פרופסיה וטרנבולון

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
שלום, אני בסייקל שכולל טרן וקראתי שלא מומלץ לשלב פרופסיה למניעת הקרחה בסייקל שכולל טרן nor-19 ...אשמח להבין מדוע,תודה

• פותח/ת השרשור
קראתי שזה ניסיוני ...אתה ניסית פעם?
עכשיו מנסה
תסתכל ברדדיט יש אנשים שמראים תוצאות
זה חומר שחוסם את כל האנדרוגנים איפה שהוא נוגע אז אתה לא רוצה שהוא יגיע למחזור הדם ואתה שם חיצוני על השיער

Finasteride promotes worsening of the cardiac deleterious effects of nandrolone decanoate and protects against genotoxic and cytotoxic damage
פשוט אל בלי להתווכח, זה לא יעבוד ויעשה נזק
רוצה להציל את השיער שאתה עם טרן, שים ru על הראש

בכללי...מסכים
לא מומלץ לשימוש עם נגזרות nor19 (בכלל..טרן לדעתי כל כך אנדרוגני כשלעצמו והוא אגב בלאו הכי לא מומר לdht אבל הוא הרבה יותר אגרסיבי ממנה..כל ששימוש בנגזרת הזו ממש לא מומלץ לבעלי נטייה להתקרחות בשום מצב)
אבל נאמר שם שדקה יותר אנדרוגני מטסט דבר שהוא לא נכון, 100-100 > 37-125

עכשיו מנסה
תסתכל ברדדיט יש אנשים שמראים תוצאות
זה חומר שחוסם את כל האנדרוגנים איפה שהוא נוגע אז אתה לא רוצה שהוא יגיע למחזור הדם ואתה שם חיצוני על השיער
ממה שאני מבין זה שאתה שם על השיער בכל מקרה יגיע למחזור דם שלך כי בסופו של דבר העור יספוג את זה, לא?

ממה שאני מבין זה שאתה שם על השיער בכל מקרה יגיע למחזור דם שלך כי בסופו של דבר העור יספוג את זה, לא?
זה למה שמים כפפות או שוטפים את הידיים טוב אחר כך
לגבי מה קורה על העור, שמים בחורה מקומית ולא משתמשים בdrama roller
יש הבדל גדול בין ספיגה למחזור דם בצורה ישירה לבין בצורה עקיפה כמו אחרי שמרחת בצורה חיצונית
לצורך העניין
תחשוב על זה שצבעת על העור שלך בטוש
אם זה על העור זה לא נורא אבל עם מה שצבעת מוזרק לך בim אוי ואבוי אבל עדיין קיים סיכון כזה או אחר ולהבנתי זה למה הפסיקו את המחקר של זה
תעבור על יוטובים ומחקרים בנושא

זה למה שמים כפפות או שוטפים את הידיים טוב אחר כך
לגבי מה קורה על העור, שמים בחורה מקומית ולא משתמשים בdrama roller
יש הבדל גדול בין ספיגה למחזור דם בצורה ישירה לבין בצורה עקיפה כמו אחרי שמרחת בצורה חיצונית
לצורך העניין
תחשוב על זה שצבעת על העור שלך בטוש
אם זה על העור זה לא נורא אבל עם מה שצבעת מוזרק לך בim אוי ואבוי אבל עדיין קיים סיכון כזה או אחר ולהבנתי זה למה הפסיקו את המחקר של זה
תעבור על יוטובים ומחקרים בנושא
מאוד הגיוני חחח תודה

• פותח/ת השרשור
מקפיץ שניה..לפי מה שהבנתי פשוט ברגע שאני משתמש בפרופסיה כשאני בסייקל עם nor19 זה "משחרר" יותר חומר לתקוף את השיער? לכן לא מומלץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית