הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקים נגד התורה אסור, אבל חוקים כנגד האנושות בתורה מותר

זאת לא דעה בשום דרך ואיך שלא תסובב את זה, כנל בכל הודעה שלו - צינית או עוקצנית או שניהם , לא מתאים לך להתייפייף
אולי זה בגלל שזה מאוד מתאים לי לזרוק הערה עוקצנית מבלי להאריך במילים,
ובעצם לתמצת את דעתי לכדי הומור בגרוש.

ואולי זה בגלל שאמרתם משהו שאני יודע שהיה לא נעים לי לשמוע, וחשבתי שלהשקיע כמה שניות בכתיבת הודעה כמו שכתבתי,
לא דורשת ממני כמעט כלום,
ואולי תועיל לאחר.

ואולי זה בגלל, שהיום מתאים לי להתיפייף,
ואני אחליט אם מתאים לי להתיפייף.

חושב שפה זה נגמר?
מכיר יהודי שלא נותנים לו לפתוח בקבוק של יין במסעדה שבה הוא עובד המון זמן בגלל שהוא לא דתי!
כל פעם זורקים איזה משפט לאוויר שישמע כאילו "הזוי" או "לא תאמינו מה קרה" , "הם הגזימו" .

זה כל הדברים האלה כותבים באותו ספר , יהודי מחלל שבת דינו כגוי ואם הוא שותה מיין לא מבושל זה יין נסך , יש שהחמירו גם בפתיחה .

יש דברים שפוסלים יהודי להיות עד אפילו בחתונה לדוגמא .
גם אם הוא דתי ושומר שבת , תאר לך עכשיו חתונה עד שומר שבת אבל יש לו בעיית הימורים יש דיעות חתונה פסולה הוא עד לא כשר , ואם לא היו שם אנשים כשרים אחרים שראו צריכים חיתון מחדש .

לא שזה הגזמה , ואותו יהודי לא צריך להיעלב , באותו מקום שכתוב את שאר המצוות שהוא מבין ומקיים יש מצוות שכתוב שהוא לא מקיים ולכן יש בעיה..

ואולי זה בגלל שאמרתם משהו שאני יודע שהיה לא נעים לי לשמוע, וחשבתי שלהשקיע כמה שניות בכתיבת הודעה כמו שכתבתי,
לא דורשת ממני כמעט כלום,
ואולי תועיל לאחר.

נסכם שאתה יפיוף .

אבל בגדול פותח האשכול רשם כותרת שלא קשורה לכלום , והוא רושם דברים בלי טענה בלי בסיס בלי דיעה אפילו .
זה כמו שמישהו ירשום כל מי שהגובה שלו מעל 1.85 הוא גנב . זה לא כלכך דיעה ולא כלכך טענה , וגם לא רושם בסיס , מי מה למה , אין בעיה לשאול שאלות ולהביע דיעות , כל אחד יחשוב ויעשה מה שהוא רוצה , אבל בשביל לפתח דיון ולהוציא את המחשבה שלך מהראש בשביל לשתף אחרים דרוש קצת יותר ממשפט .
כן, כל דיון שאני כותב בו.
.
ידידי היקר , אולי תסביר לנו מה הבנת מהחוק הזה שהולך לעובר שאתה כלכך תומך בו .
תסביר איך יראה מערך הכשרות לאחר החוק , ומימה אתה כל כך מאושר שאתה תומך בו .

53 מיליארד שוחד לעבאס
לפי מה שאני רואה באינטרנט זה 30 מיליארד ש20 מיליארד מהם זה על גבי 10 שנים אז לא ואוו
כמה מיליארדים לדרוזים ועוד כמה למיגור הפשע (אתה נגד?)
12 מיליון שקל לטיפול בחתולים
בדיחה לא מצחיקה
2.2 מיליארד כספים קואלציונים
כמה זה היה ב2019-2020 אתה יודע?

כל פעם זורקים איזה משפט לאוויר שישמע כאילו "הזוי" או "לא תאמינו מה קרה" , "הם הגזימו" .

