smash university

smash university

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
Hector הוסיף לוג חדש:

smash university - ספורט כחלק מהנאות החיים

תאכלס יהיה לוג של אימוני מכון, לפעמים קצת הרמות אולימפיות כי פעם הייתי בקבוצה, אולי מתישהו אמצא זמן ואחזור לקבוצה
מקווה מאוד שבזמן הקרוב אוסיף mma ואז אולי יהיה גם קצת conditioning
קצת ליפטינג כללי
מנסה לא להיראות שמן מידי

173 גובה
כבד מטבעי
תאומי ענק
אמות של ילדה

😃

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תרגיש טוב אח
תודה 😃

אם כבר לוג והודעה על הדרך אכתוב גם stack תרופות

BROMHEXINE HCL 8gm - ארבעה כדורים ביום (המלצת רופא)
paracetamol 500mg - שלוש פעמים ביום (המלצת רופא(
pseudoephedrine - כדור ביום (60 מ"ג) (בדקתי interactions ולא מצאתי, מה גם היו כדורים ששילבו את זה יחד עם bromhexine)
telfast - כדור ביום

• פותח/ת השרשור
Hector עדכן/ה את הלוג ״smash university״:

עדכון לוג: 06/11/21

אימון אחרי שבוע גיהנום של צינון או שפעת או לא יודע מה, לא החלמתי עדיין, מרגיש שיש לי פקק באוזן גם
בנוסף לזה, האימון היה אחרי 44 שעות של צום, ונראלי שכל העייפות היית בגלל החולי ולא הצום אבל יכול להיות השילוב של השניים, אז הלכתי עשיתי אימון רגוע

Bench press 60,65, 70 x 5,75x5
בכל חזקה של 70 ומעלה אני מרגיש פחד שיקרע לי שוב החזה, ואני לא מרגיש שאני לוחץ בכוח מלא, זה בערך 75% 1RM מקורי שהיה לי ל5 בלי כאבים אז כנראה זה כן שיפור (3-4 חודשים אחרי קרע חזה חלקי(?))
Squat Low Bar 70,80,90x5
עדיין מתקשה עם הטכניקה, לא מרגיש לי טבעי, האחיזה משגעת אותי, לפעמים אני יושב אחורה כמו שצריך ואז מרגיש היפ דרייב לפעמים פשוט מרגיש שהרמתי עם הquads, לא בטוח אם זה בכלל cue נכון או לא
High Bar Squat 110x5
סתם להרגיש שעשיתי לפחות קצת משהו, עם טכניקה נוחה, כ73% מה1RM המקורי לפני החיטוב (ב97 קילו, עכשיו 89.5)
Press 50,55x5
התכנון היה להגיע עד ל60 אבל פה התחלתי להרגיש קצת מסוחרר וכנראה מחסור מלחים או משהו בצום אז לא המשכתי בכוח
Deadlift 140x3
עשיתי לפני שבוע sumo 150 ל4, אחיזה רגילה double overhand והרגיש לי 90%-95 מאחיזה מקסימלית
היום ב140 קונבנציונלי, בחזרה שניה כמעט כבר ברח לי המוט למעלה וחזרה שלישית, נפתח סוגר מימין(מכון פח אשפה) וסיימתי את החזרה קצת מוזר אבל בשלום, לא היה כבד מידי חוץ מהאחיזה אבל כמעט התעלפתי אחרי הדדליפט
Pull Ups 3x3
עקב אכילס שלי, אמרתי אשאיר איזה 1-2 חזרות בtank, שבוע שהעבר עשיתי 3x6 אבל סט שלישי היה כבר כמעט כשל בחזרה אחרונה, שוב כנראה צינון וצום ושבוע בלי אימונים מורגש, במיוחד בתרגיל שאני הכי גרוע בו

מפה כבר ויתרתי על לעשות בטן וידיים ודפקתי הליכה הביתה, משהו כמו חצי שעה
אתמול בערך ב20 ומשהו שעות צום עשיתי הליכה של 10 קילומטר, הרגיש מעולה

אשבור את הצום לקראת ה48 שעות

שבוע הבא אם לא ארגיש חולה אנסה לעשות בדיקת RM מחודשת בתרגילים אחרי שבועיים חיטוב ו7-8 קילו פחות שירדו, מקווה עדיין להיות מסוגל למשוך 170-180 דדליפט, סקואט לא אבדוק, בפרס מקווה להצליח 70 לחזרה אבל הסיכוי לא גדול, 67.5 יהיה מעולה, 65 במינימום, בבנץ' גם לא אבדוק עקב פציעה, אבדוק פאוור קלין אבל בגלל שלא עשיתי הרבה זמן הטכניקה בטח תאכזב אותי אז משער באזור ה90 קילו

בוא נראה אם אני יודע להרגיש את הגוף טוב ואיך הניחושים שלי יצאו וכמה נפלתי בחיטוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מה הולך פה?
למה אתה מגיע למצב של יומיים צום?
ולמה אתה מתאמן אחרי זה?!
ועוד שאתה חולה??
להתאמן אחרי צום לא ביג, כן עדיף לא לבוא חולה אבל שבוע שלם גמר אותי
אני צם פעם ברבעון בדרך כלל ל36-72 שעות ללוי במצב רוח, בחולי לא היה תיאבון גם ככה אז ניצלתי את זה במיוחד אחרי שחקרתי לעומק על הנושא הזה של אכילה ואי אכילה בחולי וזה משתנה בין אם זה וירוס לבין אם זה חיידק וכאלה
באתי להתאמן בעיקר לכיף
עבר בהצלחה שברתי צום אחרי 48 שעות כזה עם ביצים וגבינה לבנה וכל ארוחה אחרי צום כזה היא פשוט הנאה
זה כן מתוכנן מראש ולא הפרעת אכילה אם מישהו מתעניין ואני (והמקורות שקראתי) רואה בזה סטרס בריא מידי פעם, במקורות בעיקר גופני, אני נהנה מהפן הפסיכולוגי אני לרוב בתקופות צום גם מנתק אינטרנט והולך איזה 4-6 שעות ביום אבל הפעם הייתי קצת חולה אז ראיתי קצת סרטים והתעצלתי בבית בסופש
כן אני קצת טיפוס לפעמים אבל אני לא רואה את ה4 צומות שלי בשנה פוגעים לי בהתקדמות בטווח ארוך, למרות שאולי יתקנו אותי פה

למען הסר ספק - אני שותה מים עם מלח אשלגן ומגנזיום בכמויות בטוחות (נזהר עם אשלגן) וגם לא תמיד יותר בכיוון ה60-72 שעות, מלח כל צום מוסיף

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/11/21

Squat 100, 120 x 5 High Bar רק בישביל להיות קצת חם לדדליפט
Overhead Press 70x1 היה יחסית לא קשה, אני מאמין שRM 72.5-75
Sumo Deadlift 160x1 היה קל אבל 170 - כשל בהתחלה, לדעתי הטכניקה גם משחקת פה עניין
Pull Ups 3x3 בלי משקל (אני חלש :/)

משקל גוף סביבות 90

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/11/21

טוב אחרי שבוע בח״ול ושיעול שנשאר מהצינון
גאה לאמר שהייתי על נטרלי בחול בזכות הליכה של קרוב ל30 אלף צעדים ונמנעתי מfast food אכלתי אוכל מקומי טעים ודי מזין אבל לא ספרתי כמובן רק הערכתי

היום באימון הייתי מותש לא יודע למה

Bench Press 4x5 (70.72.5,75,77.5) די קל צובר ביטחון לאט לאט
Pull Ups 5x(4,3,4,3,4) קשה בעיקר כל פעם שאני לוקח הפסקה מהתרגיל הזה
Squat low bar טכניקה 3 סטים של 90

הרמות אולימפיות אשלים מחר יחד עם לחיצת כתפיים ובייספס האימון התפצל מעייפות
משקל סביבות 90-91

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/11/21

High Bar Squat 110x5, 120x3, 130x2
נעליים גרועות צריך להשיג נעליים נורמליות
Press 60x5, 62.5x5
Deadlift 150x5, 160x3, 170x1
כשל ב182.5 רציתי לנסות pr הרגיש לי טוב ה170, ה182.5 עלה אבל עזבתי כי אני שונא להלחם עם המוט, רק מה שעולה בקלות עולה :/
Pull Ups 6,5,4,4
Lat Pulldowns 2x8x65kg
Triceps Extensions 2x8x35kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

מדהים... 180
כל הכבוד
נשגב ממני איך אתה ושאר החברים מושכים כאלה משקלים..

• פותח/ת השרשור
כמה?
ואני שם לב שזה נושא שעולה כאן הרבה!
כאילו מי ששוקל ״הרבה״ צריך למשוך/לדחוק הרבה?
לא יודע לא מסתדר לי
חזרתי אחרי חול ושבוע שזרקתי לגמרי ל92 אז הדדליפט אפילו לא 2x משקל גוף כרגע
נשמע לי הגיוני שמי שכבד מרים קצת יותר, תלוי גם מקור המשקל בסופו של יום אבל כן זה די עוזר, בסקואט קצת יותר מדדליפט משום מה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית