עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שום קשר.מתכוון לקחת פרופסיה בשביל השיער, רציתי לדעת מה ההשפעה של זה תיהיה על האימונים שלי ועל הגוף ( אני לא משתמש בסטרואידים או באיזה חומר לא חוקי אחר) אם אפשר קצת חוות דעת מאנשים שמשתמשים תודה
שום קשר.
כן יכולה להיות לתרופה השפעה על התפקוד המיני במקרים מסויימים ועל עוד כמה דברים..
קרא בעלון של התרופה
אגב...יש חברה ישראלית שמוכרת ממש את אותה תרופה שמיוצרת במפעל בהודו..ונמצאת בבתי המרקחת..שמה פרואבניר
יש לי חבר שמריץ קבוע בסייקלים מסויימים
שאל את הרופא שנתן לך מרשם..היא עולה פחות.
למה הוא משתמש בזה בסייקלים זה לא פעולה הפוכה?
ואם ההבדל בתרופות זה כסף ולא תופעות לוואי או משהו אז זה לא משנה לי(20 שקל לכאן או לכאן פחות מפריע לי)
ואתה יכול להגיד לי אולי דרכו אם באמת יש תופעות לוואי קשות כי לפי מחקים רק 1-2 אחוז נפגעים אבל יש אנשים שאומרים אחרת .
יש פה גישה דיי סלחנית כלפי טרולים אבל בתנאי שזה נעשה בחן ומעלה את המורל של חברי הפורום..
לתשומת ליבך
הבאן מעבר לפינה:YFjeoKfawB:
אינטואיציה..לא הבנתי מה גורם לך לחשוב שהוא מטריל?
חחח באמא שלי שאני רציני למה טרולאינטואיציה..
מזמין אותך לזרום איתו..
יש פה רק שתי אופציות לדעתי ושתיהן סתם יבזבזו לך זמן
אינטואיציה..
מזמין אותך לזרום איתו..
יש פה רק שתי אופציות לדעתי ושתיהן סתם יבזבזו לך זמן
בקיצור אני בתור אחד שלא משתמש בסטרואידים זה ש ה dht שלי כנראה יפגע מנטילת הפרופסיה לא יפגע לי באימונים או בכוח?קראתי את התגובה, לא מצאתי משהו לא נכון
פרופסיה מוריד dht ב70%
dht תורם לעליה בכוח בין היתר
אני מניח שלמי שלוקח סטרואידים זה לא משנה אם הוא גם ככה לוקח נגזרות dht, פרופסיה חוסם את האנזים של הגוף שמייצר dht אבל לא תוספים חיצוניים
מי סיפר לך את זה?dht תורם לעליה בכוח
תודה רבה, עדיין קצת מפחד אני אחשוב על זה עוד קצתקודם כל לגבי תרופות גנריות, יש בשוק ישראלי כרגע 2 תחליפים לפרופסיה - proavenir שמיוצר בהודו ומיובא ע״י חברה ישראלית bioavenir וfinasteride teva שמיוצר בישראל. שלושת התרופות מכילות אותם חומרים פעילים, השוני יכול להיות בציפוי/צבע וכו׳. זה כמו לתדלק בפז או בסונול, אמור להיות אותו דלק. כמובן התרופות הגנריות יותר זולות בדרך כלל.
DHT זאת נגזרת של טסט, רק שהיא פעילה יותר. יש לגבר ממוצע סביבות 10% dht בגוף. מה שפרופסיה עושה זה להוריד ב70-80 % את יצירת הdht.
@Forest צודק בזה שאם יש נגזרת dht בסייקל , כמו מסטרון נגיד, לפרופסיה אין כל כך משמעות. אנשים שפוחדים מקרחת או שיער עודף בגוף ועושים סייקלים בלי נגזרות dht אולי יוכלו למזער את אותם תופעות הלוואי.
שמדובר בבן אדם ״טבעי״, שלא משתמש בסטרואידים, פרופסיה יכולה להשפיע על כל מיני תהליכים בגוף שמושפעים מאנדרוגנים. נגיד כל מטופל עשירי סובל מירידה בחשק מיני ובעיות זיקפה, במהלך שימוש בפרופסיה. הזרעונים יותר קטנים ועם פחות תנועתיות במהלך הטיפול לכולם, מה שיכול להוריד סיכוי להפריה.
זה בטווח הקצר,כאשר טיפול מאוד ממושך יכול לעשות צרות אחרות. מבחינת בניית גוף, רוב הסיכויים שלא תרגיש הבדל גדול, כן עניין של ליבידו/מוטיבציה/צבירת שומן יכולה להשתנות טיפה.
תנסה כמה חודשים , כל התופעות לוואי עוברות אחרי כמה חודשים שמפסיקים את התרופה.
תודה רבה, עדיין קצת מפחד אני אחשוב על זה עוד קצת
אני משתמש בזה אחי התחלתי לפני שבוע וחצי , 2-3 בשבועתמשיך לחקור ותראה אם כדאי לך. בנתיים ממליץ על שמפו קטוזול (בארץ זה במרשם בריכוז 2%)
פרופסיה הרבה יותר אפקטיבי וגם יותר נוחמה אפקטיבי יותר מבחינת הצמחת השיער, פרופסיה או מינוקסידיל?
פרופסיה הרבה יותר אפקטיבי וגם יותר נוח
פרופסיה הרבה יותר אפקטיבי אומרים שיותר מ 80 אחוז הצלחהאין ספק שלגבי נוחות פרופסיה מנצח.. זה כדור.
אבל השאלה היא האם הוא גם אפקטיבי יותר?