זה כל הדברים האלה כותבים באותו ספר , יהודי מחלל שבת דינו כגוי ואם הוא שותה מיין לא מבושל זה יין נסך , יש שהחמירו גם בפתיחה .

גם אם הוא דתי ושומר שבת , תאר לך עכשיו חתונה עד שומר שבת אבל יש לו בעיית הימורים יש דיעות חתונה פסולה הוא עד לא כשר , ואם לא היו שם אנשים כשרים אחרים שראו צריכים חיתון מחדש .

לא שזה הגזמה , ואותו יהודי לא צריך להיעלב , באותו מקום שכתוב את שאר המצוות שהוא מבין ומקיים יש מצוות שכתוב שהוא לא מקיים ולכן יש בעיה..
לי זה לא הכי מפריע, תלוי בהקשר, אם למשל המפקד שלי (שהוא רב צבאי) פתאום לא יתן לי לפתוח יין ליד כולם בטענה שאני לא דתי למשל,
אני חושב שאני אעלב, גם אם אין בכך הגיון.
(לא שיש הגיון בזה שרק שומרי שבת יפתחו יין, לא חושב שכל המצוות אמורות להיות הגיוניות)

אם אני אעבוד במסעדה חרדית ואלו יהיו התנאים מלכתחילה, לא חושב שאעלב.

אני חושב שאני אעלב, גם אם אין בכך הגיון
לא מעניין אף אחד שתיעלב, זה בעיה שלך, הוא שומר על החוקים של היהדות כמצופה מתפקידו והוא לא צריך להסתכל על כל חייל חריאט ולשנות סדרי עולם בשביל כל אחד

בדיחה לא מצחיקה
אז ספר אותה לניצולי שואה שחיים בצורה מחפירה (תחת שלטון ביבי גם כן חשוב לציין - רק זה קצת אבסורד אחריי שראש הממשלה הבא בלבל על זה את המוח במשך שנים, ואז זורק את הכסף למטרות "חשובות" שכאלה)
כמה זה היה ב2019-2020 אתה יודע?
6 מיליון שקלים פחות מממשלת השינוי שבאה לעבוד
לפי מה שאני רואה באינטרנט זה 30 מיליארד ש20 מיליארד מהם זה על גבי 10 שנים אז לא ואוו
כמה מיליארדים לדרוזים ועוד כמה למיגור הפשע (אתה נגד?)
תבדוק כמה כבר נתנו להם בממשלות הקודמות ומה הם עשו עם זה בפועל
עכשיו נתנו משמעותית הרבה יותר כדי שעבאס לא יעשה בעיות לקואלציה השברירה ונחכה לראות מה הם יעשו עם זה.
ואני לא נגד, ההפך אבל אתה פשוט טועה אם אתה חושב שזה ילך למיגור הפשע.

לא דורשת ממני כמעט כלום,
ואולי תועיל לאחר.

אולי באמת 😁

לא מעניין אף אחד שתיעלב, זה בעיה שלך, הוא שומר על החוקים של היהדות כמצופה מתפקידו והוא לא צריך להסתכל על כל חייל חריאט ולשנות סדרי עולם בשביל כל אחד
מחילה זה לא כ"כ נכון מה שכתבת , הוא צריך לשעות הכל בשביל שהוא לא יעלב , הרי כתוב עדיף לאדם לקפוץ לכבשן האש מאשר להלבין פני חברו ברבים.

אז הוא יצטרך לעשות הכל בשביל לא להגיע לזה . מה שעושים כיום יש יין מבושל (לדוגמא תירוש ויש עוד) שאיתו אין בעיה שיהודי מחלל שבת נוגע .
מה גם שאם מישהו יהיה לידי שהוא מחלל שבת שהוא ישתה מהיין אני יעשה את עצמי כאילו שותה ולא אשתה , אך לא אפגע בו .

ובמידת הצורך , צריך לשאול רב בנושא בצורך גדול סומכים על השיטות המקילות שקודם כל מזה נקרא מחלל שבת בפרהסיה , יש דיעה שזה אם היה מחלל שבת גם מול גדולי ישראל וכדו' .

כמו שצריך ללמוד מהמותר מה אסור , צריך גם ללמוד מה לעשות שאתה נמצא במצב של אסור אבל זה יפגע ברגשות האחר , יש תשובה של מרן הרב עובדיה בשו"ת יביע אומר שכמה שהוא היה נגד וזעק שאסור לאכול בשר שהוא לא חלק , שאם אתה מתארך אצל אדם שאתה לא יודע במאה אחוז שמה שהוא קנה זה רבנות ולא חלק , ואתה יודע שאי אפשר לדבר איתו על זה והוא כבר הכין ויפגע תאכל ואל תשאל , ותסמוך על ספק ספיקא , שמע ספק שההלכה כמו הרמ"א שאין בעיה בלא חלק , וספק שני שמא אולי זה חלק .

לצערי מי שעושה המון עוול לתורה זה אנשים שלא למדו את כל התורה (אני בכלל לא קרוב ללמוד חלק קטן ) ולמדו רק מה אסור ושכחו ללמוד איך מתנהגים גם כשאסור ...
לי זה לא הכי מפריע, תלוי בהקשר, אם למשל המפקד שלי (שהוא רב צבאי) פתאום לא יתן לי לפתוח יין ליד כולם בטענה שאני לא דתי למשל,
אני חושב שאני אעלב, גם אם אין בכך הגיון.
(לא שיש הגיון בזה שרק שומרי שבת יפתחו יין, לא חושב שכל המצוות אמורות להיות הגיוניות)

אם אני אעבוד במסעדה חרדית ואלו יהיו התנאים מלכתחילה, לא חושב שאעלב.
אתה צודק לכן המפקד שלך שהוא הרב הצבאי ידע להבין יין מבושל ולא יכנס לבעיה הזאת : )

• פותח/ת השרשור
53 מיליארד שוחד לעבאס
12 מיליון שקל לטיפול בחתולים
2.2 מיליארד כספים קואלציונים

העיקר שהוא עבר, אפשר לנשום לרווחה
ענו לך כבר על כל התגובה הפאתטית הזאת.
אבל תן לי להסביר לך משהו, מעדיף שכל זה ילך לכולם חוץ מלחרדים.
רוצה לדעת למה?הם קיבלו כספים במשך 12 שנה, לא התפתחו ורק לקחו את המדינה אחורה. אז מנסים גישה שונה.

מילא, אם אתה דואג הישיבות ישארו עם אותו תקציב כמו שנים עברו.
בואו נחזור לדיון, אז בעצם כל הוואטביזם של ה
יש אנשים שההנאה שלהם בחיים זה ליצור פרובוקציה
לרוב הם שמאלנים או אתאיסטים משום מה אבל זה כנראה הקייס פה
זאת דעה או עובדה?אתה מעוניין גם שאפריך את השקרים הפתאטים שלך או שאתה מעדיף להגיד שטעית מעכשיו?
בואו נדבר תאכלס, חאלס עם הוואטאבאוטיזם המעורר רחמים שהולך פה.
אף אחד מממהלים העלוקות והביביסטים פה לא ענה לי לשאלה.
אז ספר אותה לניצולי שואה שחיים בצורה מחפירה (תחת שלטון ביבי גם כן חשוב לציין - רק זה קצת אבסורד אחריי שראש הממשלה הבא בלבל על זה את המוח במשך שנים, ואז זורק את הכסף למטרות "חשובות" שכאלה)

6 מיליון שקלים פחות מממשלת השינוי שבאה לעבוד

תבדוק כמה כבר נתנו להם בממשלות הקודמות ומה הם עשו עם זה בפועל
עכשיו נתנו משמעותית הרבה יותר כדי שעבאס לא יעשה בעיות לקואלציה השברירה ונחכה לראות מה הם יעשו עם זה.
ואני לא נגד, ההפך אבל אתה פשוט טועה אם אתה חושב שזה ילך למיגור הפשע.
אתה באמת אוהב להפיץ פייק ניוז ושקרים או שאתה סתם טיפש שלא יכול לעשות קצת גוגל להמנע מכתיבת שטויות?
ממשלת השינוי שיפרה את חיי ניצולי השואה, לעומת הנאשם.

מעט מדי, מאוחר מדי? 6,500 ניצולי שואה יהיו זכאים לראשונה לפנסיה חודשית

בנוגע לכמה נתנו בממשלות הקודמות, למה שהוא יבדוק?אתה טוען טענה, תוכיח אותה.
או שאתה הולך לברוח עם הזנב בין הרגליים כמו תמיד?

תה באמת אוהב להפיץ פייק ניוז ושקרים או שאתה סתם טיפש שלא יכול לעשות קצת גוגל להמנע מכתיבת שטויות?
ממשלת השינוי שיפרה את חיי ניצולי השואה, לעומת הנאשם.

מעט מדי, מאוחר מדי? 6,500 ניצולי שואה יהיו זכאים לראשונה לפנסיה חודשית
חחחחחח חתיכת נעל בית, קראת את הכתבה לפני ששלחת? איך 375 יורו בחודש מאירופה, במשא ומתן שהחל ב2020 זה הישג של הקולאציה החדשה?

• פותח/ת השרשור
חחחחחח חתיכת נעל בית, קראת את הכתבה לפני ששלחת? איך 375 יורו בחודש מאירופה, במשא ומתן שהחל ב2020 זה הישג של הקולאציה החדשה?
אז בעצם השאלה שלך היא כיצד משא ומתן מתבצע?
צר לי, אבל זאת לא העבודה שלי להסביר לאנשים עם רמת אייקיו כמו שלך כיצד משא ומתן עובד.

רק בשביל להמשיך להשפיל אותך ואת חברייך הביביסטים:

נסכם שאתה יפיוף .

אבל בגדול פותח האשכול רשם כותרת שלא קשורה לכלום , והוא רושם דברים בלי טענה בלי בסיס בלי דיעה אפילו .
זה כמו שמישהו ירשום כל מי שהגובה שלו מעל 1.85 הוא גנב . זה לא כלכך דיעה ולא כלכך טענה , וגם לא רושם בסיס , מי מה למה , אין בעיה לשאול שאלות ולהביע דיעות , כל אחד יחשוב ויעשה מה שהוא רוצה , אבל בשביל לפתח דיון ולהוציא את המחשבה שלך מהראש בשביל לשתף אחרים דרוש קצת יותר ממשפט .

ידידי היקר , אולי תסביר לנו מה הבנת מהחוק הזה שהולך לעובר שאתה כלכך תומך בו .
תסביר איך יראה מערך הכשרות לאחר החוק , ומימה אתה כל כך מאושר שאתה תומך בו .
אחי, ביום שתפסיק לבלבל את המח להפיץ שקרים ותדבר לעניין. אתה תקבל תשובה לכל דבר שתרצה, כיוון שכל פעם שדמ
זאת לא דעה בשום דרך ואיך שלא תסובב את זה, כנל בכל הודעה שלו - צינית או עוקצנית או שניהם , לא מתאים לך להתייפייף
מדוע זאת לא דעה?

אז בעצם השאלה שלך היא כיצד משא ומתן מתבצע?
צר לי, אבל זאת לא העבודה שלי להסביר לאנשים עם רמת אייקיו כמו שלך כיצד משא ומתן עובד.

רק בשביל להמשיך להשפיל אותך ואת חברייך הביביסטים:
לכתבה ששלחת יש 0 קשר לממשלה החדשה או לסרטון שהבאת עם חוק ההסדרים
לגבי ה2,500 שקל בשנה, מבורך, הממשלה לקחה 6 מיליון שקל נוספים לכספים קואלציונים, העבירה 12 מיליון ש''ח לטיפול בחתולי רחוב, שולחת משלחת של 140 איש לוועדת האקלים העולמית השד יודע למה וזרקה לניצולי שואה תוספת של עוד 200 ש''ח בחודש. ישר כוח.

אחי, ביום שתפסיק לבלבל את המח להפיץ שקרים ותדבר לעניין. אתה תקבל תשובה לכל דבר שתרצה, כיוון שכל פעם שדמ
אז בקיצור כמו שאמרתי אין לך שום טענה ושם בסיס למה שאתה אומר , שתרצה לדבר ענייני נדבר , בהצלחה חבריקו יום טוב.

לגבי ה2,500 שקל בשנה, מבורך, הממשלה לקחה 6 מיליון שקל נוספים לכספים קואלציונים, העבירה 12 מיליון ש''ח לטיפול בחתולי רחוב, שולחת משלחת של 140 איש לוועדת האקלים העולמית השד יודע למה וזרקה לניצולי שואה תוספת של עוד 200 ש''ח בחודש. ישר כוח.
אני לא בעד הממשלה הנוכחית אבל אתה מתאר כאן את הדברים בצורה מאוד מגמתית כשאתה מדגיש 6 מיליון, 12 מיליון ומצד שני 200 ש"ח. 2500 ש"ח בשנה כפול 116000 אנשים זה 290 מיליון בשנה.

• פותח/ת השרשור
אז בקיצור כמו שאמרתי אין לך שום טענה ושם בסיס למה שאתה אומר , שתרצה לדבר ענייני נדבר , בהצלחה חבריקו יום טוב.
יש המון, תקרא את הפוסט ואז תבין.
אתה ממשיך לטעון דברים ללא שום ביסוס. בא לך להביא הוכחה או פשוט אל תגיב.

.קואליציה שמורכבת מיותר מפלגות אבל ההפרש הוא רק 6 מיליון. מה הבעיה?
שזה נוגד כל עקרון וכל הבטחה של כל ראשי הקואליציה?
.אוקי, מה הבעיה פה?
מדינה בגודל של יתוש שולחת את המשלחת השנייה הכי גדולה בעולם? לא כדאי להשקיע את הכסף נגיד בניקיון של שמורות אלמוגים? או בניצולי שואה?
.אז בעצם הגיע הזמן לטפל בחתולי הרחוב והקצו לזה כסף, מה הבעיה פה?
12 מיליון שקל במדינה מתפרקת עם מיליארד בעיות לחתולי רחוב, לא אין שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
שזה נוגד כל עקרון וכל הבטחה של כל ראשי הקואליציה?

מדינה בגודל של יתוש שולחת את המשלחת השנייה הכי גדולה בעולם? לא כדאי להשקיע את הכסף נגיד בניקיון של שמורות אלמוגים? או בניצולי שואה?

12 מיליון שקל במדינה מתפרקת עם מיליארד בעיות לחתולי רחוב, לא אין שום בעיה.
1.יש לך הוכחה או שזה המצאה שלך?
2.מה הבעיה בזה?המדינה שלנו בפיגור עמוק מאוד בנושא טיפול באקלים עקב 12 שנות שלטון של הנאשם.
אל תדאג, משקיעים בהם באמצעות כספים אחרים.

מדינה מתפרקת?בעצם אתה אומר שעקב שלטון הנאשם המדינה הלכה לתחת וצריך לשקם אותה?
האם חתולי הרחוב אינם בעיה גם שנדרשת לטיפול במדינה המתפרקת?כמה כסף אתה היית משקיע בבעיה?

האם חתולי הרחוב אינם בעיה גם שנדרשת לטיפול במדינה המתפרקת?כמה כסף אתה היית משקיע בבעיה?
מעניין , "כסף לכשרות" דבר שנוגע ליותר מחצי מהעם זה לא צריך להשקיע לדעתך .
כסף לחרדים שיש לא מעט כאלה במדינה זה לא צריך להשקיע .

אבל שמדובר בחתולים , אז
"חברים יש פה בעיה , חייבים להשקיע בה , השאלה רק כמה , כמה אתה היית משקיע?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית