הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רזה עם אחוז שומן גבוה

Barkomedi

משתמש מתחיל
26
6
נק' מוניטין:
6
26
6
שלום, אשמח לחוות דעת אם כדאי לי להיות בנטרלי/גרעון קטן או להתמקד במסה יותר, אני אחרי ירידה במשקל של 30 קילו וישלי הרבה שומן/עור עודף( מאמין שאני מעל 20 אחוז) ועדיין מתלבט מה לעשות, מתאמן fbw כמה חודשים אחרונים(יחסית מתחיל)
1.63 שוקל 65.3 בן 25 , כרגע על נטרלי סביב 1900 קלוריות, אוכל מסודר ומתעזר במיי פיטנס, ומגיע לערכים כל יום, 215 פחמימה, 150 חלבון, 47 שומן.

קבצים מצורפים

• B7474A52-1A88-4184-9CE2-E039FFBB4C5E.jpeg
    B7474A52-1A88-4184-9CE2-E039FFBB4C5E.jpeg
    KB 24.9 · צפיות: 245
  • DA1CBB21-A900-49B8-B270-DA9A1BBE24D1.jpeg
    DA1CBB21-A900-49B8-B270-DA9A1BBE24D1.jpeg
    KB 40.6 · צפיות: 247
  • FA7EF043-EEE9-45CD-9F5D-B6965737E22F.jpeg
    FA7EF043-EEE9-45CD-9F5D-B6965737E22F.jpeg
    KB 45.4 · צפיות: 251
  • ACEB3A9C-B3AF-4A40-8F4A-0F2303278D0A.jpeg
    ACEB3A9C-B3AF-4A40-8F4A-0F2303278D0A.jpeg
    KB 108.9 · צפיות: 262
כל אחד יגיד לך משהו אחר, אתה צריך לבחור.
בוא, אעשה לך את הבחירה פשוטה :
אתה בסדר עם איך שאתה נראה מבחינת אחוז השומן שלך ? לך על מסה
אתה לא שלם עם איך שאתה נראה כרגע מבחינת אחוז השומן ? חיטוב עד שתגיע לנקודה שאתה שלם ורוצה לעבור למסה.

• פותח/ת השרשור
כל אחד יגיד לך משהו אחר, אתה צריך לבחור.
בוא, אעשה לך את הבחירה פשוטה :
אתה בסדר עם איך שאתה נראה מבחינת אחוז השומן שלך ? לך על מסה
אתה לא שלם עם איך שאתה נראה כרגע מבחינת אחוז השומן ? חיטוב עד שתגיע לנקודה שאתה שלם ורוצה לעבור למסה.

מצד אחד יש לי חלום לראות קוביות, מצד שני אני לא יודע אם אצליח כי ישלי המון עור עודף על הבטן ואולי זה מיותר כרגע בשבילי, כנראה שאלך לתזונאי ומאמן שיעזור לי מקרוב יותר להגיע להחלטה נכונה, תודה חבר

מצד אחד יש לי חלום לראות קוביות, מצד שני אני לא יודע אם אצליח כי ישלי המון עור עודף על הבטן ואולי זה מיותר כרגע בשבילי, כנראה שאלך לתזונאי ומאמן שיעזור לי מקרוב יותר להגיע להחלטה נכונה, תודה חבר
אתה לא יכול להגיע להחלטה בעצמך? כי זה מה שחשוב.
אם תלך למסה, אתה כנראה תשאר על אותו אחוז שוומן, אולי טיפה תרד אבל עדיין כנראה יהיה לך בעיה עם המראה.
אם תלך לחיטוב אתה כן תגיע לאחוז שומן שיהיה לך יותר סבבה אבל מן הסתם אין לך הרבה מסת שריר
בלי קשר אם אין לך ידע בכל העולם הזה אתה חייב תזונאי ומאמן, ממליץ מאוד על הצוות של Lbs או יש כאן כמה מאמנים מאוד טובים.
הבחירה שלך ללכת למישהו שיבחר בישבילך זה טעות, זה כמו שאתה תלך למקום הזה שימליץ לך מה ללמוד. אתה תלך ללמוד את זה למרות שזה לא מעניין אותך בכלל..
תעשה את הבחירה אתה, אין פה טעויות..

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול להגיע להחלטה בעצמך? כי זה מה שחשוב.
אם תלך למסה, אתה כנראה תשאר על אותו אחוז שוומן, אולי טיפה תרד אבל עדיין כנראה יהיה לך בעיה עם המראה.
אם תלך לחיטוב אתה כן תגיע לאחוז שומן שיהיה לך יותר סבבה אבל מן הסתם אין לך הרבה מסת שריר
בלי קשר אם אין לך ידע בכל העולם הזה אתה חייב תזונאי ומאמן, ממליץ מאוד על הצוות של Lbs או יש כאן כמה מאמנים מאוד טובים.
הבחירה שלך ללכת למישהו שיבחר בישבילך זה טעות, זה כמו שאתה תלך למקום הזה שימליץ לך מה ללמוד. אתה תלך ללמוד את זה למרות שזה לא מעניין אותך בכלל..
תעשה את הבחירה אתה, אין פה טעויות..

סגור אחי תודה רבה לך

דבר ראשון
תתפלא אבל אתה לא ממש הרבה מעל 20 אחוז. אתה סביב ה 20 אחוז שומן וזה יפה.
דבר שני
כל הכבוד שירדת במשקל - 30 קילו זה סבבה אתה יכול להיות עם קוביות ואתה יכול להיות גם בשייפ של תחרות.
אומנם יש לך עור רך ועודף אבל אתה צעיר וזה לא הרבה עור ככה לפחות נראה . המצב יסתדר לבד תוך זמן מה לדעתי לא צריך שום התערבות קוסמטית.

הבעיה העיקרית כרגע -
מסת שריר קטנה שיוצרת מראה חלש
אין טעם להמשיך לחטב - לא תגיע למראה הרצוי עם מסת שריר נוכחית אפילו ב 10 שומן

לגבי המשך הדרך :
הדבר הנכון עבורך זה להמשיך בדרך נטרלית כמה שנים טובות. לעלות שריר לאט ונקי - לא מסה מלוכלות כי :
1. עבדת קשה להוריד הרבה שומן.
2. בגלל סעיף 1 לא תוכל להיות הרבה זמן במסה כבדה מבחינה פסיכולגית וכל קילו שתעלה יביא אותך לחרדות שאתה משמין.
לכן הדבר הנכון עבורך להמשיך ניטרלי .

רושם את זה בתור שמן לשעבר עם 35+ אש
בשיא החיטוב הגעתי ל12
כיום במסה ועדיין קשה מנטלית

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון
דבר שני
כל הכבוד שירדת במשקל - 30 קילו זה סבבה אתה יכול להיות עם קוביות ואתה יכול להיות גם בשייפ של תחרות.
אומנם יש לך עור רך ועודף אבל אתה צעיר וזה לא הרבה עור ככה לפחות נראה . המצב יסתדר לבד תוך זמן מה לדעתי לא צריך שום התערבות קוסמטית.

הבעיה העיקרית כרגע -

לגבי המשך הדרך :
הדבר הנכון עבורך זה להמשיך בדרך נטרלית כמה שנים טובות. לעלות שריר לאט ונקי - לא מסה מלוכלות כי :
2. בגלל סעיף 1 לא תוכל להיות הרבה זמן במסה כבדה מבחינה פסיכולגית וכל קילו שתעלה יביא אותך לחרדות שאתה משמין.

בשיא החיטוב הגעתי ל12

בהצלחה

אלוף אתה, מתמקד בעיקר בסעיף 2 ואתה ממש צודק:/
ככה הייתי לפני שנה, השאלה אם ככול שהזמן יעבור ואשאר על נטרלי, עדיין אצליח לבנות מסה?

קבצים מצורפים

• 934F0558-A327-4F4D-9945-26045CB28B2A.jpeg
    934F0558-A327-4F4D-9945-26045CB28B2A.jpeg
    KB 29.4 · צפיות: 116
השאלה אם ככול שהזמן יעבור ואשאר על נטרלי, עדיין אצליח לבנות מסה
חד משמעית כן.
רק תיקח בחשבון שלא תעלה 10 קילו שריר נקי בכמה חודשים.
יקח לך 3-4 שנים לפחות אבל... זה מה יש אין דרך אחרת.
עשית טעויות היתה שמן . התפכחת . בחרת מסלול חדש עכשיו צריך לשלם את המחיר ולעבוד קשה

אתה לא יכול להיות רזה עם % שומן גבוה.

בטח שיש דבר כזה. קוראים לזה סקיני פאט. אנשים שנראים שחיפים עם חולצה ועם bmi של אדם רזה לגמרי אבל מתחת יש מראה לא אסתטי של כרס וכו׳, בגלל חוסר מוחלט במסת שריר. אני מכיר מישהו שהיה בתת משקל אבל עם 18% שומן בערך.
בדרך כלל זה קורה אחרי ירידה גדולה במשקל ואצל אנשים שכלל לא משלבים אימוני כוח.

אגב אבל אני לא בטוח עד כמה פותח הפוסט עונה כ"כ על ההגדרה (למרות שיש סקיני פאט רזים יותר ויש סקיניפאט שמנים יותר)

בטח שיש דבר כזה. קוראים לזה סקיני פאט. אנשים שנראים שחיפים עם חולצה ועם bmi של אדם רזה לגמרי אבל מתחת יש מראה לא אסתטי של כרס וכו׳, בגלל חוסר מוחלט במסת שריר. אני מכיר מישהו שהיה בתת משקל אבל עם 18% שומן בערך.

אגב אבל אני לא בטוח עד כמה פותח הפוסט עונה כ"כ על ההגדרה (למרות שיש סקיני פאט רזים יותר ויש סקיניפאט שמנים יותר)
סקיני פאט זה כינוי מפגר לאנשים בעלי % שומן גבוה עם מסת שריר נמוכה. השם לא תואם בעליל את מה שמתרחש.
סתם שם עלוב שאיזה ליצן רצה להרגיש טוב עם עצמו ושלא יקראו לו שמן.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול להיות רזה עם % שומן גבוה.
אתה פשוט שמן עם קצת מסה.

הייתי שוקל 96 קילו לפני שנה, ירדתי בלי אימונים בכלל פשוט אכלתי ארוחה 1 ביום, עשיתי רע לגוף ועכשיו חי עם התוצאה, אני עם בגדים נראה בחור רזה, כמו שאמרת מתחת לבגדים מראה לא אסתטי, עדיין שמח שירדתי במשקל להיות שמן ונמוך זה לא כיף בכלל.

קבצים מצורפים

• CF38D02B-2B9E-4C0D-A3B9-FACF9F273686.jpeg
    CF38D02B-2B9E-4C0D-A3B9-FACF9F273686.jpeg
    KB 39.6 · צפיות: 96
  • 1EA426DD-3C8A-41D1-9572-1B015ED60240.jpeg
    1EA426DD-3C8A-41D1-9572-1B015ED60240.jpeg
    KB 232.9 · צפיות: 104
סקיני פאט זה כינוי מפגר לאנשים בעלי % שומן גבוה עם מסת שריר נמוכה.

זה כבר לא סקיני פאט לרוב, אלא פשוט פאט פאט.
סקיני פאט זה אדם עם משקל גוף נמוך ואחוז שומן גבוה, וזה קיים ועוד איך.

סתם שם עלוב שאיזה ליצן רצה להרגיש טוב עם עצמו ושלא יקראו לו שמן.

לא יודע מה איתך, אני לא רואה באיזה עולם אדם ששוקל 56 (הבחור שדיברתי עליו) ומעל 1.70 גובה הוא שמן, רק בגלל שלא הייתה עליו מסת שריר והצטבר לו שומן בטני באזורים לא רצויים.

ירדתי בלי אימונים בכלל פשוט אכלתי ארוחה 1 ביום

בדיוק ככה נהיים סקיני פאט, זה תמיד הדפוס.

הפתרון היחיד זה להעלות במסת שריר, הסדר בו תרצה לעשות את זה הוא כבר החלטה שלך (אם אתה על הצד הנמוך יותר של הסקיניפאט בד״כ נהוג להתחיל עם מסה נקייה, ואם אתה על הצד הגבוה יותר ולא מסוגל לחשוב על לעלות במשקל אז תחטב קודם, אבל קח בחשבון שהמראה המיוחל עדיין לא יגיע בלי העלייה במסת השריר).

דבר ראשון
דבר שני

הבעיה העיקרית כרגע -

לגבי המשך הדרך :

בשיא החיטוב הגעתי ל12

בהצלחה

תגובה יפה מאוד ואינפורמטיבית

הייתי שוקל 96 קילו לפני שנה, ירדתי בלי אימונים בכלל פשוט אכלתי ארוחה 1 ביום, עשיתי רע לגוף ועכשיו חי עם התוצאה, אני עם בגדים נראה בחור רזה, כמו שאמרת מתחת לבגדים מראה לא אסתטי, עדיין שמח שירדתי במשקל להיות שמן ונמוך זה לא כיף בכלל.

יש סיכוי שהגשר הזה בצ׳כיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית