הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקים נגד התורה אסור, אבל חוקים כנגד האנושות בתורה מותר

• פותח/ת השרשור
מעניין , "כסף לכשרות" דבר שנוגע ליותר מחצי מהעם זה לא צריך להשקיע לדעתך .
כסף לחרדים שיש לא מעט כאלה במדינה זה לא צריך להשקיע .

אבל שמדובר בחתולים , אז
"חברים יש פה בעיה , חייבים להשקיע בה , השאלה רק כמה , כמה אתה היית משקיע?"
אז בקיצור כמו שאמרתי אין לך שום טענה ושם בסיס למה שאתה אומר , שתרצה לדבר ענייני נדבר , בהצלחה חבריקו יום טוב.

אתה חייב להפסיק לשקר.

1 ניצולי שואה צריכים לחיות פה כמו מלכים בחינם
2 החיילים שלנו צריכים לחיות פה כמו נסיכים בחינם ! ( זה לא בדיוק בחינם כי הם תורמים את הנשמה שלהם אז מגיע להם!)
3 צריך לעזור לכל החולים קשה / נכים שיחיו בצורה שלא מביישת אותם למרות מצבם שגם ככה לא נוח בלשון המעטה .
4 עזרה לאלמנות ויתומים .
5 עזרה לקשיי יום באוכל , שתיה , מגורים ובגדים ברמה הבסיסית . יש לא מעט כאלה שמוצאים את עצמם בצום ולא בגלל שיום כיפור או צום גדליה שעות ארוכות במהלך היום אם לא ימים שלמים .
6 ביטחון פנים המדינה , מצידי שיגייסו עוד 100 אלף שוטרים שיסתובבו ברחובות ולא יהיה כלכך הרבה אלימות ופשע מכל המגזרים .
7 בתי חולים , עזרה לרופאים ואחיות שלא יעבדו משמרות לא הגיוניות .

לא חסר במה להשקיע . טענות כמו מי שהיה לפני לא עשה טוב יותר , מזה אכפת לי ?
אם הבת שלך תצא עם מישהו שמרביץ לה כל יום , ואז היא תכיר מישהו חדש שמרביץ לה "רק" פעמיים בשבוע זה הופך את זה לבסדר ? ולא אני לא טוען שבנט טוב יותר מביבי או להפך .

יש על מה להשקיע כסף לא חסר , ולהתנהג בצורה של זריקת כסף על דברים שלא צריך ועוד על חשבוננו זה לא טירוף זה רשעות ...
אתה חייב להפסיק לשקר.
נחמד שכשאין לך מה לענות אז אתה בורח ל אתה חייב להפסיק לשקר או אתה מבלבל את המוח , תדבר לעניין וכדו' .

חבריקו זה לא מבחן כשאין לך מה לענות אתה יכול פשוט לא לענות זה גם בסדר .

• פותח/ת השרשור
1 ניצולי שואה צריכים לחיות פה כמו מלכים בחינם
2 החיילים שלנו צריכים לחיות פה כמו נסיכים בחינם ! ( זה לא בדיוק בחינם כי הם תורמים את הנשמה שלהם אז מגיע להם!)
3 צריך לעזור לכל החולים קשה / נכים שיחיו בצורה שלא מביישת אותם למרות מצבם שגם ככה לא נוח בלשון המעטה .
4 עזרה לאלמנות ויתומים .
5 עזרה לקשיי יום באוכל , שתיה , מגורים ובגדים ברמה הבסיסית . יש לא מעט כאלה שמוצאים את עצמם בצום ולא בגלל שיום כיפור או צום גדליה שעות ארוכות במהלך היום אם לא ימים שלמים .
6 ביטחון פנים המדינה , מצידי שיגייסו עוד 100 אלף שוטרים שיסתובבו ברחובות ולא יהיה כלכך הרבה אלימות ופשע מכל המגזרים .
7 בתי חולים , עזרה לרופאים ואחיות שלא יעבדו משמרות לא הגיוניות .

