עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
2 הזמנות עדיין באנגליהמה מצב המשלוחים שלכם?
אני אמור לקבל מהיום ועד ה9.12
בינתיים אני רואה שרק היום זה יצא ממדינת היעד (אם הבנתי נכון את השלבים שם)
2 הזמנות עדיין באנגליה
והזמנה אחת כבר באוויר (כנראה)
לא יצאו עדיין ההזמנות שלכם? שלי לא יצאה כבר כמעט שבועיים.גם שלי. שלחתי להם הודעה(עם FedEx בעבר זה עזר).
לפעמים זה קורה, כן. קרה לי בעבר וכרגע ההזמנות יוצאות בעיקוב של כמה ימים. אבדוק עוד מעט אם יצא מאנגליה ואעדכן כאן.לא יצאו עדיין ההזמנות שלכם? שלי לא יצאה כבר כמעט שבועיים.
זה משהו שקורה אצלם ברגיל העיכובים האלה? אם זה משהו שקורה הרבה אצלם ובסוף שולחים בלי התערבות אז בסדר כי כמו שאמרתי לא לחוץ לי בכלל ולא רוצה לכתוב להם ולהעיר את המתים (משתמשים שונים מאותה עיר עם שמות משפחה/מיילים דומים אז מעדיף לא למשוך תשומת לב)
כל החבילות שלי בארץ כבראני רואה שהיום התחילה תזוזה שם
צפה בקובץ המצורף 74006
די איזה כיף.כל החבילות שלי בארץ כבר
כבר בארץ, קיבלתי גם הודעה לעדכן את הכתובתאני רואה שהיום התחילה תזוזה שם
צפה בקובץ המצורף 74006
חושב שהם הפסיקו לעבוד איתםכבר בארץ, קיבלתי גם הודעה לעדכן את הכתובת
הם הפסיקו לשלוח דרך GCX? הודעה הגיעה מבאזזר. או שזה אותה חברה?
לשים לב שהדולר בבלאק פריידי היה 3.19 והיום הוא 3.09 מה שישליך על במחיר בשקלים והם הולכים לפי השער הנוכחי.קיבלתי הודעה לתשלום,הפעם מ ECARGO, לא במייל אלא בהודעה, אין אפשרות ליצור איתם קשר.
הקפיצו לי בכמה שקלים את עלות המשלוח מ 237.6 ל 240.6
עוד פעם שיטת המצליח שלהם,מישהו כבר התעסק איתם?
שוב סחיטה של אם לא תשלם תוך 3 ימים נגבה דמי אחסון
מצאתי מייל,שלחתי להם מכתב עצבני, עם דרישה למסמך המראה שזה באמת מה שהמכס דרש ובאיזה תאריך החבילה התקבלה במכס.לשים לב שהדולר בבלאק פריידי היה 3.19 והיום הוא 3.09 מה שישליך על במחיר בשקלים והם הולכים לפי השער הנוכחי.
בקיצור כל החברות הולכות לעשות עלינו סיבוב.מצאתי מייל,שלחתי להם מכתב עצבני, עם דרישה למסמך המראה שזה באמת מה שהמכס דרש ובאיזה תאריך החבילה התקבלה במכס.
יש מבצע על וזלין בiherb 😉הוזלין