הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

קח את המינון שרשום על הקופסה.
אין חשיבות לפיצול הכדורים.

עקוב אחר הוראות האחסנה שרשומות על הקופסה.

מה אומרים? תהיה הנחה בשבועות?
כרגע ב co.il יש הנחה של 30 אחוז, אבל זה ברגיל

מהיום.
1684822356293.png

היי במקרה חיפשתי בפורום לגבי ה OMEGA 3 ULTRA וראיתי שהרבה ממליצים על זה של NOW FOODS עכשיו אני הזמנתי את השני עם ‎500 EPA/‏‎250 DHA, ‏180
רציתי לדעת מה המינון שלדעתך מומלץ ראיתי שלפי מה שרשום מומלץ לקחת 2 עכשיו השאלה שלי הבנתי מאנשים שכדאי לקחת יותר אחרי ארוחות עם יותר שומן או שזה לא משנה ? והאם יש עדיפות כלשהי לפיצול בין שני הכדורים ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני יודע שזה ישן אבל אשמח אם יש אפשרות להגיב פה באשכול תודה מראש @yujinius
לגבי פיצול אני לא בטוח כמה זה קריטי, אני לוקח אחד בבוקר אחד בצהריים, אישית לדעתי לא כזה קריטי לקחת גם שניים ביחד.
לגבי אחרי ארוחות עם יותר שומן, לא חושב שזה משנה, זה לא כמו ויטמינים מסויימים שנספגים יותר טוב עם שומן נגיד, זה בעצמו שומן הקפסולה הזאת.

לגבי פיצול אני לא בטוח כמה זה קריטי, אני לוקח אחד בבוקר אחד בצהריים, אישית לדעתי לא כזה קריטי לקחת גם שניים ביחד.
לגבי אחרי ארוחות עם יותר שומן, לא חושב שזה משנה, זה לא כמו ויטמינים מסויימים שנספגים יותר טוב עם שומן נגיד, זה בעצמו שומן הקפסולה הזאת.
הבנתי תודה גבר

הייתה 50% הנחה ביום העצמאות.
כרגע רק החלבון חלב משתלם.
ניסיתי גם את השוקו שלהם,הוא ממש טעים כשהוא חם,אחכ זורק אותי לישון כאילו שמו בתוך חשיש

הייתה 50% הנחה ביום העצמאות.
כרגע רק החלבון חלב משתלם.
ניסיתי גם את השוקו שלהם,הוא ממש טעים כשהוא חם,אחכ זורק אותי לישון כאילו שמו בתוך חשיש
אתה יכול לשלוח קישור לחלבון שלהם ?
ומה הכוונה חם איך אתה עושה את זה ?

שווה בכלל להזמין מהם ?

וואלה אהבתי את הוופלים שלהם, ואחרי מבצע זה יוצא באזור ה 5 שח לחטיף, הקדם אימון שלהם סבבה ואפילו חולצות לאימון
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אה וקראטין וציטרולין גם יוצא זול כשיש מבצעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית