הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

יהיה לך אופציה בתשלום, לשלם חלק עם הקרדיט שיש לך
ומבחינת חישוב הסכום, לא אמורים לחשב את זה ולכתוב על החבילה, מבחינת מכס כאן וזה? דגש על "אמורים" כי אף אחד לא יודע מה הולך עם זה כאן באמת.
מנסיון שלך איך הלך עם זה?

ומבחינת חישוב הסכום, לא אמורים לחשב את זה ולכתוב על החבילה, מבחינת מכס כאן וזה? דגש על "אמורים" כי אף אחד לא יודע מה הולך עם זה כאן באמת.
מנסיון שלך איך הלך עם זה?
אתה חייב מתחת ל75 אפילו אם יש לך קרדיט, עשיתי הזמנה ענקית של 330 שקל ושילמתי מכס אבל היה שווה
תתכונן לשלם מיסים על יותר מ10 ק"ג משלוח.
אין מכס אם עשיתי 3 הזמנות על שמות שונים 🤩

שלחתי לחבר,אמיתי,לא כזה שפתחתי לעצמי,הוא עשה הזמנה וקיבל אותה.
לא קיבלתי 60 ש''ח,קרה למישהו?

אתה חייב מתחת ל75 אפילו אם יש לך קרדיט, עשיתי הזמנה ענקית של 330 שקל ושילמתי מכס אבל היה שווה
אה אז זה או מכס או לשלם משלוח אם ככה.
בסדר עדיין שווה, אני אעדיף להזמין בפחות מ 75$ ולשלם על משלוח בכל מקרה

אה אז זה או מכס או לשלם משלוח אם ככה.
בסדר עדיין שווה, אני אעדיף להזמין בפחות מ 75$ ולשלם על משלוח בכל מקרה
כאילו אם אתה עושה הזמנה מעל 75$ ומשתמש בקרדיט זה עדיין מעל 75 דולר, הם לא מחשיבים את הקרדיט שירד לך

כאילו אם אתה עושה הזמנה מעל 75$ ומשתמש בקרדיט זה עדיין מעל 75 דולר, הם לא מחשיבים את הקרדיט שירד לך
כן הבנתי. אני מתכוון שאם עכשיו משלוח חינם מעל 200 שקל ונגיד אני מזמין ב 220 שקל ומשתמש ב 120 שקל קרדיט, אני מבחינתם מעל או מתחת לרף של משלוח חינם?

כן הבנתי. אני מתכוון שאם עכשיו משלוח חינם מעל 200 שקל ונגיד אני מזמין ב 220 שקל ומשתמש ב 120 שקל קרדיט, אני מבחינתם מעל או מתחת לרף של משלוח חינם?
עדיין במשלוח חינם

5 ק"ג whey בפחות מזה??
5??? חשבתי דיברת על 2.5, 5 קילו קזאין ב 130 שקל? 😱
אם לא היה כבר 15 קילו הייתי עושה עוד הזמנה
5??? חשבתי דיברת על 2.5, 5 קילו קזאין ב 130 שקל? 😱
אם לא היה כבר 15 קילו הייתי עושה עוד הזמנה
אה בעצם זה לא ממש מטורף כמו שישר חשבתי בהתחשב בזה שביום שישי 7.5 קילו של WHEY יצא לי 203

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית