הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופסיה ואסטרוגן

tony2000

משתמש מתחיל
42
10
נק' מוניטין:
15
42
10
אהלן רוצה להתייעץ איתכם על משהו, ישלי אסטרוגן גבוהה וקצת גיינו(עשיתי us) היה לי את זה מילדות וזה משהו שלא ממש נראה לעין כל עוד אני מתחת ל15 אחוז שומן, אני מתכנן לקחת פרופסיה לשיער ומפחד מלפתח את הגיינו יתר על המידה ובנוסף לזה גם לקבל את כל התופעות לוואי שקשורות לאסטרוגן גבוהה שכן חסימה של dht תעלה לי את הרמת אסטרוגן הגבוהה גם ככה.

יש מצב ישלכם עצה מה לעשות במצב כזה? לקחת Ai? אני אצטרך לקחת חוסמי dht לכל החיים אז איך אני יכול לאזן את הרמת אסטרוגן שלי כדי שלא יהיו לי בעיות עם חסימה כרונית של dht?

חשוב לציין שאני בן 21 שמתאמן קבוע כבר 6 שנים יושב על סביבות 13 אחוז שומן, יושן טוב, אוכל בריא, לוקח ויטמינים וכו.

הייתי גם במעקב אצל אנדו לגבי האסטרוגן ופשוט לא היה לו מה לעשות עם זה אמר הם לא מטפלים בזה ונראה לו שאני בסדר, הפחד שלי שהפרופסיה תפגע במאזן האנדרוגני שלי בגוף שגם ככה רגיש שכן הטסט שלי קצת פחות מהממוצע והאסטרוגן שלי גבוהה, חסימה של 70
אחוז מההורמון הכי אנדרוגני בגוף זה מתכון לתופעות לוואי אסטרוגניות, לקחת ai לתקופה קצרה לא באמת יפתור את הבעיה לא? הרי אני אהיה שנים על הפרופסיה.

קבצים מצורפים

• 58FBB551-1AA9-434C-AC2C-EC30514C2A5D.jpeg
    58FBB551-1AA9-434C-AC2C-EC30514C2A5D.jpeg
    KB 62.5 · צפיות: 50
פרופסיה וכדורי מינוקסידיל זה אותו דבר?

מינוקסי הוא חומר למריחה בלבד בצורת נוזל או קצף.
פרופסיה באישור FDA משווק רק בכדורים לבליעה, למרות שנעשו מחקרים שהוא אפקטיבי יותר במריחה ישירה גם מבחינת יעילות הצמחת השיער וגם בצמצום תופעות הלוואי.
ניתן לרכוש אותו ברשת בצורתו הנוזלית ויש גם מדריכים כיצד להפוך פרופסיה בכדורים לנוזל למריחה על הראש(פחות מומלץ לרקוח בבית).

שוב אני חושב שפרופסיה תרופה לא טובה ועדיף ללכת על Ru58841.

יש מינוקסידיל בכדורים אחי כן יש דבר כזה ואני שאלתי אם זה ופרופסיה זה אותו דבר
לא ענית לי לשאלה
מינוקסי כדורים ופרופסיה זה לא אותו דבר, מינוקסי מרחיב את כלי הדם, וככה יותר דם זורם לך לראש ולזקיקים והם מקבלים יותר חמצן, שים לב שמינוקסי הכדורים לא מתמקד רק בראש, אלא בכל הגוף, ככה שיכול להיות לך צמיחה מהירה יותר בעוד איזורים, פרופסיה מגדיל את רמת הטסטורון בגוף שלך מה שמעודד צמיחת שיער

יש מינוקסידיל בכדורים אחי כן יש דבר כזה ואני שאלתי אם זה ופרופסיה זה אותו דבר
לא ענית לי לשאלה

כדורים של מינוקסידיל לא מיועדים להצמחת שיער אלא לטיפול בלחץ דם.
ולא מינוקסינדיל ופרופסיה הם לא אותו דבר זה חומרים שונים לגמרי.
מינוקסידיל משמש כמרחיב כלי דם ופרופסיה הוא חוסם 5 אלפא רדוקטאז.
פרופסיה מגדיל את רמת הטסטורון בגוף שלך מה שמעודד צמיחת שיער
טסט גבוהה מומר לDHT וגורם להקרחה...
🤦‍♂️

מינוקסי הוא חומר למריחה בלבד בצורת נוזל או קצף.
פרופסיה באישור FDA משווק רק בכדורים לבליעה, למרות שנעשו מחקרים שהוא אפקטיבי יותר במריחה ישירה גם מבחינת יעילות הצמחת השיער וגם בצמצום תופעות הלוואי.
ניתן לרכוש אותו ברשת בצורתו הנוזלית ויש גם מדריכים כיצד להפוך פרופסיה בכדורים לנוזל למריחה על הראש(פחות מומלץ לרקוח בבית).

שוב אני חושב שפרופסיה תרופה לא טובה ועדיף ללכת על Ru58841.
אפשרי לקבל בריף על למה זה עדיף על finasteride?
ניסיון אישי? שניהם פועלים אחרת או תחלופות?

יש אמפולות של חברת קרסטס,שמכילות מינוקסידיל
שאמורות ׳לעודד את בלוטת החלב,לספק קרקע פוריה,לזקיק השיערה.

זה מאוד יקר
מכיל סיטומוקסידין שאמור לדמות את פעולת הזקיק

**אני לא רופא**

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית