הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HGH אוברייטד ? איאן ואלייר על הורמון גדילה

כותרת = overrated
בנאדם בסרטון נראה כאילו הוא אכל את הבנאדם שמראיין אותו, כנראה ש gh עושה את העבודה
Overrated my a55
החיסרון היחידי עם gh זה המחיר

• פותח/ת השרשור
כותרת = overrated
בנאדם בסרטון נראה כאילו הוא אכל את הבנאדם שמראיין אותו, כנראה ש gh עושה את העבודה
Overrated my a55
שים לב מה הוא אומר, הוא לא התחיל להשתמש בהורמון גדילה עד לא מזמן , זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה מIFBB PRO ובכללי מכמה אנשים מהתחום.
בגדול מה שהוא אומר זה שעד שאתה לא בטופ לבל אין לך מה לחפש בכלל עם הורמון גדילה למטרת פיתוח שרירים.
זאת אומרת שעד שאתה לא ברמה שכבר עשית הכל וניצלת את כל הכלים שלך ״בארגז כלים האנאבולי״ שלך אין לך מה לגעת בזה כי זה יקר, לא מועיל לפיתוח שרירים כמו AAS אחרים ואם נקח בחשבון את הinsulin resistance שאתה מקבל אז בכלל.
במילים שלו : ״ל200מג טסטסטרון יש אפקט הרבה יותר גדול על פיתוח שרירים מאשר HGH״

בגדול נוטה להסכים איתו(בנושא פיתוח שריר).

שים לב מה הוא אומר, הוא לא התחיל להשתמש בהורמון גדילה עד לא מזמן , זה לא פעם ראשונה שאני שומע את זה מIFBB PRO ובכללי מכמה אנשים מהתחום.
בגדול מה שהוא אומר זה שעד שאתה לא בטופ לבל אין לך מה לחפש בכלל עם הורמון גדילה למטרת פיתוח שרירים.
זאת אומרת שעד שאתה לא ברמה שכבר עשית הכל וניצלת את כל הכלים שלך ״בארגז כלים האנאבולי״ שלך אין לך מה לגעת בזה כי זה יקר, לא מועיל לפיתוח שרירים כמו AAS אחרים ואם נקח בחשבון את הinsulin resistance שאתה מקבל אז בכלל.
במילים שלו : ״ל200מג טסטסטרון יש אפקט הרבה יותר גדול על פיתוח שרירים מאשר HGH״

בגדול נוטה להסכים איתו(בנושא פיתוח שריר).

מסכים

כותרת = overrated
Overrated my a55

הוא מנסה לשדר רושם שגוי. מצד אחד הבנאדם חיי על gh כן ולא על 3 iu אלא על מעל 12iu ביום כמו שמקובל בעולם הpro ומנסה ליצר רושם שלא חייב אותו.

• פותח/ת השרשור
הוא מנסה לשדר רושם שגוי. מצד אחד הבנאדם חיי על gh כן ולא על 3 iu אלא על מעל 12iu ביום כמו שמקובל בעולם הpro ומנסה ליצר רושם שלא חייב אותו.
הוא לא אומר שGH חסר ערך, הוא מודה שהוא התחיל שימוש בו לפני שנתיים, הוא פשוט אומר שכל עוד אתה לא בטופ של הטופ מתחרה באולימפיה או אנולד קלאסיק ותחרויות top level אז חבל על הכסף שלך כי תוצאות מgh בנושא של פיתוח שריר הם underwhelming.

אני בספק אם הבן אדם הגיע למשקל במה של 120קג בהסתמכות על GH.
אין לו שום סיבה להסתיר שום דבר, הוא מודה בפתיחות שהוא לוקח אנאבולים ושהוא משתמש בGH אם זה היה החומר שגרם לו להיות טופ לבל בילדר הוא היה אומר.

הוא לא אומר שGH חסר ערך, הוא מודה שהוא התחיל שימוש בו לפני שנתיים, הוא פשוט אומר שכל עוד אתה לא בטופ של הטופ מתחרה באולימפיה או אנולד קלאסיק ותחרויות top level אז חבל על הכסף שלך כי תוצאות מgh בנושא של פיתוח שריר הם underwhelming.

אני בספק אם הבן אדם הגיע למשקל במה של 120קג בהסתמכות על GH.
אין לו שום סיבה להסתיר שום דבר, הוא מודה בפתיחות שהוא לוקח אנאבולים ושהוא משתמש בGH אם זה היה החומר שגרם לו להיות טופ לבל בילדר הוא היה אומר.

מסכים בכל מקרה טסט לבד מעלה את הרמות igf-1
אפילו יותר מהר מהgh עצמו כי הוא יקר ועד שתגיע לתוצאה שתקבל מטסט ... זה לא שווה עלות מול תועלת זה לפחות מה שאומרים ...

מסכים בכל מקרה טסט לבד מעלה את הרמות igf-1
אפילו יותר מהר מהgh עצמו כי הוא יקר ועד שתגיע לתוצאה שתקבל מטסט ... זה לא שווה עלות מול תועלת זה לפחות מה שאומרים ...

מאתמול דני קוגנביץ, סער קזס ועוד בודי בילדרים רבים ברחבי הארץ התחילו להלחץ..... כל הקליינטים שלהם בורחים להם -
הם שמעו שיש מישהו בשם 1204_batman
והוא מומחה לעניני gh טסט igf-1 ...
מהיום יעוץ של סייקלים בהכנה לפני תחרות זה פה

• פותח/ת השרשור
מאתמול דני קוגנביץ, סער קזס ועוד בודי בילדרים רבים ברחבי הארץ התחילו להלחץ..... כל הקליינטים שלהם בורחים להם -
הם שמעו שיש מישהו בשם 1204_batman
והוא מומחה לעניני gh טסט igf-1 ...
מהיום יעוץ של סייקלים בהכנה לפני תחרות זה פה
אח, צחוקים בצד, gh לא יהפוך אותך ל״מפלצת מסה״ אחרת כל פלוץ עם כסף בבנק היה מתהלך במשקל 120 קילו חטוב, לgh יש את ההטבות שלו אין ספק ולא לוקח ממנו שום קרדיט, אבל נראה שנותנים לו קרדיט על יותר מידי דברים שלא מגיעים לו.
אל תשכח שכל בילדר ברמה הגבוהה לוקח ביחד עם הgh עוד 2/3 תרכובות, מתאמן שנים על גבי שנים ואוכל כמו חולה נפש, קח לדוגמא את סער קזס שהזכרת שלפני כמה ימים העלה סטורי שהוא לוקח הפסקה בגלל מעבר דירה והוא כרגע ״על מינימום שבמינימום שזה 500מג טסט״ ... אם זה מינימום אז 🤦‍♂️...

בקיצור כמו שאמרתי, לgh יש אלף ואחד יתרונות אבל פיתוח שריר זה לא הצד החזק של ההורמון הזה, למרות שהייתי רוצה לנסות למטרות של recovery אבל החרא הזה יקר בטירוף פה בארץ ואני יודע שמינימום זה חצי שנה של שימוש ולהזמין מחול זה בעיה בגלל שינוע 🫤

צחוקים בצד
חוץ מצחוקים אין מה להגיב פה. מחילה מכבודך רשמת פה ימבה קשקושים על סמך סרטון אחד שראית ביוטיוב נהיתה מומחה לסטרואידים.
לא יהפוך אותך
דווקא הופך לאט לאט
אבל נראה שנותנים לו קרדיט על יותר
מה שמיוחד ביטויוב כל אחד יכול לעלות סרטון ולהשמע מאוד משכנע .
אבל זה לא הופך את זה לאמת...
אחוז מאוד גבוהה "מהסרטונים המדעיים" זה קשקוש גדול כדי לגרוף לייקים
אבל פיתוח שריר זה לא הצד החזק של ההורמון הזה,
ספר את זה לאלפי לעשרות אלי בודי בילדרים שהגיעו לגוף מפלצתי פורץ גנטיקה
בקיצור כמו שאמרתי, לgh
עכשיו batmen1204 מתחיל להלחץ כל הלקוחות שהוא גנב הולכים לברוח לו 😃

• פותח/ת השרשור
חוץ מצחוקים אין מה להגיב פה. מחילה מכבודך רשמת פה ימבה קשקושים על סמך סרטון אחד שראית ביוטיוב נהיתה מומחה לסטרואידים.
קודם כל הכל טוב אחי מנהלים דיון אף אחד לא תוקף, דבר שני זה לא על סמך סרטון אחד זה על סמך כמה וכמה תגובות של אנשים כולל IFBB PRO ולוגים של אנשים, נכון אין לי ניסיון אישי אז אני לא אומר שאני יודע כל פשוט נותן את דעתי.

דווקא הופך לאט לאט
האם אתה על GH בלבד ?

ספר את זה לאלפי לעשרות אלי בודי בילדרים שהגיעו לגוף מפלצתי פורץ גנטיקה
שמע אני נוטה לא להסכים איתך , מה שגורם לך לפרצוץ את הגבולות זה האנאבולים עצמם, נכון לGH יש את ההיתרונות בשכפול תאים אבל לפי מאמרים,מחקרים ובעיקר לוגים זה לא השובר שיוויון בהפיכה ל״מפלצת מסה״

בגדול הכל טוב אם אתה מרוצה מהתוצאות שלך מי אני שאתווכח בכלל 😇

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית