עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים לב מה הוא אומר, הוא לא התחיל להשתמש בהורמון גדילה עד לא מזמן , זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה מIFBB PRO ובכללי מכמה אנשים מהתחום.כותרת = overrated
בנאדם בסרטון נראה כאילו הוא אכל את הבנאדם שמראיין אותו, כנראה ש gh עושה את העבודה
Overrated my a55
החיסרון היחידי עם gh זה המחיר
שים לב מה הוא אומר, הוא לא התחיל להשתמש בהורמון גדילה עד לא מזמן , זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה מIFBB PRO ובכללי מכמה אנשים מהתחום.
בגדול מה שהוא אומר זה שעד שאתה לא בטופ לבל אין לך מה לחפש בכלל עם הורמון גדילה למטרת פיתוח שרירים.
זאת אומרת שעד שאתה לא ברמה שכבר עשית הכל וניצלת את כל הכלים שלך ״בארגז כלים האנאבולי״ שלך אין לך מה לגעת בזה כי זה יקר, לא מועיל לפיתוח שרירים כמו AAS אחרים ואם נקח בחשבון את הinsulin resistance שאתה מקבל אז בכלל.
במילים שלו : ״ל200מג טסטסטרון יש אפקט הרבה יותר גדול על פיתוח שרירים מאשר HGH״
בגדול נוטה להסכים איתו(בנושא פיתוח שריר).
כותרת = overrated
בנאדם בסרטון נראה כאילו הוא אכל את הבנאדם שמראיין אותו, כנראה ש gh עושה את העבודה
Overrated my a55
החיסרון היחידי עם gh זה המחיר
הוא לא אומר שGH חסר ערך, הוא מודה שהוא התחיל שימוש בו לפני שנתיים, הוא פשוט אומר שכל עוד אתה לא בטופ של הטופ מתחרה באולימפיה או אנולד קלאסיק ותחרויות top level אז חבל על הכסף שלך כי תוצאות מgh בנושא של פיתוח שריר הם underwhelming.הוא מנסה לשדר רושם שגוי. מצד אחד הבנאדם חיי על gh כן ולא על 3 iu אלא על מעל 12iu ביום כמו שמקובל בעולם הpro ומנסה ליצר רושם שלא חייב אותו.
הוא לא אומר שGH חסר ערך, הוא מודה שהוא התחיל שימוש בו לפני שנתיים, הוא פשוט אומר שכל עוד אתה לא בטופ של הטופ מתחרה באולימפיה או אנולד קלאסיק ותחרויות top level אז חבל על הכסף שלך כי תוצאות מgh בנושא של פיתוח שריר הם underwhelming.
אני בספק אם הבן אדם הגיע למשקל במה של 120קג בהסתמכות על GH.
אין לו שום סיבה להסתיר שום דבר, הוא מודה בפתיחות שהוא לוקח אנאבולים ושהוא משתמש בGH אם זה היה החומר שגרם לו להיות טופ לבל בילדר הוא היה אומר.
מסכים בכל מקרה טסט לבד מעלה את הרמות igf-1
אפילו יותר מהר מהgh עצמו כי הוא יקר ועד שתגיע לתוצאה שתקבל מטסט ... זה לא שווה עלות מול תועלת זה לפחות מה שאומרים ...
אח, צחוקים בצד, gh לא יהפוך אותך ל״מפלצת מסה״ אחרת כל פלוץ עם כסף בבנק היה מתהלך במשקל 120 קילו חטוב, לgh יש את ההטבות שלו אין ספק ולא לוקח ממנו שום קרדיט, אבל נראה שנותנים לו קרדיט על יותר מידי דברים שלא מגיעים לו.מאתמול דני קוגנביץ, סער קזס ועוד בודי בילדרים רבים ברחבי הארץ התחילו להלחץ..... כל הקליינטים שלהם בורחים להם -
הם שמעו שיש מישהו בשם 1204_batman
והוא מומחה לעניני gh טסט igf-1 ...
מהיום יעוץ של סייקלים בהכנה לפני תחרות זה פה
חוץ מצחוקים אין מה להגיב פה. מחילה מכבודך רשמת פה ימבה קשקושים על סמך סרטון אחד שראית ביוטיוב נהיתה מומחה לסטרואידים.צחוקים בצד
דווקא הופך לאט לאטלא יהפוך אותך
מה שמיוחד ביטויוב כל אחד יכול לעלות סרטון ולהשמע מאוד משכנע .אבל נראה שנותנים לו קרדיט על יותר
ספר את זה לאלפי לעשרות אלי בודי בילדרים שהגיעו לגוף מפלצתי פורץ גנטיקהאבל פיתוח שריר זה לא הצד החזק של ההורמון הזה,
עכשיו batmen1204 מתחיל להלחץ כל הלקוחות שהוא גנב הולכים לברוח לו 😃בקיצור כמו שאמרתי, לgh
קודם כל הכל טוב אחי מנהלים דיון אף אחד לא תוקף, דבר שני זה לא על סמך סרטון אחד זה על סמך כמה וכמה תגובות של אנשים כולל IFBB PRO ולוגים של אנשים, נכון אין לי ניסיון אישי אז אני לא אומר שאני יודע כל פשוט נותן את דעתי.חוץ מצחוקים אין מה להגיב פה. מחילה מכבודך רשמת פה ימבה קשקושים על סמך סרטון אחד שראית ביוטיוב נהיתה מומחה לסטרואידים.
האם אתה על GH בלבד ?דווקא הופך לאט לאט
שמע אני נוטה לא להסכים איתך , מה שגורם לך לפרצוץ את הגבולות זה האנאבולים עצמם, נכון לGH יש את ההיתרונות בשכפול תאים אבל לפי מאמרים,מחקרים ובעיקר לוגים זה לא השובר שיוויון בהפיכה ל״מפלצת מסה״ספר את זה לאלפי לעשרות אלי בודי בילדרים שהגיעו לגוף מפלצתי פורץ גנטיקה