לבנה ועליה מדבקה וכתוב בעט mk המקור סיכוי ממש גבוהה לאמין ואיכותי עש כמה שאני יודע מקוו כשאני לא טועה

זה שאתה לא ידעת את זה לא אומר שזה שטויות אתה חי בסרט שקראת קצת בנעוץ אז אתה פרופסור שאני יבין חחח.
אני עוד מעט יצרף מחקר ותראה איך אני עושה אותך כזה קטן .
תופעות לוואי שכיחות שלהן עולה כאשר מי שנוטל את התרופה מודע לתופעות לוואי
אז אתה ליצן רציני

סגור הבנתי אני יעדכן בהמשך הסייקל ואין על זה שום חברה קופסא לבנה ועליה מדבקה וכתוב בעט mk המקור סיכוי ממש גבוהה לאמין ואיכותי עש כמה שאני יודע מקוו כשאני לא טועה
לא נשמע מבטיח, למה ללכת על משהו כזה מפוקפק ? מה חסר חברות אמינות שאתה בראש שקט שמה שלקחת זה מה שאתה רוצה לקחת ולא חרטה ?

לא מבין אנשים.

לא נשמע מבטיח, למה ללכת על משהו כזה מפוקפק ? מה חסר חברות אמינות שאתה בראש שקט שמה שלקחת זה מה שאתה רוצה לקחת ולא חרטה ?

לא מבין אנשים.
כסף.. זה בדרך כלל מה שמשנה

נערך לאחרונה:
נשמע מפוקפק ...צלם את האריזה, חבל על הכסף והזמן שלך בלקיחת mk ממקור לא ברור שכזה..(בתכלס גם אל תצפה ליותר מידי מmk677 סולו כן?)

• פותח/ת השרשור
כסף.. זה בדרך כלל מה שמשנה
האמת שבאמת לא אני מוכן להשקיע כמה שצריך ולקבל משהו איכותי אבל אני גם לא מבין גדול בזה ומי שאירגן חי אני סומך עליו ונתן לי מילה שזה מקורי וממקור אמין לפחות ממה שהוא אומר
נשמע מפוקפק ...צלם את האריזה, חבל על הכסף והזמן שלך בלקיחת mk ממקור לא ברור שכזה..(בתכלס גם אל תצפה ליותר מידי מmk677 סולו כן?)
קופסא לבנה בלי איזה עטיפה עליה כדורי קפסולות אדום לבן כזה וכן אני יודע אני מתחיל מהנמופ מאוד חחח לא קופץ ישר למים העמוקים

האמת שבאמת לא אני מוכן להשקיע כמה שצריך ולקבל משהו איכותי אבל אני גם לא מבין גדול בזה ומי שאירגן חי אני סומך עליו ונתן לי מילה שזה מקורי וממקור אמין לפחות ממה שהוא אומר
א - בחומרים עדיף להשקיע עם הכסף שלא תקבל חומר זבל
ב - אם אנשים חושבים שזה כנראה מזויף אז אתה לא יודע בדיוק על מי לסמוך. יכול להגיד לך שזה מקורי עד מחר, תעלה תמונה והבחורים הנחמדים כאן יגידו לך אם מקורי או שזה אקמול

ב - אם אנשים חושבים שזה כנראה מזויף אז אתה לא יודע בדיוק על מי לסמוך. יכול להגיד לך שזה מקורי עד מחר, תעלה תמונה והבחורים הנחמדים כאן יגידו לך אם מקורי או שזה אקמול

דאוס מדיקל חברה אמינה ? כי הם זולים מדי

• פותח/ת השרשור
אני לא בעד חומרים זולים זה לא משהו שלוקחים עליו סיכון מסכים לגמרי וגם שילמתי לא זול בוא נגיד אני לא רוצה פשוט לנקוב במחירים פה…אבל העניין הוא שלא רשום על זה כלום אז בגלל זה אין ככ למה לעלות תמונה של זה…זה קופסא כזאת לבנה עם מדבקה שרשום עם עט MK ויש כדורים קפסולות בצבע אדום לבן

אני לא בעד חומרים זולים זה לא משהו שלוקחים עליו סיכון מסכים לגמרי וגם שילמתי לא זול בוא נגיד אני לא רוצה פשוט לנקוב במחירים פה…אבל העניין הוא שלא רשום על זה כלום אז בגלל זה אין ככ למה לעלות תמונה של זה…זה קופסא כזאת לבנה עם מדבקה שרשום עם עט MK ויש כדורים קפסולות בצבע אדום לבן
איך הולך עד כה

מה מפריע לך לצלם לאנשים כאן? הם רוצים לראות אז תעלה תמונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית