ומבחינת חישוב הסכום, לא אמורים לחשב את זה ולכתוב על החבילה, מבחינת מכס כאן וזה? דגש על "אמורים" כי אף אחד לא יודע מה הולך עם זה כאן באמת.יהיה לך אופציה בתשלום, לשלם חלק עם הקרדיט שיש לך
מנסיון שלך איך הלך עם זה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומבחינת חישוב הסכום, לא אמורים לחשב את זה ולכתוב על החבילה, מבחינת מכס כאן וזה? דגש על "אמורים" כי אף אחד לא יודע מה הולך עם זה כאן באמת.יהיה לך אופציה בתשלום, לשלם חלק עם הקרדיט שיש לך
תתכונן לשלם מיסים על יותר מ10 ק"ג משלוח.אני כבר לא אזמין
עשיתי הזמנה של 11 קילו חלבון ועוד 2.5 שיבולת שועל
אתה חייב מתחת ל75 אפילו אם יש לך קרדיט, עשיתי הזמנה ענקית של 330 שקל ושילמתי מכס אבל היה שווהומבחינת חישוב הסכום, לא אמורים לחשב את זה ולכתוב על החבילה, מבחינת מכס כאן וזה? דגש על "אמורים" כי אף אחד לא יודע מה הולך עם זה כאן באמת.
מנסיון שלך איך הלך עם זה?
אין מכס אם עשיתי 3 הזמנות על שמות שונים 🤩תתכונן לשלם מיסים על יותר מ10 ק"ג משלוח.
אה אז זה או מכס או לשלם משלוח אם ככה.אתה חייב מתחת ל75 אפילו אם יש לך קרדיט, עשיתי הזמנה ענקית של 330 שקל ושילמתי מכס אבל היה שווה
כאילו אם אתה עושה הזמנה מעל 75$ ומשתמש בקרדיט זה עדיין מעל 75 דולר, הם לא מחשיבים את הקרדיט שירד לךאה אז זה או מכס או לשלם משלוח אם ככה.
בסדר עדיין שווה, אני אעדיף להזמין בפחות מ 75$ ולשלם על משלוח בכל מקרה
כן הבנתי. אני מתכוון שאם עכשיו משלוח חינם מעל 200 שקל ונגיד אני מזמין ב 220 שקל ומשתמש ב 120 שקל קרדיט, אני מבחינתם מעל או מתחת לרף של משלוח חינם?כאילו אם אתה עושה הזמנה מעל 75$ ומשתמש בקרדיט זה עדיין מעל 75 דולר, הם לא מחשיבים את הקרדיט שירד לך
עדיין במשלוח חינםכן הבנתי. אני מתכוון שאם עכשיו משלוח חינם מעל 200 שקל ונגיד אני מזמין ב 220 שקל ומשתמש ב 120 שקל קרדיט, אני מבחינתם מעל או מתחת לרף של משלוח חינם?
קרה לי 3 פעמים 🤦♂️לא קיבלתי 60 ש''ח,קרה למישהו?
התשובה שלהם היתה שברגע שהמשלוח יהיה בדרך אז נקבל את ה60שלחתי לחבר,אמיתי,לא כזה שפתחתי לעצמי,הוא עשה הזמנה וקיבל אותה.
לא קיבלתי 60 ש''ח,קרה למישהו?
5 ק"ג whey בפחות מזה??בשביל מה אם WHEY עולה הרבה פחות
5??? חשבתי דיברת על 2.5, 5 קילו קזאין ב 130 שקל? 😱5 ק"ג whey בפחות מזה??
אה בעצם זה לא ממש מטורף כמו שישר חשבתי בהתחשב בזה שביום שישי 7.5 קילו של WHEY יצא לי 2035??? חשבתי דיברת על 2.5, 5 קילו קזאין ב 130 שקל? 😱
אם לא היה כבר 15 קילו הייתי עושה עוד הזמנה
תעשה עוד הזמנההייתי עושה עוד הזמנה
חשבתי על זה, 15 קילו אמור להספיק לי לשנה בערךרק עוד שנה מהיום יהיה מחירים כאלה שוב...
יש מצב יש להם חוסר במלאי של המוצר שהזמנתהזמנתי ב25/11 והמשלוח עדיין לא שוגר. מה המצב אצלכם?
קיבלתי הודעה שהמשלוח יגיע בשבוע הבא.הזמנתי ב25/11 והמשלוח עדיין לא שוגר. מה המצב אצלכם?
אל תשכח שאתמול והיום זה לא ימי עבודה שםהזמנתי ב25/11 והמשלוח עדיין לא שוגר. מה המצב אצלכם?
לי הגיע עם שליחקיבלתי הודעה שהמשלוח יגיע בשבוע הבא.
ד"א הוא מגיע לנקודת איסוף? לדואר? עם שליח עד הבית?
כןיש כרגע ל3 שעות 60 אחוז הנחה ו 4 מתנות, שווה ?