Now Foods, Ultra Omega 3-D, מכיל 180 כמוסות דגים רכותאפשר קישור?
Now Foods, אולטרה אומגה-3, 180 כמוסות רכות
הראשון עם 900 ועם ויטמין D, השני עם 750 ובלי ויטמין D
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Now Foods, Ultra Omega 3-D, מכיל 180 כמוסות דגים רכותאפשר קישור?
אם תקח pre אז באימון אתה תוציא יותר גירוי מהשריר מה שמוביל ליותר תוצאות בזמן ההתאוששותאף פעם לא הבנתי אנשים שלוקחים פרי ווארקוואט.
לפעמים גם לאימון legs אני מגיע אחרי כוס מים
Hoenyilאין את הקוד של ה BEAST הזה חח
דווקא חסר ים
יש קודים נוספים שפעילים?
50 אחוז על הכל
בוא לתחרות שבוע הבא, אני בעז"ה ישלם את החוב של שם.עזבו מבצעים, אם כבר כולם פה, מתי עושים חוב דד לכל הקבועים בlbs?
אני אף פעם לא נותן תירוץ לתחרות, כבר התחריתי ביד קידמי, מתח, מקבילים... תן לי אתגר, ואני בפנים.אלחנן יתרץ את זה שהוא לא עושה יד קידמית
איך אתה בסלטות או טריקים של Street workoutתן לי אתגר, ואני בפנים.
סביר, הרבה זמן לא עשיתי, אבל יש לנו היסטוריה.איך אתה בסלטות או טריקים של Street workout
מעוניין לראות סרטון שלך עושה דברים מגניביםסביר, הרבה זמן לא עשיתי, אבל יש לנו היסטוריה.
אני לא מי יודע מה טוב בדברים האלו, אבל לא אסרב לאתגר.מעוניין לראות סרטון שלך עושה דברים מגניבים
אה אבל זה 180 כמוסות, לא 500Now Foods, Ultra Omega 3-D, מכיל 180 כמוסות דגים רכות
Now Foods, אולטרה אומגה-3, 180 כמוסות רכות
הראשון עם 900 ועם ויטמין D, השני עם 750 ובלי ויטמין D
אבל יש בזה עם ה 900 פי 3 EPA+DHA ממה ששלחת, אז 180 כדורים כאלה זה כמו 540 של מה שאתה שלחת, פלוס ויטמין D. אני מעדיף לקחת 2 כדורים ביום מאשר 6אה אבל זה 180 כמוסות, לא 500
מענייןאבל יש בזה עם ה 900 פי 3 EPA+DHA ממה ששלחת, אז 180 כדורים כאלה זה כמו 540 של מה שאתה שלחת, פלוס ויטמין D. אני מעדיף לקחת 2 כדורים ביום מאשר 6
תקשיב פתחתי את ה ROCKY ROAD, אכלתי הרגע עם ש"ש, וואו!!! לא יודע עדיין איך הוא בשייק אבל עם ש"ש מדהים!נראה לי שזה יהיה הטעם הבא שאזמין, מעניין איך הם שיפרו את הזוועה שזה היה
בשייק עם חלב זה עוד יותר מדהיםתקשיב פתחתי את ה ROCKY ROAD, אכלתי הרגע עם ש"ש, וואו!!! לא יודע עדיין איך הוא בשייק אבל עם ש"ש מדהים!
תשמע לא יודע מה הם עשו לטעם הזה, אבל זה כאילו כן אותו טעם כמו שאני זוכר רק שלפני כמה שנים זה היה זוועה ועכשיו זה מעדן 😱בשייק עם חלב זה עוד יותר מדהים
ועוד אומרים שיש להם חרא טעמים....
מה שכן התות שדה סטיויה עם ש"ש יצא חסר טעם, כאילו אכלתי ש"ש בריח תות ובלי טעם. מקווה שבשייק יהיה יותר טוב.בשייק עם חלב זה עוד יותר מדהים
ועוד אומרים שיש להם חרא טעמים....
לא ניסית strawberry cream?שדה סטיויה
לקחתי דוגמית של זה, עוד לא ניסיתי. לא יודע למה לקחתי דוגמית של STRAWBERRY CREAM ו 2.5 קילו של STRAWBERRY STEVIA, נראה לי רציתי הפוך והתבלבלתילא ניסית strawberry cream?
תקשיב לי בבקשה,אתה תודה לי לנצח.תקשיב פתחתי את ה ROCKY ROAD, אכלתי הרגע עם ש"ש, וואו!!! לא יודע עדיין איך הוא בשייק אבל עם ש"ש מדהים!
אנסה ואעדכן, תודהתקשיב לי בבקשה,אתה תודה לי לנצח.
אתה צריך שוקולד מריר 0.5 אחוז - 58 קלוריות
(אפשר גם מעדן הגולן השוקולד מריר)
סקופ חלבון רוקי רואד(20-25 גרם)
ו30 גרם שיבולת שועל(יבשה)
*לא לשים מים או חלב בכלל
מערבב הכל ושם ללילה במקרר.
זה הדבר הכי טעים בעולם ומומלץ להכפיל כמויות
(מתכון שראיתי אצל Opal Ben ami באינסטגרם ומאז זו התמכרות קשה,מצרפת תמונות)
צפה בקובץ המצורף 73436
צפה בקובץ המצורף 73437