נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
נגמר?יש כרגע ל3 שעות 60 אחוז הנחה ו 4 מתנות, שווה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נגמר?יש כרגע ל3 שעות 60 אחוז הנחה ו 4 מתנות, שווה ?
אל תשכח שאתמול והיום זה לא ימי עבודה שם
לי הגיע עם שליח
גם בשבתות היו משגרים לי הזמנות.
בכ"מ כבר שלחו ויצא לי 7.7 קילו.
פעם ראשונה דרך omniparcel.
תמיד היה SKYNET/FEDEX.
כנ"ל,גם לפני שבועיים-שלושה מה שהזמנתי היה עם skynet. לא שזה משנה לי, מקווה רק שהפסיקו/יפסיקו לעבוד עם gcxפעם ראשונה דרך omniparcel.
תמיד היה SKYNET/FEDEX
לאיהיה עוד איזה מבצע טוב בימים הקרובים?
כי עכשיו יש רק את הקוד beast שנותן 60%, אפילו בלי מתנות.
יש לי 210 ש"ח מהזמנת חברים (חברים אהמממ), ואני רוצה להשתמש בהם
תן להם כמה זמן, אל תדאג... יש להם מיליוני הזמנות..מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני יודע מה מצב ההזמנה?
במייל? הזמנתי ב26/11 ולא קיבלתי כלום במייל חוץ מאישור ההזמנה באותו רגע
תן להם כמה זמן, אל תדאג... יש להם מיליוני הזמנות..
לחכותאבל יש גם דרך לעקוב בעצמי? או שאני צריך לחכות להודעה במייל?
נראלי שלוקח כמה ימים מאז ההזמנה על שאתה מקבל לחשבון את הקרדיטים.תגידו, הקרדיטים של ה Referral אמורים להתעדכן כשההזמנה יוצאת או כמה זמן אחרי? אני לא אהיה חזיר ואכתוב להם למה לא נוספו לי קרדיטים על הפניית משתמש חדש שאני בעצמי פתחתי 😁
סתם מעניין אם הולך להיכנס שם עוד 60 שקל או לא
קיבלתי מייל שהיא נשלחה לפני כמה ימים. טוב, נראה...נראלי שלוקח כמה ימים מאז ההזמנה על שאתה מקבל לחשבון את הקרדיטים.
לרוב זה קורה שההזמנה כבר בדרך
אל תדאג, אתה תקבל את הקרדיטים, לוקח לזה קצת זמן פשוט.קיבלתי מייל שהיא נשלחה לפני כמה ימים. טוב, נראה...
מנסה לדפוק את המערכת עד הסוף 🙄
אגב יש לזה תוקף לקרדיטים האלה? זה נמחק מתישהו אם לא משתמשים?אל תדאג, אתה תקבל את הקרדיטים, לוקח לזה קצת זמן פשוט.
אני עכשיו עשיתי הזמנה ב210 ש"ח נטו מקרדיטים.
3 הזמנות שקיבלתי 30₪
ו2 הזמנות שקיבלתי 60₪
הזמנתי כמות חלבון שאמורה להספיק לי קרוב לשנה ועוד כמה מתנות ב 450~ שקל, אני ממש לא דואג 😃אל תדאג,
תן להם כמה זמן, אל תדאג... יש להם מיליוני הזמנות..
נכוןתגיד רגע, נכנסתי לyour orders באתר שלהם כי לא קיבלתי אף הודעה אחרי שבוע, כתוב שם “we have your order”, זה אומר שהמשלוח עדיין לא יצא?