הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Rip squats 365X10 and 405 X5

Sugarzaza

זכר בטא
2,544
12
נק' מוניטין:
11,814
2,544
12
[video=vimeo;11751421]http://vimeo.com/11751421[/video]
[video=vimeo;11913431]http://vimeo.com/11913431[/video]

זקן טרחן. אומר שהוא אוכל פלאו. כנראה שקרן או שהמשקולות מזוייפות

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לנכונות הטענות שלי, אני פשוט לא מבין את ההסקות הלוגיות שלך. אני טענתי: שמן על פלאו ----------> זקן , איך מזה הסקת שאמרתי שאם מישהו זקן, הוא לא יכול להיות רזה?

בלי קשר לנכונות הטענות שלי, אני פשוט לא מבין את ההסקות הלוגיות שלך. אני טענתי: שמן על פלאו ----------> זקן , איך מזה הסקת שאמרתי שאם מישהו זקן, הוא לא יכול להיות רזה?

"כנראה שזה בגלל שהוא מתקרב לגיל 60"- אני לתומי חשבתי שזו הייתה הטענה שלך.
שהיות ופליאו התזונה הכי טובה(לפי ההבנה שלי מרוב ההודעות שלך)& ריפ שמן =>
ריפ לא יוכל להיות רזה בסוג תזונה אחרת, עקב כך שפליאו היא הדיאטה הכי טובה.

• פותח/ת השרשור
אנחנו מודדים הצלחה בעיקר על פי התקדמות ורק אחר כך על פי תוצאות סופיות. אני או אתה לא יודע מה היה המצב של ריפ לפני התזונה הזה, כמה זמן הוא עושה אותה וכמה משקל או ירד או לא ירד בעזרתה.

אנחנו מודדים הצלחה בעיקר על פי התקדמות ורק אחר כך על פי תוצאות סופיות. אני או אתה לא יודע מה היה המצב של ריפ לפני התזונה הזה, כמה זמן הוא עושה אותה וכמה משקל או ירד או לא ירד בעזרתה.

אני מודד הצלחה בעיקר על פי מבחן התוצאה הסופית.
אבל זה סתם דיון מפגר, בן אדם אחד לא אומר כלום, אני בכלל לא מבין למה אכפת לך.

• פותח/ת השרשור
מבחן התוצאה הסופית - ראיתי במגזין סוס שאמר שהוא עושה ABCD וזה הכי טוב, ראיתי את זאק שעושה SS ואומר שזה הכי טוב. הסוס מהמגזין נראה יותר לטעמי - ABCD > SS

אולי מבחן התוצאה הסופית זה מושג של אנשים שעצלנים מדי בשביל להבין איך דברים עובדים ומעדיפים להשאר עם התרשמות שטחית..

מבחן התוצאה הסופית - ראיתי במגזין סוס שאמר שהוא עושה ABCD וזה הכי טוב, ראיתי את זאק שעושה SS ואומר שזה הכי טוב. הסוס מהמגזין נראה יותר לטעמי - ABCD > SS

אולי מבחן התוצאה הסופית זה מושג של אנשים שעצלנים מדי בשביל להבין איך דברים עובדים ומעדיפים להשאר עם התרשמות שטחית..

המבחן הסופי קובע.
כלומר צריך להעריך יותר את זאק כי הוא התאמץ קשה.

וצריך לקבל אנשים לעבודה למרות שהם יתרמו פחות, כי הם עשו דרך יותר ארוכה ממישהוא שנולד יותר מוכשר מהם.

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות קובעת. אם מישהו מתחיל עם 60 קילו בסקוואט שהיו מאתגרים בשבילו ובונה את עצמו ל180 בתקופת זמן סבירה, לעומת מישהו שעשה בלי המון בעיה 100 קילו סקוואט בפעם הראשונה ואחרי 5 שנים של "אימונים" והזרקות עשה 180, סביר להניח שהראשון יודע יותר טוב מה הוא עושה, אפילו ששניהם מרימים אותו משקל.

נערך לאחרונה:
ההתקדמות קובעת. אם מישהו מתחיל עם 60 קילו בסקוואט שהיו מאתגרים בשבילו ובונה את עצמו ל180 בתקופת זמן סבירה, לעומת מישהו שעשה בלי המון בעיה 100 קילו סקוואט בפעם הראשונה ואחרי 5 שנים של "אימונים" עשה 180, סביר להניח שהראשון יודע יותר טוב מה הוא עושה, אפילו ששניהם מרימים אותו משקל.

מי דיבר על ידע שנצבר?
נגיד הבחור של החמש שנים, עושה 185, את מי היית בוחר לשלוח לייצג בתחרות?

• פותח/ת השרשור
זהו, זה מה שאתה כנראה לא מבין, אנחנו מדברים על שיטות ולא על אנשים. תפקיד של שיטות זה לשפר אותך. ה"תוצאה הסופית" תלוייה בעוד הרבה פקטורים אחרים, שמשום מה גורמים לך (רק בתחום התזונה) להתעלם ממה שעקרוני ורלוונטי. נקודת הסוף תקבע אם *אתה* יותר טוב, ההתקדמות תקבע אם *השיטה* יותר טובה

זהו, זה מה שאתה כנראה לא מבין, אנחנו מדברים על שיטות ולא על אנשים. תפקיד של שיטות זה לשפר אותך. ה"תוצאה הסופית" תלוייה בעוד הרבה פקטורים אחרים, שמשום מה גורמים לך (רק בתחום התזונה) להתעלם ממה שעקרוני ורלוונטי. נקודת הסוף תקבע אם *אתה* יותר טוב, ההתקדמות תקבע אם *השיטה* יותר טובה

אני לא מתווכח איתך על זה, אני מסכים ששיטה טובה תתן תוצאות יותר טובות.

מקרה היפותטי, - אם תזונה עם פחמימות תתן הישגים יותר טובים, אז היא עדיפה לדעתך?*
(בלי קשר למה שנראה לך הגיוני על הנייר).

• פותח/ת השרשור
כן. אבל מה שאני אומר זה שזה לא עקרוני מאיפה באות הקלוריות (כל עוד יש מספיק חלבון). אתה כן יכול להתווכח אם לתזונה דלת פחמימה יהיו את היתרונות המטאבוליים שטוענים להם, או שתזונה עתירת פחמימה היא לא -לא בריאה כמו שטוענים (קלוש אבל זה כן מצדיק דיון). אבל לומר שמקור הקלוריות עד כדי כך עקרוני ברמה שאתה טוען לה, זה פשוט לא להבין איך הדברים עובדים בגוף

נערך לאחרונה:
כן. אבל מה שאני אומר זה שזה לא עקרוני מאיפה באות הקלוריות. אתה כן יכול להתווכח אם לתזונה דלת פחמימה יהיו את היתרונות המטאבוליים שטוענים להם, או שתזונה עתירת פחמימה היא לא -לא בריאה כמו שטוענים (קלוש אבל זה כן מצדיק דיון). אבל לומר שמקור הקלוריות עד כדי כך עקרוני ברמה שאתה טוען לה, זה פשוט לא להבין איך הדברים עובדים בגוף

אני לא מתווכח, אני טוען שפחמימות יגרמו להישגים יותר טובים.
אתה יכול להגיד שזה בגלל שאני אוכל יותר, בגלל שזה יותר טעים לי, בגלל שזה עושה לי גזים או כל ניתוח פיזיולוגי אחר שתרצה.

לי זה לא משנה, אני אגב גם לא אגיד למישהוא שעושה ABCDE שמתקדם במשקלים בצורה מטורפת להחליף תוכנית, אם הוא שם כל הזמן עוד משקל על המוט ולא נתקע עדיין.
אז שיהיה לו לבריאות, אותו דבר אמרתי גם לlefty אם תזונה דלה בפחמימות עובדת לו והוא מעיף משקלים אני לא רואה סיבה לשנות אותה.

• פותח/ת השרשור
רק שזה לא הפחמימה זה הקלוריות, ומאחר ובשומן יש 9 קלוריות ובפחמימה יש רק 4 אז שומן זה פי 2 וקצת יותר טוב, אהא.

רק שזה לא הפחמימה זה הקלוריות, ומאחר ובשומן יש 9 קלוריות ובפחמימה יש רק 4 אז שומן זה פי 2 וקצת יותר טוב, אהא.

פה זה הנחה שלך.
יכול להיות שאם אני אחליף לשומן, אני אהיה פחות שמח ואז המשקלים שלי ירדו.

עודד זה לא משנה כלום
השורה התחתונה זה סרטון של סקוואט
צלם 3-4 פלטות
תעשה את הדיאטה שלך ותצלם לאחר תקופה עוד סרטון ונראה כמה הוספת למוט

• פותח/ת השרשור
דווקא יש קשר בין רמת סוכר יותר יציבה בדם לבין איזון כימי במוח ודכאון, אם תרצה את המחקר על זה אני אחפש

---------- התגובה התווספה ב 19:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:20 ----------

רן השורה התחתונה היא שאני יותר חזק עכשיו ממה שהייתי ששקלתי 10 קילו יותר, כשלא היו לי כאבים בגב ואכלתי פחמימות.. זה שהלוגיקה שלך היא כזו של ילד בכיתה ב' בנושא הזה זה סתם מוריד את רמת הדיון

דווקא יש קשר בין רמת סוכר יותר יציבה בדם לבין איזון כימי במוח ודכאון, אם תרצה את המחקר על זה אני אחפש

---------- התגובה התווספה ב 19:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:20 ----------

רן השורה התחתונה היא שאני יותר חזק עכשיו ממה שהייתי ששקלתי 10 קילו יותר. זה שהלוגיקה שלך היא כזו של ילד בכיתה ב' בנושא הזה זה סתם מוריד את רמת הדיון

כל הבלבולי ביצים לא משנים כלום
זה פורום Powerlifting/Strongman/Weight lifting
ככה שחובת ההוכחה עליך להראות איך אני מוסיף עוד צלחות למוט...

אם אתה לא יכול להוכיח את הטענה שלך
ואפילו היא לא עובדת על עצמך אז תחסוך לנו

• פותח/ת השרשור
רן זה ויכוח על תזונה וככזה שלא יודע כלום בנושא (ומתגאה בזה) עדיף שלא תדבר. לא התיימרתי לשום משקל, פשוט ציינתי עובדה. סרטון תקבל שאני אגיע למטרות המיידיות שלי עליהן אתה יודע וכבר דיברנו, ואני גם לא חייב לך כלום אגב. אז תפסיק להטריל

רן זה ויכוח על תזונה וככזה שלא יודע כלום בנושא (ומתגאה בזה) עדיף שלא תדבר. לא התיימרתי לשום משקל, פשוט ציינתי עובדה. סרטון תקבל שאני אגיע למטרות המיידיות שלי עליהן אתה יודע וכבר דיברנו, ואני גם לא חייב לך כלום אגב. אז תפסיק להטריל

למה אחי אני רוצה לשפר את הסקוואט שלי
אם אני אקשיב לך השלד יעקוף אותי בקרוב

אני לא מבין בתזונה
אבל אני יכול להגיד לך מה לאכול כדי שתהיה חטוב או חזק
זה מספיק לדעתי

• פותח/ת השרשור
סבבה. כל מה שאני אומר זה מה שאתה יודע זה לא הדרך היחידה להשיג את המטרות האלה. ותפסיק עם הטיעוני קש של "אז תראה סרטון אם זה פועל", זה לא עושה איתך יותר מדי חסד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית