נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
- פותח/ת השרשור
אתה מצליח לשתות את הקזאין ? ניסיתי פעם אחת, לא התלהבתי...היה סמיך מאוד:thumbdown:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מצליח לשתות את הקזאין ? ניסיתי פעם אחת, לא התלהבתי...היה סמיך מאוד:thumbdown:
ביום שישייש קופון או מבצע על חלבון משתלם?
גם אייהרב תופס?יש קופון או מבצע על חלבון משתלם?
כן, אם יוצא משתלם גרם חלבון/שקל.גם אייהרב תופס?
מבחינת מחיר לחלבון הם מנצחים לא משנה מהבמבחר חברות לכל כיס
בשיטות השילוח
בזה הם מנצחים 😉
יש אנשים שעושים קניות לבית בכמה סופרים.מבחינת מחיר לחלבון הם מנצחים לא משנה מה
או שרגע על מי דיברת על אייהרב או מייפרוטעין
לדעתי בבלאק פריידי, מקסימום יהיו הנחות יותר טובות בסייבר מאנדיי אז תקני עוד 😆אני בהתלבטות אם לעשות הזמנה בבלאק פריידי או בסייבר מאנדיי:confused001:😕
אחי להרבה אנשים המחיר זה מה שחשוביש אנשים שעושים קניות לבית בכמה סופרים.
באחד הנס קפה זול יותר
בשני הבשר האדום זול יותר
רוצה לאמר שטוב שיש מקום,שיש לו מבחר ומגוון..
אבל עזוב מה זה משנה,זה רק חלבון,שרק לא יחסר לאף אחד 😃
חלילה לא אמרתי,מחיר בהחלט טוב.אחי להרבה אנשים המחיר זה מה שחשוב
אתה לא יכול להגיד שהמחירים של אייהרב יותר טובים כי זה פשוט לא נכון
מסכים על החצי הראשון שמה שרשמתחלילה לא אמרתי,מחיר בהחלט טוב.
אבל טוב שיהיה עוד אתר,שיש בו את כל המותגים המובילים בעולם..
ואם יש קוד אפשרי לעשות חבילה יפה יפה,במחיר אטרקטיבי עם שילוח חינם.
אגב, off-topic, החלבון בטעם בננה שהזמנתי מתערבב קצת לא טוב יכול להיות? שמתי הפעם טיפל'ה פחות נוזל מבדר"כ (איזה 220 מל במקום 250מל) והיו טיפה גושים. נראה לך שזה בגלל זה או שספציפית זה מתערבב קצת פחות טוב?מסכים על החצי הראשון שמה שרשמת
כי המחיר לגבי חלבון זה לא כזה שווה, 200 שקל ל2.5 קילו חלבון של אופטימום? אומר את האמת, אחרי שיש לי 5 קילו ב170-200 שקל זה יקר..
עם מייפרוטאין גם יש לך משלוח חינם
אני לא אומר שאייהרב לא טובים אבל מי שמעדיף חלבון זול יותר מן הסתם שמייפרוטאין יותר טובים, לגבי וויטמינים עדיף אייהרב ללא ספק
מתערבב פחות בקלות אני חושבאגב, off-topic, החלבון בטעם בננה שהזמנתי מתערבב קצת לא טוב יכול להיות? שמתי הפעם טיפל'ה פחות נוזל מבדר"כ (איזה 220 מל במקום 250מל) והיו טיפה גושים. נראה לך שזה בגלל זה או שספציפית זה מתערבב קצת פחות טוב?
ואם יש קוד אפשרי לעשות חבילה יפה יפה,במחיר אטרקטיבי עם שילוח חינם.
באייהרב היה מבצע מטורף לפני כמה שנים (יומולדת שלהם או משהו), קניתי אז 9 פאונד של מאסל פארם, שזה 4 קילו, ב 240 שקל שזה היה ממש משתלם.כי המחיר לגבי חלבון זה לא כזה שווה, 200 שקל ל2.5 קילו חלבון של אופטימום? אומר את האמת, אחרי שיש לי 5 קילו ב170-200 שקל זה יקר..
מסכים, ויטמינים, אומגה 3 וכו' רק מאייהרב אני מזמין. חוץ ממולטי שלפעמים אני מוסיף לחבילה במייפרוטאין ולפעמים לוקח אופטימן באייהרב.לגבי וויטמינים עדיף אייהרב ללא ספק
מה המבצעים שמישהו יחבר אותי