הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

המוצר של אופטימום באמת "פרימיום" בהשוואה למיי פרוטאין
מוצר שאני קונה כל כמה חודשים ושם עליו לא מעט כסף, אני אעדיף לקנות את המוצר הנחות שעולה חצי מחיר, ולהסתפק בטעם בסדר או דיי טעים מאשר ממש טעים
ואת ההפרש אבזבז על משהו שווה באמת כמו מסעדה בת זונה, לא רואה סיבה לשלם יותר על משהו שאני שותה ב4 שלוקים אחרי אימון
כמובן שזה אינדיבידואלי.
האם חוץ ממני שמעדיף לשלם,כל העולם דפוק?
חצי עולם גם קונה את השקיות אשפה של מיי פרוטאין
והמוצרים שם עוברים את כל הבדיקות שצריך

@reemar
כמו שיש שוק רכבים,כולם עושים אותה פעולה,לוקחים אותך מנקודה א,ל-ב.

אבל אפשר לבחור איך לנסוע?
אפשר לבחור רכב עם יותר כוכבי ריסוק
אפשר לבחור רכב עם יותר שוק
וכו וכו

@reemar
כמו שיש שוק רכבים,כולם עושים אותה פעולה,לוקחים אותך מנקודה א,ל-ב.

אבל אפשר לבחור איך לנסוע?
אפשר לבחור רכב עם יותר כוכבי ריסוק
אפשר לבחור רכב עם יותר שוק
וכו וכו
בולשיט, תקרע מה ביג כתב, אותו כמות חלבון נכנסת לך לגוף ואין שום הבדל באיכות, בשביל ה87 שניות של הטעם שאתה קצת יותר מעדיף ולא מאמין שניסית את כל הטעמים של mp בשלוק אתה משלם פי 2 מחיר, זה עניין נטו שלך

בולשיט, תקרע מה ביג כתב, אותו כמות חלבון נכנסת לך לגוף ואין שום הבדל באיכות, בשביל ה87 שניות של הטעם בשלוק אתה משלם פי 2 מחיר, זה עניין נטו שלך
נסכים שלא נסכים 😃
ובשורה התחתונה
כל אחד עושה מה שהוא רוצה עם הש׳קלים שלו

נסכים שלא נסכים 😃
ובשורה התחתונה
כל אחד עושה מה שהוא רוצה עם הש׳קלים שלו
תקנה myprotein תסבול קצת עם הטעם למרות שיש להם טעמים בנז, את השאר תשים בצדקה וזה הרבה הפרש
יהיה לך גן עדן יותר גדול, שווה שווה

• פותח/ת השרשור
יש לך מחליף לstracciatella?

לדעתי הסיבה היחידה שהם הפסיקו למכור אותו זה כי זה היה טעם מפה לאוזן, השם שלו מבלבל מידי שיווקית, אבל באמת שהוא היה מושלם
אפשרות אחרת היא שהם פשוט איבדו את המתכון של הטעם... חחח
האמתי הכי טובים שניסיתי עד היום הם:
strawberry cream
chocolate smooth/truffle/brownie
cinnamon danish
white chocolate
golden syrup
vanilla & raspberry

האמתי הכי טובים שניסיתי עד היום הם:
strawberry cream
chocolate smooth/truffle/brownie
cinnamon danish
white chocolate
golden syrup
vanilla & raspberry

מה שהיה טוב בטעם שציינתי, זה שלא היה לו טעם לוואי של קרטון גרוס (מה שאופייני למיי פרוטאין)
מפתיע שאתה אומר chocolate smooth / white chocolate... ניסיתי ולא התלהבתי בלשון המעטה...

• פותח/ת השרשור
מה שהיה טוב בטעם שציינתי, זה שלא היה לו טעם לוואי של קרטון גרוס (מה שאופייני למיי פרוטאין)
מפתיע שאתה אומר chocolate smooth / white chocolate... ניסיתי ולא התלהבתי בלשון המעטה...
שמע זה לא התלהבות זה פשוט טעים עם חלב

White chocolate דווקא חביב
כל מה שקשור לשוקולד, וואלה לא מתחבר לי מרגיש כמו שוקולית
שמע זה לא התלהבות זה פשוט טעים עם חלב
תמיד שם עם מים, חלב זה כבד כזה במיוחד אחרי אימון
פרו טיפ
אם הטעם לא זורם אז או שמדללים עם סקופ של טעם אחר
או שמוסיפים קפה או קינמון, ואז הטעם עובר חלק
מה שגם אפשר לעשות זה לעבוד על הגוף ולהריח קפה תוך כדי ששותים את הסקופ ואז זה ירגיש טעים
תנסה, זה עובד! זה לייף האק אחושלוקי במיוחד אם נתקעת עם בוכטה אבקה והטעם מעצבן
אופציה נוספת זה להביא לי

תקנה myprotein תסבול קצת עם הטעם למרות שיש להם טעמים בנז, את השאר תשים בצדקה וזה הרבה הפרש
יהיה לך גן עדן יותר גדול, שווה שווה
אם מדברים על צדקה,אז המצווה היא מעשר
אלא אם כן,מגיע אליך ״פושט יד״ אז יש לתת לו,מבלי לשאול..וכמה שיש ביידך

אם לא אופטימום,אז רק דיימיטיז,bsn..
ורק מריפרוף כאן בפורום,כמה התלוננו על:
טעמים לא טעימים
לא מתערבב לי
מקציף לי מאוד
פתחו לי את האריזה
המוצר הגיע פגום
וכו וכו

האם הטעם כמו של אופטימום?
היו לי בעבר 3 טעמים של אופטימום, דאבל ריץ' שוקולד, אקסטרים מילק שוקולד וקרם עוגיות, טעמים לא יותר מבינוניים, לא הבנתי מה ההתלהבות מאופטימום. או שהם שינו משהו בטעמים ב 8 השנים האחרונות, או שיש טעמים יותר מוצלחים או שאני באמת לא מבין למה.
למייפרוטאין אגב יש טעמים גרועים יש סבירים ויד ממש סבבה

אם נדבר טעמים, אני אחד הקפדנים וטעמתי את כל הטעמים המוכרים של אופטימום, מאסל פארם, ומיי פרוטאין. אני טוחן חלבון כמו מים כי אני לא מצליח לאכול את אותה כמות. אנחנו מדברים על 3-4 סקופים ליום בקבוע כבר מעל שנה.

קודם חשוב לציין שבכמויות האלה אין אופציה אחרת חוץ ממיי פרוטאין. זה החלבון היחיד שאתה יכול בראש שקט באמת להוריד 3-4 סקופים ביום בלי להתרושש.
אבל יצא לי לנסות כל כך הרבה טעמים וחברות בגלל הכמות שאני שותה. שאני מרגיש צורך לתת את הדעה שלי

החלבון הכי טעים שמצאתי עד היום זה Rocky Road של מיי פרוטאין. בהנחה שזה נעשה עם חלב ביחס של 200 מל על סקופ באופן מדוייק זה פשוט טעם של שוקו בשקית בנגיעות מרשמלו. עם מים זה גם מאוד טעים.

אחריו במקום השני הייתי שם טעם וניל של מיי פרוטאין. זה פשוט טעם של גלידה ממקדונלדס. ומפתיע לשמוע אבל אפילו עם מים זה טעים מאוד. עם חלב זה מרגיש כמו צ'יט.

אופטימום הכי פחות טעימים לי. הטעמים שלהם מאוד "מוגזמים" באופי, ואמנם הם מאוד חזקים, אבל הם לא מזכירים משהו אמיתי ולכן זה פחות טעים, אלה טעמים עם אופי ספציפי מאוד.

מאסל פארם מאוד מאוד טעימים אבל קשה למצוא במחיר נורמלי את הטעמים הטובים. אם נופל לכם ליד קרם עוגיות של מאסל פארם אז הרווחתם, זה הטעם קרם עוגיות הכי טוב שיצא לי לטעום בגזרתו

החלבון הכי טעים שמצאתי עד היום זה Rocky Road של מיי פרוטאין
ראיתי כאן כמה פעמים שהם שינו את הטעם מתישהו בשנים האחרונות, כי היה לי אותו לפני איזה 5-6 שנים וזה היה אחד המגעילים 🤢 אבל נראה לי שאזמין אותו נראה מה השתנה.
קרם עוגיות של מאסל פארם
טעם מושלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית