הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות למתנה בריאה ליום נישואין

אתה יודע כמה נזק יכול להיגרם ב3 שנים
שנתיים וחצי עם הבן זוג שלי
אעדכן אם יהיו התפתחויות מעניינות בהמשך…

סתם,שמעתי על המון סיפורים וקטונתי עם הניסיון שלי בטח לא עם חיי משפחה ילדים וכו,אבל אני משתדלת שזה אף פעם לא יהפוך להרגל,דבילי וקיטשי אבל לא משנה מי נכנס הביתה מפנים לו 5 דקות לשמוע איך עבר היום(אני אישה אז יש לי אישור להארכה) יוצאים פעם בשבוע יחד וזה לא חייב להיות למסעדה,גם סתם לראות שקיעה או לשבת על קפה. תמיד משאירה לו בגדים על המיטה אחרי מקלחת או דואגת לו לאכול(כבר אמרנו שהדרך ללב היא דרך האוכל או לא אמרנו?) אני חושבת שיש הרבה אנשים שאוגרים מה מפריע להם או לא טוב להם עם דברים מסויימים בקשר וזה נאגר נאגר נאגר ובסוף מתפוצץ. עם הניסיון הדל שלי אני חושבת שהכל חייב להיות פתוח בכל נושא אפשרי

אני רווי ממערכת הנישואים
מניח שאתם נשואים טריים/חדשים?
אז אתם ב״אקשן״ עדין
אני כבר שרוף אחי,אין כח אין חשק,שותפים לדירה.

יש את החיים לפני החתונה,ואחריה! ובכלל אחרי הילדים.

הלוואי שיציאה למסעדה/מתנה,יחזיקו ויישקפו את חיי הנישואים,מקווה שהבנת אותי

יש גם כאלה שנהנים מחיי הנישואים (לא מבין איך)
😉
אני זוכר את השנה הראשונה שלי, כל חודש היה יום הנישואין.

אולי תפנו לפסיכולוג או יעוץ כלשהו, אני בטוח שהייתם רוצים להיות מאוהבים שוב.

נישואין זה עבודה, שאף אחד לא יגיד אחרת. אבל גם אימונים זה עבודה, אפשר שהיא תהיה קלה וכיפית יותר ככל שצוברים יותר ניסיון או עם הדרכה וקריאה והתעסקות בהבנה שלה, ולא רק לתת לה לקרות.

אני זוכר את השנה הראשונה שלי, כל חודש היה יום הנישואין.

אולי תפנו לפסיכולוג או יעוץ כלשהו, אני בטוח שהייתם רוצים להיות מאוהבים שוב.

נישואין זה עבודה, שאף אחד לא יגיד אחרת. אבל גם אימונים זה עבודה, אפשר שהיא תהיה קלה וכיפית יותר ככל שצוברים יותר ניסיון או עם הדרכה וקריאה והתעסקות בהבנה שלה, ולא רק לתת לה לקרות.
עצם עקום אינו מתיישר
אני גם אומר את זה על עצמי
פשוט לפני החתונה,אין את אותו הלחץ והשחיקה שיש אחרי..

לכבות את הניצוץ זה הכי קל
להדליק אותו מחדש זה הסיפור

משו קורה אחרי החתונה,בזה אין ספק,בודדים הזוגות,שמצליחים לשמר את הזוגיות,בלי הרצון לחנוק אחד את השנייה

שנתיים וחצי עם הבן זוג שלי
אעדכן אם יהיו התפתחויות מעניינות בהמשך…

סתם,שמעתי על המון סיפורים וקטונתי עם הניסיון שלי בטח לא עם חיי משפחה ילדים וכו,אבל אני משתדלת שזה אף פעם לא יהפוך להרגל,דבילי וקיטשי אבל לא משנה מי נכנס הביתה מפנים לו 5 דקות לשמוע איך עבר היום(אני אישה אז יש לי אישור להארכה) יוצאים פעם בשבוע יחד וזה לא חייב להיות למסעדה,גם סתם לראות שקיעה או לשבת על קפה. תמיד משאירה לו בגדים על המיטה אחרי מקלחת או דואגת לו לאכול(כבר אמרנו שהדרך ללב היא דרך האוכל או לא אמרנו?) אני חושבת שיש הרבה אנשים שאוגרים מה מפריע להם או לא טוב להם עם דברים מסויימים בקשר וזה נאגר נאגר נאגר ובסוף מתפוצץ. עם הניסיון הדל שלי אני חושבת שהכל חייב להיות פתוח בכל נושא אפשרי
תתחתנו, והחיים יראו אחרת.
ברגע שגבר ואישה מרגישים שהשני בכיס שלהם/שייך להם/לא צריך להרשים את השני, הכל משתנה.

גבר משתנה אחרי החתונה, האישה אחרי הלידה הראשונה.

החלום של גבר זאת אישה שתישאר בדיוק כמו היום שהם נפגשו, ושל בחורה, שדיר באלק ישאר תקוע כמו היום שנפגשו.

אתם נשמעים שיא החמודים, תשמרו על זה, ותשפרו ותשנו את מה שצריך כשצריך.

תתחתנו, והחיים יראו אחרת.
ברגע שגבר ואישה מרגישים שהשני בכיס שלהם/שייך להם/לא צריך להרשים את השני, הכל משתנה.

גבר משתנה אחרי החתונה, האישה אחרי הלידה הראשונה.

החלום של גבר זאת אישה שתישאר בדיוק כמו היום שהם נפגשו, ושל בחורה, שדיר באלק ישאר תקוע כמו היום שנפגשו.

אתם נשמעים שיא החמודים, תשמרו על זה, ותשפרו ותשנו את מה שצריך כשצריך.

@BeN35
יסכים איתך וגם יתן מוניטין. בבקשה שמחתי לעזור.

עצם עקום אינו מתיישר
אני גם אומר את זה על עצמי
פשוט לפני החתונה,אין את אותו הלחץ והשחיקה שיש אחרי..

לכבות את הניצוץ זה הכי קל
להדליק אותו מחדש זה הסיפור

משו קורה אחרי החתונה,בזה אין ספק,בודדים הזוגות,שמצליחים לשמר את הזוגיות,בלי הרצון לחנוק אחד את השנייה
אישתי החברה הכי טובה שלי, אני מתקרב ל7 שנים נשוי, ואני בכנות אוהב את אישתי יותר מהיום שהתחתנו.
אני גם מתעצבן עליה יותר מהיום שהתחתנו, זו תוצאה של אהבה.

אני חושב שזה יותר קל משחושבים להדליק את הניצוץ, גם אם יקח זמן לבנות אמון או הערכה ואהבה מחדש.

תגיד לי שאישתך לא תקבל פרפרים אם תשקיע 1,000 ש"ח בלבד על הפתעה בשבילה, לא משנה מה, משהו רומנטי שאתה יודע שהיא אוהבת. ויותר חשוב, תגיד לי שאתה לא תחוש אהבה כלפיה אחרי שהוצאת והשקעת את זה בה.

רק מלקנות לה פרחים אתם תרגישו קרובים יותר.
בהחלט.
ואתן גם חיזוק

אם לי יש בארנק 100 שקל
ולאישתי יש 50
אז יש לאישתי 150 שח בארנק

פשוט וקל 😃
חחח... לגמרי.

אני זוכר שמפיצועי קורונה אישתי כבר תיכננה מה היא תקנה לעצמה, אפילו לא חצי חצי.

הלוואי, עם זה עוד יש לי מה לעשות.
אבל מה אעשה עם הבגדים שלה שלא עולים עלי?
הגעת לשלב,שאתה רואה ״פתאום״ בגדים חדשים עליה? או שאתה רואה תיקטים בשקית של הזבל?
😃
פתאום חולצה של ליוויס בשקית של רמי לוי?

הגעת לשלב,שאתה רואה ״פתאום״ בגדים חדשים עליה? או שאתה רואה תיקטים בשקית של הזבל?
😃
🤣🤣🤣

מה אתה רוצה, היה מחיר מיוחד על הבגדים ברמי לוי.

נכנסתי לכאן מתוך סקרנות איזה מתנות "בריאות" יציעו כאן ואני רואה שזה הפך לקבוצת תמיכה לשבוזים מחיי הנישואים 😲
אישתי החברה הכי טובה שלי, אני מתקרב ל7 שנים נשוי, ואני בכנות אוהב את אישתי יותר מהיום שהתחתנו.
אני גם מתעצבן עליה יותר מהיום שהתחתנו, זו תוצאה של אהבה.
וואי רק להחליף את המספר 7 ל 4 וזה אחד לאחד המצב שלי.
אולי תפנו לפסיכולוג או יעוץ כלשהו
@BeN35 אני מסכים עם אלחנן גם, נראה לי חבל לחיות ככה, לדעתי או לנסות לתקן או לפרק את החבילה (אני לא מכיר אותך מעבר לפורום ובטח שלא את חיי המשפחה שלך, זה רק דעתי הכללית)
😃
וואי אני יודע שיש לאישתי חברות שעושות דברים כאלה, קונות דברים בלי שהבעל יידע, לשמחתי אישתי גם לא בעניין של מותגים בבגדים ולהוציא על ביגוד יותר ממה שצריך וגם מבינה שמעבר לעניין האמון ההדדי, אם אחד מבזבז כסף מיותר בלי שהשני ידע זה כמו לעשות חור בצד אחד של הספינה בלי שזה שבצד השני יראה.
וגם את ההזמנות מחו"ל היא לא עושה בכלל אלא אני עושה לה ושולח לעבודה שלי...

@yujinius
אחי הכל בסדר.
למדתי לחיות ככה לעת עתה..
כמובן שהגירושין באופק,אין לנו מה לעשות כבר אחד עם השנייה.

אי אפשר לשים מנוע של אאודי ביונדאי..
לא מתאים

בן35, באמת כדאי לכם לנסות לתקן, הילדים עוד קטנים ובטח יש מלא עומס בבית וזה לא תמיד הולך טוב עם זוגיות. אין מה לעשות, בנית בית - אתה חייב לדעת לתחזק אותו.

בנוסף אני מציע לך לשאול את עצמך אם אתה רואה אותך חיי עם מישהי אחרת, כי אם לא אז הבעיה לא בהכרח אישתך אלא אולי הצורך בשינוי מבנה המסגרת שלך. במילים אחרות - תהיה אקטיבי בקשר.
ולנושא השרשור, מסעדת בריאות ואחריה דונטסים לקינוח.
אפשר להחליף את מסעדת הבריאות בפיצה האט מק אנד ציז, מלא מלא בריאות

@
אחי הכל בסדר.
למדתי לחיות ככה לעת עתה..
כמובן שהגירושין באופק,אין לנו מה לעשות כבר אחד עם השנייה.

אי אפשר לשים מנוע של אאודי ביונדאי..
לא מתאים
עצוב לשמוע , אני קצת מעורב בבתים ובלא מעט מקרים אצל זוגות , המון היום לצערנו כאילו חיים בתור גרושים בהסוואה .
לא מבינים את הנזק לילדים (שהרוב אומרים להם) אבל עוד יותר לא מבינים את הנזק שהם עושים לעצמם .

אם היו מציעים לך עבודה של 100 אלף בחודש אבל כל יום מהבוקר עד הלילה מתעללים בך היית מסכים ? לא , אז למה אתה עושה את זה לעצמך ?!?
אין דבר יותר חשוב מזוגיות , גם לגבר שצריך את הערכה ולהרגיש שהוא חשוב וכובש (גמרא מפורשת) וגם לאישה שרוצה להרגיש נאהבת , יפה ושיש לה מישהו שהיא חשובה לו .
שניהם אמורים להיות מקום 1 אחד אצל השנייה , בלי תחרות .

לפני שתבנה כוח / גוף , תבנה זוגיות .
זה לא משהו שהוא לא אפשרי זה משהו שקודם כל צריכים לרצות אותו , ברמה שאין לתאר , בהבנה שזה שווה וחשוב יותר מהכל וצריך להשקיע בזה , דבר שני לדעת איך להגיע למצב של זוגיות תקינה . מה הגבר צריך מה האישה צריכה , כדאי מאוד לערב עוד גורם , שכשאתה רוצה א' והיא רוצה ב' זה לא הופך לפיצוץ .

אני חושב שאתה צריך להחליט מה קורה איתך ,
א' - להתגרש (ממש לא ממליץ לפני שעשית הכל מהכל בצורה חכמה בשביל לא להגיע לשם)
ב' - לבנות זוגיות .

אופציה שלהישאר גוסס עד שתמות לא באה בחשבון , אל תתמכר לדיכאון באשליה שאתה מאושר .

א

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית