נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
- פותח/ת השרשור
BLACK FRIDAY ?מתי ההנחה של BLACK FRIDAY של האתר MYPROTEIN ?
בגוגל אחי אתה יודע מתי התאריך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
BLACK FRIDAY ?מתי ההנחה של BLACK FRIDAY של האתר MYPROTEIN ?
מתי ההנחה של BLACK FRIDAY של האתר MYPROTEIN ?
אמור להיות 55% אחוז הנחה לפי אדי הול אבל לא מופיע בישראל..לעזאזל..שנה שעברה ב CYBER MONDAY היו הנחות עוד טיפה יותר גדולות מהבלאק פריידיי
גם טעם שנוי במחלוקת (כמו רוב הטעמים שלהם). ראיתי שחלק מאנשים בפורום כתבו שהוא מזעזע אבל היה לי שק של 5 קילו והייתי מרוצה ממנו אבל לא עפתי.אבל הוניל
לא נפלת, אחלה טעם. במיוחד עם חלב או שיבולת שועל.הייתי אמיץ והזמנתי blueberry cheesecake
עד כמה נפלתי מ1 עד קפה קרמל?
אני זוכר שעשיתי הזמנה בבלאק פריידי ואז נגנבתי מההנחה שהם הביאו אחרי זה בסייבר מונדיי ועשיתי עוד הזמנה. מפה לשם אני עוד תקוע עם חלבון משנה שעברה 😅שנה שעברה ב CYBER MONDAY היו הנחות עוד טיפה יותר גדולות מהבלאק פריידיי
ומה לגבי להזמין מהאתר הבריטי?אמור להיות 55% אחוז הנחה לפי אדי הול אבל לא מופיע בישראל..לעזאזל..
הדבר היחידי שיש זה שאתה מקבל 60 שקל לכל חבר שאתה עושה refferal
בחיים לא ניסיתי אז לא יודע ...ומה לגבי להזמין מהאתר הבריטי?
תנסה דרך הUS אין UK משום מהומה לגבי להזמין מהאתר הבריטי?
בגלל האינפלציה זה דווקא יצא לך טוב אחתקוע עם חלבון משנה שעברה 😅
גידור למתקדמים חחחחבגלל האינפלציה זה דווקא יצא לך טוב אח
לא משנהאני רק אניח את זה פה...
הולי שיט נראה לי צריך להזמין 😱🤯אני רק אניח את זה פה...
שימו 5 קילו, ותוסיפו את הקוד beast של אדי הול
וכל זה בלי לפתוח משתמש חדש.... אם אתם פותחים חדש יש עוד טיפה הנחה ואתם יכולים להרוויח עוד 60 שקל להזמנה הבאה במשתמש אחר
זה לא בסוף החודש?סייבר מונדיי
אה נכון טוב שהזכרתאבל שימו לב שההזמנה צריכה להיות בין 230 ש"ח (בשביל המשלוח בחינם) לבין 233 ש"ח (אל תגיעו ל 233) , מה לעשות שהדולר כל הזמן יורד:thumbdown:
הם החליטו שזה עכשיו קקקקזה לא בסוף החודש
אבל שימו לב שההזמנה צריכה להיות בין 230 ש"ח (בשביל המשלוח בחינם) לבין 233 ש"ח (אל תגיעו ל 233) , מה לעשות שהדולר כל הזמן יורד:thumbdown:
אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי(rocky road, cinnamon danish, stevia strawberry)
הסטיביה לא ניסיתי עדיין אבל האחרים מוצלחים.צפה בקובץ המצורף 72716
הצלחתי 😆
אגב כתוב שם משלוח חינם מ 100 שקל, אבל יש A-Z vitamins מתנה ב 230
בסכום הזה עם משתמש חדש זה 3 שקים של 2.5 (rocky road, cinnamon danish, stevia strawberry) ו 2 סאמפלים
אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי
לי יש עכשיו את הקינמון דניס וממש אהבתי.צפה בקובץ המצורף 72716
הצלחתי 😆
אגב כתוב שם משלוח חינם מ 100 שקל, אבל יש A-Z vitamins מתנה ב 230
בסכום הזה עם משתמש חדש זה 3 שקים של 2.5 (rocky road, cinnamon danish, stevia strawberry) ו 2 סאמפלים
אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי
אם אתה לא ממש חולה תות אז הייתי מוותר עליו.אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי