הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

אנסה ואעדכן, תודה
מה זה שוקולד מריר 0.5 אחוז?
ומה שמת מלמעלה בתמונה? עמבה? 😁

התמונות הפוטוגניות הן שלה.
היא שמה חמאת בוטנים וחתיכות שוקולד צ׳יפס ריסס

המעדן -
19347C13-0AC0-4FBE-A97C-08DE3E126EED.jpeg

אעדכן אותך בשישי

Check out this product I found on iHerb. Now Foods‏, אומגה 3 מזוקקת מולקולרית, 500 כמוסות רכות
@oriya2
Layered Protein Bar
+ birthday cake
Peanut butter
ה2 הנוספים שהוספתי בכתב הם נחמדים
הכי מוצלח זה השוקולד סנדיי
כל שאר הדברים סבילים אבל לא מוצלחים
וואלה אני אכלתי cookies n cream שהזמנתי וזה מטורף

התמונות הפוטוגניות הן שלה.
היא שמה חמאת בוטנים וחתיכות שוקולד צ׳יפס ריסס

המעדן -
צפה בקובץ המצורף 73439
אחד המשולמים, לאחרונה התחלתי לערבב אותו עם 100-150 גרם גבינה לבנה ולשים מעל פנקייקים/פרנץ'טוסט. פשוט וואו!
התות שדה סטיויה
נסה פעם הבאה natural strawberry.

אחד המשולמים, לאחרונה התחלתי לערבב אותו עם 100-150 גרם גבינה לבנה ולשים מעל פנקייקים/פרנץ'טוסט. פשוט וואו!

לגמרי. מקווה שלא יורידו אותו מהמדפים כי תמיד מורידים מוצר אהוב ומוצלח שהולך

לגמרי. מקווה שלא יורידו אותו מהמדפים כי תמיד מורידים מוצר אהוב ומוצלח שהולך
נעשה להם הפגנה מול המפעל. אחרי זה נלך להפגין מול תנובה שייצרו יותר גבינה לבנה 0.5% וקוטוג' 1% 🤬
אחמ אחמ גודיז 🤬
איפה באמת הגלידות האלה? אני זוכר שהיו פעם גלידות דלות קלוריות ומאוד רציתי לנסות אבל אני רואה רק בן אנד ג'ריס בכל מקום 😭

נעשה להם הפגנה מול המפעל. אחרי זה נלך להפגין מול תנובה שייצרו יותר גבינה לבנה 0.5% וקוטוג' 1% 🤬

איפה באמת הגלידות האלה? אני זוכר שהיו פעם גלידות דלות קלוריות ומאוד רציתי לנסות אבל אני רואה רק בן אנד ג'ריס בכל מקום 😭
וואלה חרשתי את המרכז למצוא אותם, לא מצאתי. שלחתי להם הודעה (יוניליבר, הם ייצרו את זה), והם אמרו לי שלא מייצרים יותר ואין צפי למתי יחזרו ואם יחזרו לייצר.
כנראה שהם לא אוהבים להרוויח כסף... 🙁

וואלה חרשתי את המרכז למצוא אותם, לא מצאתי. שלחתי להם הודעה (יוניליבר, הם ייצרו את זה), והם אמרו לי שלא מייצרים יותר ואין צפי למתי יחזרו ואם יחזרו לייצר.
כנראה שהם לא אוהבים להרוויח כסף... 🙁

חלום שלי שיחזירו את הגודיז:fever2:

לא הספקתי לנסות אפילו 😭 אבל באמת מוזר, אני בטוח שזה מוצר שיכול מאוד להצליח.

אני שוקל האם לעשות עוד הזמנה של 7.5 קילו חלבון שיספיק לי עד הבלאק פריידיי הבא, מאוד מפתה 🤤

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית