הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

מערכת שזוכרת נתון מסוים שאמור להיות בבאן וחוסמת נתונים אחרים קשורים (anti fraud) נשמע לא מורכב ליישום,
מצד שני קשה לי להבין מה יוצא למיי פרוטאין מזה
(כלכלית עדיף פשוט להפחיד עם איזשהו מכתב או אזהרה, ולא לחפש ולהתיש את הלקוח)

מנגד יש פה אנשים שחושבים שאבקת חלבון פחות טובה מגיינר כי אין שם חומצות אמינו, אז הייתי לוקח את הניסיון להערים על הדבר הזה בעירבון מוגבל
חחחחח תשמע חד משמעית אלו אמצעים שמגבילים את הציבור הרחב בקלות

אז רגע, שורה תחתונה למאותגרים טכנולוגית - אם אני נכנס מהטלפון של אישתי דרך הנתונים ולא הוויפי של הבית (אף פעם לא נכנסתי מהטלפון שלה למייפרוטאין), פותח במצב אינקוגניטו (או שלא צריך), פותח מייל חדש, נכנס למייפרוטאין עם המייל הזה ועם שם חדש זה אמור להיות בסדר?
*הייתי מוותר על ההנחה של משתמש חדש אבל אני רואה שלאף משתמש שלי אני לא מצליח להכנס

אז רגע, שורה תחתונה למאותגרים טכנולוגית - אם אני נכנס מהטלפון של אישתי דרך הנתונים ולא הוויפי של הבית (אף פעם לא נכנסתי מהטלפון שלה למייפרוטאין), פותח במצב אינקוגניטו (או שלא צריך), פותח מייל חדש, נכנס למייפרוטאין עם המייל הזה ועם שם חדש זה אמור להיות בסדר?
*הייתי מוותר על ההנחה של משתמש חדש אבל אני רואה שלאף משתמש שלי אני לא מצליח להכנס
כן.
מייל חדש - צ׳ק
כתובת אייפי חדשה - צ׳ק
שם חדש - צ׳ק
לגבי אינקוגניטו אין צורך.
תעדכן איך הלך

מצד שני קשה לי להבין מה יוצא למיי פרוטאין מזה
לא ממש מובן לי גם, מילא היו כותבים "זיהינו שאתה לא משתמש חדש ההנחה של 15% בוטלה" או משהו, אבל אם הם חוסמים את כל המשתמשים שלי אז יש סיכוי שאני פשוט אקנה במקום אחר וזהו (לא אני ספציפית כי אני קמצן ורוצה חלבון בזול גם אם אצטרך לעבור בית ולשנות שם בת.ז)
מנגד יש פה אנשים שחושבים שאבקת חלבון פחות טובה מגיינר כי אין שם חומצות אמינו
🤣🤣🤣

זה לא עושה בעיה בדואר אחרי זה? עד כמה השם צריך להיות שונה?
חחח הכל ניחושים כאן, אין לי גישה למערכות ולקוד שלהם בשביל לענות על דבר כזה. מניח שאם כבר הלכת על לעשות דרך אשתך אןלי גם תשתמש בשם שלה, ואם זה קאדר אז תאלתר קומבינציה של השם שלך מקסימום
כתובת תשים אותה כתובת

חחח הכל ניחושים כאן, אין לי גישה למערכות ולקוד שלהם בשביל לענות על דבר כזה. מניח שאם כבר הלכת על לעשות דרך אשתך אןלי גם תשתמש בשם שלה, ואם זה קאדר אז תאלתר קומבינציה של השם שלך מקסימום
כן כנראה שאשתמש בשם שלה אבל שם המשפחה אותו דבר מן הסתם. טוב אחשוב על משהו
טוב לא מובן לי מה קרה אבל כנראה שלא הייתי חסום כי נכנסתי מהטלפון שלי והזמנתי דרך המשתמש שניסיתי להיכנס דרכו מהתחלה מהמחשב, עשיתי הזמנה הרגע.
אני מניח שהמשת"פ שיש להם בפורום העביר להם את זה והם נבהלו:
אם הם חוסמים את כל המשתמשים שלי אז יש סיכוי שאני פשוט אקנה במקום אחר וזהו
טוב שהוא פספס ולא העביר להם את ההמשך:
לא אני ספציפית כי אני קמצן ורוצה חלבון בזול גם אם אצטרך לעבור בית ולשנות שם בת.ז
טוב יש מצב שיצאתי דביל רציני, שלחו לנו מייל בבוקר שייתכנו שיבושים ברשת עקב עבודות תשתית וזה ברח לי מהראש. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ עכשיו החבר שניסיתי להיכנס מהמחשב שלו אמר לי שהייתה לו בעיה עם כמה אתרים היום גם והוא גם שכח מזה.
ובינתיים פתחתי עוד שני מיילים חדשים 🤦‍♂️ טוב אולי אשתמש בהם לעוד שתי הזמנות ואז אפסיק לפתוח משתמשים חדשים 😁

אני ממש רוצה להזמין אבל לא יודע, אולי עדיף לחכות לבלאק פרדיי
בעיה

אני ממש רוצה להזמין אבל לא יודע, אולי עדיף לחכות לבלאק פרדיי
בעיה
חשבתי על זה גם אבל עם הכמות הזאת במחיר הזה אמרתי לעצמי שבטח גם אם יהיו הנחות יותר גדולות זה לא יהיה משמעותי.
מקסימום עוד הזמנה בבלק פריידיי

חשבתי על זה גם אבל עם הכמות הזאת במחיר הזה אמרתי לעצמי שבטח גם אם יהיו הנחות יותר גדולות זה לא יהיה משמעותי.
מקסימום עוד הזמנה בבלק פריידיי
אני חושב שאחכה לבלאק פרדיי אין לי הרבה כסף או מקום לדברים חחחח
יש לי באיזור ה7 קילו חלבון, אולי טיפה יותר מ6.5 ואני יכול אולי לקנות עוד 3.5 וזהו

צפה בקובץ המצורף 72716
הצלחתי 😆
אגב כתוב שם משלוח חינם מ 100 שקל, אבל יש A-Z vitamins מתנה ב 230
בסכום הזה עם משתמש חדש זה 3 שקים של 2.5 (rocky road, cinnamon danish, stevia strawberry) ו 2 סאמפלים

אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי
@BeN35 נזכרתי שדיברת כאן על המחירים של אייהרב, הנה תראה מה זה מחירים נמוכים 😃

שאלה למי שמזמין הרבה בתקופה האחרונה ושם לב-
myprotein העלו את המחירים בהתאמה או שהמחירים ירדו יחד עם הדולר?

נערך לאחרונה:
היה כאן פוסט של מישהו שניסה בערך הכל
מאשר
הם מתלבשים על האשראי ועל הip ואז אכלת אותה
ברגע שהם יראו שאת משתמש ב30-60 שקל האלה וקנית עם אותו אשראי כל פעם אתה תאכל באן, יעלימו לך את הקרדיט הזה ויבטלו לך הזמנות
שאלה למי שמזמין הרבה בתקופה האחרונה ושם לב-
myprotein העלו את המחירים בהתאמה או שהמחירים ירדו יחד עם הדולר?
שים קופון beast, וכן המחירים באופן כללי עלו במידת מה

שים קופון beast, וכן המחירים באופן כללי עלו במידת מה

אה, אז כנראה שההמרה מתבצעת מפאונד לדולר או מפאונד לשקל, אם ככה זה די הגיוני

דווקא יכול להיות שדרך iherb ההפרש של שער הדולר יהיה מורגש

טוב עשיתי הזמנה של 7.5 קילו ועוד משהו בקטנה ב230 ש"ח, גם כי זה טוב מספיק וגם כי הדולר יורד ועוד רגע לא יהיה אפשר לעשות הזמנה מעל 230 ש"ח בלי לשלם מכס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית