הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטה טובה להוצאת בועות אויר לפני זריקה?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, בדרך כלל כשמזריק יש בועות אוויר שאני מוציא על ידי הקשה על המזרק וניוד הבועות קדימה תוך כדי דחיפה קטנה והוצאתם מהמחט..רציתי לדעת האם יש שיטה מוצלחת יותר? כי לפעמים נשאר איזה בועה קטנה שלא יוצאת...תודה

לא ככ הבנתי מה אתה עושה
אבל תכניס חומר למזרק ובחזרה לויאל 3-4 פעמים ולא אמור להיות בועות
מצחיק אותי שבנאדם בכל 18 שנות חייו לא נגע פעם אחת במזרק ולא ראה ויאל של סטרואידים אנבוליים מייעץ פה באתר לאנשים לגבי סייקלים ומנסה לפתור כל מיני תסבוכות שאנשים נתקלים בהם.
וכל זה תחת ההנחה של "זה שלא ניסיתי סטרואידים בחיים לא הופך אותי ללא מבין - ההפך אני מבין גדול וזה בזכות שאני ראיתי סרטונים ביוטיוב וקראתי מאמרים"

דבר ראשון כל הכבוד על הרצון הטוב
אבל בא....
היי, בדרך כלל כשמזריק יש בועות אוויר שאני מוציא על ידי הקשה על המזרק וניוד הבועות קדימה תוך כדי דחיפה קטנה והוצאתם מהמחט..רציתי לדעת האם יש שיטה מוצלחת יותר? כי לפעמים נשאר איזה בועה קטנה שלא יוצאת...תודה
בעייה . או שתוציא תוך כדי הרבה חומר או שתנסה להוריד אותה לתחתית וככה היא תשאר במזרק. או שפשוט תזריק ככה וזהו

• פותח/ת השרשור
מצחיק אותי שבנאדם בכל 18 שנות חייו לא נגע פעם אחת במזרק ולא ראה ויאל של סטרואידים אנבוליים מייעץ פה באתר לאנשים לגבי סייקלים ומנסה לפתור כל מיני תסבוכות שאנשים נתקלים בהם.
וכל זה תחת ההנחה של "זה שלא ניסיתי סטרואידים בחיים לא הופך אותי ללא מבין - ההפך אני מבין גדול וזה בזכות שאני ראיתי סרטונים ביוטיוב וקראתי מאמרים"

אבל בא....

בעייה . או שתוציא תוך כדי הרבה חומר או שתנסה להוריד אותה לתחתית וככה היא תשאר במזרק. או שפשוט תזריק ככה וזהו
תודה על התגובה, סתם שאלה, מה ההשלכות של הזרקה עם בועות תוך שרירי?

וואלה גבר
איך אתה יודע שלא התחלתי סייקל ?
אתה רושם שטויות בלי סוף בלי לדעת בתכלס כלום גבר
ודווקא העצה הזאת זה לא מיוטיוב 😃

• פותח/ת השרשור
וואלה גבר
איך אתה יודע שלא התחלתי סייקל ?
אתה רושם שטויות בלי סוף בלי לדעת בתכלס כלום גבר
ודווקא העצה הזאת זה לא מיוטיוב 😃
הכול טוב חברה אל תריבו, מעריך את העזרה שלך והעצות

אבל בא....

דווקא מה שהוא שסנורלקס רשם נכון, אני עושה את זה עם הזריקות טסט ופפטידים קבוע.

עזוב אחי, באמת שהמבוגרים יותר בכל העולם הזה פשוט toxic. הם אותו ראש כמו המבוגרים לגבי אימונים, שאני יודע מבוגר ממך אז אני יודע יותר טוב. במקרה הזה הפריע לו שבעבר המלצתי דברים שדרק למשל ממליץ, רוב הזמן לא רשמתי כי לא היה לי מושג אבל אני כן המלצתי משהו בסיסי אז הפריע לו מאז..

צחיק אותי שבנאדם בכל 18 שנות חייו לא נגע פעם אחת במזרק ולא ראה ויאל של סטרואידים אנבוליים מייעץ פה באתר לאנשים לגבי סייקלים ומנסה לפתור כל מיני תסבוכות שאנשים נתקלים בהם
הוא לא ייעץ על שום סייקל,סהכ על בועות במזרק
מה שגם מער חננה בן 16 יכול לעשות..

בכיף אחי וזה כבר משהו אישי שאני התנסתי בו, אני לא מדבר שטויות. אם לא הייתי יודע לא הייתי רושם
הוא לא ייעץ על שום סייקל,סהכ על בועות במזרק
מה שגם מער חננה בן 16 יכול לעשות..

ומה קורה כשיש במזרק 2/3 סוגי חומרים ????
ומה עושים כשמחליפים מחט ועדיין יש ???

נערך לאחרונה:
הוא טען שהוא מכניס כמה סוגים של חומר במזרק ? לא.
גם אם מחליפים מחט במידה ואתה משתמש בדרך שציינתי אתה לא אמור להגיע למצב שיש בועות.
ואם יש בועות אז אתה לא עשית את זה טוב.
תפסיק לנסות להתנשא עליי, רוייד רייג' לא עושה לך טוב אחי. תשתה כוס תה.

• פותח/ת השרשור
הוא טען שהוא מכניס כמה סוגים של חומר במזרק ? לא.
גם אם מחליפים מחט במידה ואתה משתמש בדרך שציינתי אתה לא אמור להגיע למצב שיש בועות.
ואם יש בועות אז אתה לא עשית את זה טוב.
תפסיק לנסות להתנשא עליי, רוייד רייג' לא עושה לך טוב אחי. תשתה כוס תה.
אכן אני מכניס מספר סוגי חומרים למזרק..למען האמת השיטה שלך עזרה אתמול הזרקתי 😃

ואם לסבתא יש גלגלים?
עזוב אחי,גם שיהיו 100 סוגים במחט..
ברגע שהחומר הראשון נכנס כמו שצריך,השאר נכנסים אחריו בסדר מופתי
אתה יודע שאני צודק לא?
ואגב,אני קצת מנוסה יותר מ @Snorlax jr

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית