הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מרגיש ככ mk677

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
התחלתי ״סייקל״ ( לא יודע אם לקרוא לזה ככה כי זה לא בידיוק זה אבל שיהיה ) של MK 677 אני עכשיו מתחיל מסה לקראת החורף מעלה את הקלוריות בהדרגה ואני יומיים על MK 677 כל כדור 12 מ״ג פעם אחת בבוקר פעת אחת בערב…לבנתיים מה שאני מרגיש זה קצת פאמפ גם כשאני לא אחרי אימון ובמנוחה ואולי קצת יותר עייפות ויותר נוזלי ( יכול להיות שזה גם מתקשר לעניין העלאת הקלוריות ) אבל אני לא מרגיש ככ את כל מה שאומרים על רעב אני מרגיש קצת לא משהו רציני…האם זה הגיוני ? או שיש מצב שזה מזויף או משהו אחר ?

נערך לאחרונה:
מה מפריע לך לצלם לאנשים כאן? הם רוצים לראות אז תעלה תמונה
נו באמת .... הוא רשם
זה קופסא כזאת לבנה עם מדבקה שרשום עם עט MK
פראיירים לא מתים רק מתחלפים .

עכשיו באמת.
כבר העלת אולי 5 פוסטים על mk .

אז דבר ראשון שום חומר לא פועל תוך 3 ימים.

דבר שני במידה ואיכשהו בדרך נס נתנו לך mk אמיתי באריזה לבנה שרשום עליה mk עם עט:crazy: ושהסיכוי לזה שווה לזכייה בלוטו. לא נכנס לשיחה פילוסופית למה הסיכוי שזה אמיתי נמוך. אבל בכל זאת ונניח שזה אמיתי .אל תצפה לגוף של רוני קולמן תוך 3 חודשים. מקסימום תעלה 2-3 קילו של נוזלים או שומן. אולי תחווה עליה בתאבון.
כן בוא נגיד שתאכלס לא תראה שום הבדך אמיתי במראה הגוף - שינוי אמיתי זה הכוונה לשינוי אמיתי ולא דימיונות ותיקווה שגדלתי

נו באמת .... הוא רשם

פראיירים לא מתים רק מתחלפים .

עכשיו באמת.
כבר העלת אולי 5 פוסטים על mk .

אז דבר ראשון שום חומר לא פועל תוך 3 ימים.

דבר שני במידה ואיכשהו בדרך נס נתנו לך mk אמיתי באריזה לבנה שרשום עליה mk עם עט:crazy: ושהסיכוי לזה שווה לזכייה בלוטו. לא נכנס לשיחה פילוסופית למה הסיכוי שזה אמיתי נמוך. אבל בכל זאת ונניח שזה אמיתי .אל תצפה לגוף של רוני קולמן תוך 3 חודשים. מקסימום תעלה 2-3 קילו של נוזלים או שומן. אולי תחווה עליה בתאבון.
כן בוא נגיד שתאכלס לא תראה שום הבדך אמיתי במראה הגוף - שינוי אמיתי זה הכוונה לשינוי אמיתי ולא דימיונות ותיקווה שגדלתי
האותנטיות של ״רשום עם עט״ קנה אותי.
מבחינתי יכלו גם לרשום לך ״אנאבר״ על הקופסא, לא לא רק שלא הייתי משלם על קופסא כזאת גם לא הייתי מכניס את זה לגוף, לא חסר חברות אמינות גם אם צריך לשלם קצת אקסטרה, בסופו של יום זה הגוף שלך והבריאות שלך.

חחחחחחחחח רשום עם עט
וואי אתה בטוח שאתה לא על הרצף ? לול
זה הדבר הכי חאפרי הכי ערבי מזלזל מג'ייף שאפשר לעשות . ואתה קנית את זה חחח .
למרות שעשו לי משהו דומה הביאו לי קופסה בלי מדבקה ואמרו לי שזה אפי. אני בטוח שהיה שמה כדורים שעושים עצירות . עד היום מקלל תבן אדם שהביא לי את זה

חחחחחחחחח רשום עם עט
וואי אתה בטוח שאתה לא על הרצף ? לול
זה הדבר הכי חאפרי הכי ערבי מזלזל מג'ייף שאפשר לעשות . ואתה קנית את זה חחח .
למרות שעשו לי משהו דומה הביאו לי קופסה בלי מדבקה ואמרו לי שזה אפי. אני בטוח שהיה שמה כדורים שעושים עצירות . עד היום מקלל תבן אדם שהביא לי את זה
עחי זה mk מה יש לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית