עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ,אני יודע מה זה DMAA...'שיפור בריכוז'...'DMAE'....
מתכוון לDMAA?
לאחרונה נתקלתי בתוסף תזונה הזה ואני קורא עליו המון ביקורות שהוא ממש עוזר לשיפור הריכוז/דיכאון ...
מישהו יודע האם זה באמת נכון וזה מגובה במחקרים הוא שזה עוד בולשיט?
תודה על ההסברבשביל להבין מה אמורה להיות ההשפעה אתה צריך להבין על איזו מערכת זה משפיע. במקרה הזה יש השפעה על מוליך שנקרא אצטילכולין.
הוא לא קשור לרוב לדיכאון, יותר לזיכרון / למידה / ריכוז
בנוגע לאם בולשיט או לא, עובדתית - התוסף הזה מגביר אצטילכולין.
אם אתה צריך את זה או לא, אי אפשר לדעת מכאן. יש אנשים שפעילות מוגברת יותר של אצטילכולין תגביר להם את יכולת הריכוז והזיכרון ויש כאלה שזה יגרום להם לעצבים.
יש פה אחד שזכור לי שכתב על תוסף צמחי שעובד בצורה דומה - @reemar
כי יש לי כבר תקופה ארוכה של כמה שנים טובות של חשד להפרעות קשב וריכוז + דיכאון שמתפרץ מדי פעם שגורם למצב רוח שלי להשתנות בצורה קיצונית ....
חיפשתי טיפול "טבעי" או פשוט טיפול שלא יצטרך שאני ילך לקבן שלא עוזר וגם יפגע לי בתהליך לחתום קבע אם ואני ירצה.
העניין הוא שאני בצבא ואני לא בטוח שהוא יכול לעזור לי (כמו כמה בעיות נוספות שיש לי שצבא שם פס עליהם ) +(אני יודע שזה נשמע דפוק אבל אני מפחד שההורים שלי יגלו כי הם ישגעו אותי על מה עובר עליי) + אני מפחד מפסיכולוגים כי אני תמיד חושב על זה שאני יצטרך כדורים ו או טיפול בבית חולים .אל תנהל את הטיפול של עצמך.
אם אתה חושד שיש לך הפרעת קשב וריכוז (או דיכאון) רצוי שתטופל במשהו שנחקר והוכח שעוזר. תרופה אמיתית כי כמו שראית אתה לא ממש בכיוון.
סביר להניח שהקשב והריכוז או הדיכאון יפגעו לך בהתקדמות ולא עצם זה שאתה מטופל.
עצתי היא שאל תבזבז את הזמן. אם יש לך חשד סביר אז תלך לאבחן את הקשב וריכוז באופן פורמלי, תקבל טיפול במידת הצורך. אתה יכול גם ללכת בפרטי. דיכאון וקשב וריכוז קשורים אחד לשני, אז יכול להיות שכשתטפל באחד מהם העניין השני ייפתר. אז ללכת לאיש מקצוע תהיה בחירה הנכונה ביותר.
העניין הוא שאני בצבא ואני לא בטוח שהוא יכול לעזור לי (כמו כמה בעיות נוספות שיש לי שצבא שם פס עליהם )
+(אני יודע שזה נשמע דפוק אבל אני מפחד שההורים שלי יגלו כי הם ישגעו אותי על מה עובר עליי) + אני מפחד מפסיכולוגים כי אני תמיד חושב על זה שאני יצטרך כדורים ו או טיפול בבית חולים .
ולגבי טיפול נפשי זה לא יפגע יותר מידי?תקבע תור לרופא של היחידה ותשאל אותו איך אפשר לאבחן קשב וריכוז דרך הצבא.
בעבר בצבא לא ידעו איך לאכול את כל העניין הזה, היום המצב שונה. זה לגבי קשב וריכוז, לגבי עניינים אחרים, אין לי מושג.
אם לא הולך דרך הצבא, אפשר גם אצל רופא פרטי. במקום לבזבז על תוספי תזונה שלא יעבדו תממן לעצמך איבחון.
זה שטויות. היום כל בנאדם שני ״נעזר״ בריטלין או בתרופה דומה, או אובחן עם קשב וריכוז. זה כבר לא כזה חריג.
אף אחד לא יאשפז אותך או ידביק עליך תווית.
אני שוב אומר, תפנה לאיש מקצוע שיאבחן אותך. הסיכוי שהקשב וריכוז יפריע לך בתיפקוד / להתקדם בצבא גבוה יותר מעצם העובדה שאתה מטפל בזה.
ולגבי טיפול נפשי זה לא יפגע יותר מידי?