לא חסר במה להשקיע . טענות כמו מי שהיה לפני לא עשה טוב יותר , מזה אכפת לי ?
אם הבת שלך תצא עם מישהו שמרביץ לה כל יום , ואז היא תכיר מישהו חדש שמרביץ לה "רק" פעמיים בשבוע זה הופך את זה לבסדר ? ולא אני לא טוען שבנט טוב יותר מביבי או להפך .

יש על מה להשקיע כסף לא חסר , ולהתנהג בצורה של זריקת כסף על דברים שלא צריך ועוד על חשבוננו זה לא טירוף זה רשעות ...

נחמד שכשאין לך מה לענות אז אתה בורח ל אתה חייב להפסיק לשקר או אתה מבלבל את המוח , תדבר לעניין וכדו' .

חבריקו זה לא מבחן כשאין לך מה לענות אתה יכול פשוט לא לענות זה גם בסדר .
אז בעצם עכשיו התחלת לקבוע מה אני יכול להגיב ומה אני לא יכול להגיב?

אתה כותב דבר אחד, אח"כ אתה כותב דבר אחד. הדבר הראשון נוגד את השני-שקר.
אני מצטער, אבל לפתח דיון עם אדם אשר משקר ללא הפסקה וסוטה מהנושא העיקרי של האשכול הוא מיותר בעייני.

אז בעצם עכשיו התחלת לקבוע מה אני יכול להגיב ומה אני לא יכול להגיב?

אתה כותב דבר אחד, אח"כ אתה כותב דבר אחד. הדבר הראשון נוגד את השני-שקר.
אני מצטער, אבל לפתח דיון עם אדם אשר משקר ללא הפסקה וסוטה מהנושא העיקרי של האשכול הוא מיותר בעייני.
ברור , עכשיו "יותר קל" לרשום כותב דבר אחד ואחכ כותב דבר אחד .
הדבר הראשון נוגד את השני - שקר .

סתם לידע כללי , יותר קל לכתוב מה הדבר שנכתב שסותר את הדבר השני.

ולא קובע מה אתה יכול להגיב רק עוזר לך . וודאי שתרשום שאתה לא צריך עזרה ולא תענה לעניין אבל זה בסדר כבר הבנו את זה .

• פותח/ת השרשור
כששני דברים מנוגדים זה לזה זה לא נקרא שקר, זה נקרא סתירה. תחזור לאולפן ללמוד עברית, פישר.
כאשר אתה טוען דבר מסוים ואז אתה בעצם טוען אחרת לגמרי, זה גם שקר ולא רק סתירה.
מביך אתה.

מביך אתה.
תמשיך לשמור בסוד כמוס מה ה"שקר" הגדול שאמרתי ? מה הדבר שאמרתי אחד ואז אחרי זה אמרתי משהו שסותר ? או שאתה רוצה לגלות לנו .. ?
דרך אגב בתור אחד שכל רגע כותב שקר ורשמת לי גם תדבר ענייני לאשכול .
אז א' איזה חוקים נגד האנושות בתורה מותר כמו שרשמת בכותרת של האשכול (או ששיקרת ואין ?) .

וב' כמו שכתבתי מקודם ובחרת לא לענות , בוא נחזור לנושא הכשרות שפתחת עליו את האשכול.

ידידי היקר , אולי תסביר לנו מה הבנת מהחוק הזה שהולך לעובר שאתה כלכך תומך בו .
תסביר איך יראה מערך הכשרות לאחר החוק , ומימה אתה כל כך מאושר שאתה תומך בו .

מביך אתה.
לא, איזה טיפש 🤦‍♂️
תמשיך לשמור בסוד כמוס מה ה"שקר" הגדול שאמרתי ? מה הדבר שאמרתי אחד ואז אחרי זה אמרתי משהו שסותר ? או שאתה רוצה לגלות לנו .. ?
אז א' איזה חוקים נגד האנושות בתורה מותר כמו שרשמת בכותרת של האשכול (או ששיקרת ואין ?) .

וב' כמו שכתבתי מקודם ובחרת לא לענות , בוא נחזור לנושא הכשרות שפתחת עליו את האשכול.

אתה מדבר עם טיפש חסר תקנה , חבל לך על המאמצים , הוא רק רוצה תשומת לב. זקוק לציצי של מאמה.

• פותח/ת השרשור
לא, איזה טיפש 🤦‍♂️

אתה מדבר עם טיפש חסר תקנה , חבל לך על המאמצים , הוא רק רוצה תשומת לב. זקוק לציצי של מאמה.
יש לך הוכחה שאני טיפש, או שזאת עוד טענה פאתטית שלך?

גם לא הבנתי למה שמת את התמונת פרופיל שלי מלפני 7 שנים, זה מדליק אותך?
שמע, זה דוחה וחולני.

אני אענה לך על כל מה שתרצה ברגע שתתנצל ששיקרת ותפסיק לשקר בכל תגובה.

• פותח/ת השרשור
חחחחח אתה מתוק .
יום טוב חבריקו.

נדון אותו לכף זכות , אין אדם רע יש אדם שרע לו ...
אתה מתחיל איתי?
כיצד זה מסתדר עם האמונה שלך ועם ספר התורה?הרי אסור בתורה להתחיל עם גברים.
מקווה שהרב שלך לא יגלה שאתה חוטא ולא יגרום לך לסקילה באבנים.
סטינו מהנושא ועדיין לא קיבלתי תשובה.
יש פה המון יללות של ביביסטים, אז אנא ממכם תחזרו לנושא או אל תגיבו(היללות והבכי שלכם לא מעניין אף אחד).

אתה מתחיל איתי?
כיצד זה מסתדר עם האמונה שלך ועם ספר התורה?הרי אסור בתורה להתחיל עם גברים.
מקווה שהרב שלך לא יגלה שאתה חוטא ולא יגרום לך לסקילה באבנים.
ששש אז בוא נסכם שלא תגלה לו ...
אז אני מבין שכמו שרשמו מעליי אתה לא באמת מחפש דיון לשתף דיעה ולשמוע דיעה , כנראה באמת צומי .
שיהיה לך בהצלחה ידידי המתוק (ששש לא לגלות!) .
סטינו מהנושא ועדיין לא קיבלתי תשובה.
יש פה המון יללות של ביביסטים, אז אנא ממכם תחזרו לנושא או אל תגיבו(היללות והבכי שלכם לא מעניין אף אחד).

זאת פעם שלישית מגיע לי גלידה ?

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שכמו שרשמו מעליי אתה לא באמת מחפש דיון לשתף דיעה ולשמוע דיעה , כנראה באמת צומי .
אני לא מחפש דיון עם אדם אשר מבלבל ובוכה כל הזמן, אני מחפש דיון עם אנשים אשר מביאים הוכחות לטענות שלהם.
צר לי, אבל אבל אתה שייך לחלק הראשון של המשפט, לא השני.

זאת פעם שלישית מגיע לי גלידה ?
אתה מתקשה בהבנת הנקרא?תקרא את הפוסט הראשון שלי עד שתבין.

אני לא מחפש דיון עם אדם אשר מבלבל ובוכה כל הזמן, אני מחפש דיון עם אנשים אשר מביאים הוכחות לטענות שלהם.
דווקא היה נשמע שמאוד "מפריע" לך שמשקרים , אז איפה שמעת שמבלבל ובוכה ? אתה יוצא בהתכתבות פה ילד בגילאי 12 - 16 , חבל בשבילך אני באמת מאמין שאתה מסוגל ליותר מזה.

אתה מתקשה בהבנת הנקרא?תקרא את הפוסט הראשון שלי עד שתבין.
קראתי , תקרא את התגובות שלי אליו עד שתבין .

עדיין לא ענית במה אתה כלכך מרוצה מהחוק , איך לדעתך יראה מערך הכשרות לאחר החוק הזה , ובמה זה מועיל לך.
לא ענית , כי אין לך מושג מה החוק הזה אומר בכלל , ואיך יראה הכשרות לאחר מכן , ובטח שלך זה לא מועיל בכלום ....

יש לך הוכחה שאני טיפש, או שזאת עוד טענה פאתטית שלך?
אתה ההוכחה. פשוט טיפש כדי להבין...

זה דווקא הרג אותי מצחוק…
חחחח תודה 🙄
גם לא הבנתי למה שמת את התמונת פרופיל שלי מלפני 7 שנים, זה מדליק אותך?
כן:wub:

בואו נדבר תאכלס
רוצה תכלס אתה פרובוקטור בשקל וחצי שאמור להיות בבאן על ההודעה האחרונה שלך
תלמד לאהוב את עצמך גבר במקום לנסות לריב עם כל העולם
בהצלחה בחיים גבר, רק בריאות ואושר

אנשים יקרים,
בואו נסכם שהפוסט הזה התדרדר ברמת השיחה,
אפילו ולמרות שיש לכם דעות שונות.. תכבדו אחד את השני.
☝️

עזבו את זה שהפורום הזה הפך לפורום הידברות ושאנשים ממשיכים לטחון מים על אלוהים ואללה כשברור שאף אחד לא יזוז מעמדתו אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה.
יש פה בנאדם אחד שאין שום תכלית לקיום שלו כאן חוץ מלטחון את אותו נושא ועל הדרך מדבר בצורה מגעילה לאנשים, אשכרה לא מועיל למקום הזה בכלום חוץ מלטחון על הנושאים הלא קשורים האלה ועל הדרך לדבר לאנשים בצורה מסריחה כמו איזה ערס מושתן בן 12. לא ברור לי למה אתם מתייחסים בכלל.
אין אלוהים, הנאשם זה תמצית הרשע של העולם, החרדים מוצצים כסף, סטלין צדק, יאללה שחרר כבר יא מעיק.

• פותח/ת השרשור
רוצה תכלס אתה פרובוקטור בשקל וחצי שאמור להיות בבאן על ההודעה האחרונה שלך
תלמד לאהוב את עצמך גבר במקום לנסות לריב עם כל העולם
בהצלחה בחיים גבר, רק בריאות ואושר
אמר המתנגד חיסונים ומכחיש המדע.
עזבו את זה שהפורום הזה הפך לפורום הידברות ושאנשים ממשיכים לטחון מים על אלוהים ואללה כשברור שאף אחד לא יזוז מעמדתו אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה.
יש פה בנאדם אחד שאין שום תכלית לקיום שלו כאן חוץ מלטחון את אותו נושא ועל הדרך מדבר בצורה מגעילה לאנשים, אשכרה לא מועיל למקום הזה בכלום חוץ מלטחון על הנושאים הלא קשורים האלה ועל הדרך לדבר לאנשים בצורה מסריחה כמו איזה ערס מושתן בן 12. לא ברור לי למה אתם מתייחסים בכלל.
אין אלוהים, הנאשם זה תמצית הרשע של העולם, החרדים מוצצים כסף, סטלין צדק, יאללה שחרר כבר יא מעיק.
אז בעצם אתה מסכים עם כל דברי, והשאר זה סתם רגשי נחיתות.
דווקא היה נשמע שמאוד "מפריע" לך שמשקרים , אז איפה שמעת שמבלבל ובוכה ? אתה יוצא בהתכתבות פה ילד בגילאי 12 - 16 , חבל בשבילך אני באמת מאמין שאתה מסוגל ליותר מזה.

קראתי , תקרא את התגובות שלי אליו עד שתבין .

עדיין לא ענית במה אתה כלכך מרוצה מהחוק , איך לדעתך יראה מערך הכשרות לאחר החוק הזה , ובמה זה מועיל לך.
לא ענית , כי אין לך מושג מה החוק הזה אומר בכלל , ואיך יראה הכשרות לאחר מכן , ובטח שלך זה לא מועיל בכלום ....
התגובות שלך מיותרת כיוון שאינן עונות על אף שאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית