הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר מרשת לא קשורה

מצב
השרשור נעול

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים
ראיתי גיינרים יחסית טובים ב ksp
למישהו יצא להזמין משם?
תודה

לא משנה.מוכן גם לתת 50 יותר על גיינר.קודם שאמצא חנות באיזור שלי שמוכרת סופר אפקט או ביג מאסס
חוץ מפטינס

אני אשמח מעדיף אם יש בגלון ולא שק.תמיד אפשר לנסות

לא עכו.מכיר.מעדיף קריות
טוב יאללה שכנעתם אותי.90 אחוז מהחברים פה מעדיפים להכין גיינר טיבעי
פעם אחרונה שניסתי .פשוט לא נשמתי דחפתי בננות אגוזים סילאן לא זוכר מה עוד חוץ משיבולות שועל
על בסעס תפוזים ולא חלב
לא קיבחתי שום דבר לדעתי חוץ מסוכר.לא חומצות אמינו שיש בגיינר
אחי אם אתה שותה פעם אחת 1200 קלוריות מגיינר , אתה שניה אחריזה זורק את הגיינר לפח , זה לא רלוונטי כמעט לעשות שייק כזה .

תחפש לעשות שייק ביתי לא של כמות בלתי נגמרת .
לדוגמא שקית אוראו (סה"כ 4 עוגיות), כוס חלב , סקופ חלבון עדיף מגיינר אם לא מפריע לך סוכר .

• פותח/ת השרשור
אחי אם אתה שותה פעם אחת 1200 קלוריות מגיינר , אתה שניה אחריזה זורק את הגיינר לפח , זה לא רלוונטי כמעט לעשות שייק כזה .

תחפש לעשות שייק ביתי לא של כמות בלתי נגמרת .
לדוגמא שקית אוראו (סה"כ 4 עוגיות), כוס חלב , סקופ חלבון עדיף מגיינר אם לא מפריע לך סוכר .
כול הקטע זה לא לקנות גם חלבון.כי אם אקנה אז עדיף כבר גיינר ביחס 1.5 לחלבון בגלל שאני לא אדם שמן
אני לא יודע אם השייק שהכנתי בזמנות היה 1200 קלוריות או יותר אבל זה היה כבד לי מאוד
חלב.לא מסוגל לערבב בנינגה.מעדיף לשתות ככה
אגב
כול החברה פה יודעים שגיינר ביתי בזמן ההכנה ערבוב מעבד מערכיו התזונתי?
ביחידה אוראו יש 50 קלוריות
מפוצץ בסוכר
וגם לא כשר.חלב נוכרי נראה לך זאת הדרך?
תודה לכולם

פעם אחרונה שניסתי .פשוט לא נשמתי דחפתי בננות אגוזים סילאן לא זוכר מה עוד חוץ משיבולות שועל
על בסעס תפוזים ולא חלב
הסיבה למה יצא לך מגעיל
מי לעזאזל עושה שייק עם תפוזים ומלא בבנות אגוזים וסילאן??
הבאתי לך פה דרך להכין שייק מהחלומות, שאשכרה תרצה כל יום לשתות אותו ואתה אומר לי שניסית.. אתה סתם אטום ולא אכפת לך
תקנה אבקת חלבון נורמלית, תעשה שייק עם חלב, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, שיבולת שועל ותכניס פרי נורמלי שהולך טוב עם הכל ואם צריך, תוסיף נוטלה או שוקולד השחר
כבר גיינר ביחס 1.5 לחלבון בגלל שאני לא אדם שמן
אני לא יודע אם השייק שהכנתי בזמנות היה 1200 קלוריות או יותר אבל זה היה כבד לי מאוד
אגב
אתה טועה.
עדיף חלבון, לא יודע למה אתה כ"כ נעול על גיינר שזה זבל, רק בגלל" יחס 1.5 של חלבון"? אתה בכלל מבין משהו שאתה כותב את המשפט המפגר הזה? אלוהים ישמור אחי, אני מצטער על העצבים אבל אנשים כמןך שהם אטומים לסביבה זה מעצבן אותי מאוד. מנסים לעזור לך ואתה הולך ראש בקיר
בדרך הזאת אתה לא תצליח, אתה הולך 2 צעדים אחורה כל פעם במקום להתקדם קדימה

כול הקטע זה לא לקנות גם חלבון.כי אם אקנה אז עדיף כבר גיינר ביחס 1.5 לחלבון בגלל שאני לא אדם שמן
אגב
ביחידה אוראו יש 50 קלוריות
מפוצץ בסוכר
וגם לא כשר.חלב נוכרי נראה לך זאת הדרך?
תודה לכולם
יש אוראו כשר בדץ .
ביחידת אוראו יש 200 קלוריות זה 4 עוגיות שכל אחת 50 אם אני זוכר נכון .

ושוב פעם אז תקנה גיינר , רק אל תשכח לעדכן 3 ימים אחרי שתיקח כל יום 1200 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
גם באבקת חלבון יש חומצות אמינו עחי
אבל לא החלבון זה מה שאני צריך
אני צריך.פלוס קלורי ז.א עודפים של סביבות 700 1000 קלורי שחסר לי ביום בנוסף לארוחות
למה אנשים כאן כול כך נגדי ונגד גיינרים
כול אלה שמדברים תגידו לי שלא ניסתם גיינר בחיים?

אני צריך.פלוס קלורי ז.א עודפים של סביבות 700 1000 קלורי שחסר לי ביום בנוסף לארוחות
כי אין לך מושג על מה אתה מדבר
באבקת חלבון יש את כל החלבון שאתה צריך, בגיינר יש זבל שעוזר לך להגיע לפלוס קלורי.
יותר טוב שתעשה שייק בעצמך בפעם האלף שאני כותב את זה ותשתה כמו גיבור, אתה לא חייב להכניס שיבולת שועל בכלל לשייק אבל זה עדיף כי זה בכלל יוסיף לך מלא קלוריות.
אתה נגד שיקים ביתיים בגלל סיבה אחת שאני אכתוב אותה איך שאני חושב כי זה המצב - בגלל שאתה מפגר. מי לעזאזל עושה שייק על בסיס תפוזים???????
קח חלב, קח אבקת חלבון בטעם נורמלי, קח חמאת בוטנים, דחוף פנימה שוקולד מריר או נוטלה או שחר ויאאלה דחוף את זה לגרון ואני יודע שהחרא הזה טעים.
אלוהים ישמור אנשים כמוך כול כך אטומים, אני אמור להתעלם ממך אבל יש לי צורך שתכניס לראש שלך שגיינר זה חרא וזה לא יקדם אותך לתוצאה שאתה רוצה.

ניסיתי גם ניסיתי כשהייתי חסר ידע וזה עלה לי לא מעט כסף. רוצים לחסוך לך את זה אבל אתה ראש בקיר.

פלוס קלורי אתה יכול גם לקבל מכל דבר שתוסיף לצד חצי כוס מים / חלב עם אבקת חלבון.

אתה צריך להבין משהו, בכל הגיינרים (במיוחד הכשרים) יש תוספת של סוכר בדמות פחמימות.
כך שלמעשה אתה משלם פי 2 במחיר עם חצי מכמות המנות בשביל לקבל אבקת חלבון שהוסיפו לה סוכר בשביל הקלוריות.

אנחנו מציעים לך משהו אחר - תקנה אבקת חלבון ב 250 ש״ח, עם 65+ מנות (לעומת גיינר בקירוב ל400 עם 35 מנות או משהו באזור)
ותחסוך לעצמך כסף.

ובנוסף אתה זוכה לבחור מה להוסיף בתור פחמימות. לפי המצב רוח ומה שבא לך - יכול להיות שיבולת שועל, תמרים או כל מה שתרצה.
איך תדע כמה קלוריות יש לשייק שהכנת? פשוט מאוד - הקלוריות של מנת הגשה באבקת חלבון שלך + כמות הפחמימות שהוספת (נניח 5 תמרים) וככה תקבל מנה ששווה למנת גיינר.
גיינר = אבקת חלבון (חומצות אמינו) + פחמימות (בדרך כלל סוכר)

אם ההסבר הזה בכל זאת לא שיכנע אותך - תהנה עם הגיינר ושיהיה בהצלחה.

בנוגע לחנות - אין שום הבדל בין מה שתקנה ב KSP, לבין מה שתקנה בשופרסל או בחנות תוספי תזונה. הכל אותו הדבר.
כדאי לוודא שהמוצר בתוקף וסגור היטב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי אין לך מושג על מה אתה מדבר
באבקת חלבון יש את כל החלבון שאתה צריך, בגיינר יש זבל שעוזר לך להגיע לפלוס קלורי.
יותר טוב שתעשה שייק בעצמך בפעם האלף שאני כותב את זה ותשתה כמו גיבור, אתה לא חייב להכניס שיבולת שועל בכלל לשייק אבל זה עדיף כי זה בכלל יוסיף לך מלא קלוריות.
אתה נגד שיקים ביתיים בגלל סיבה אחת שאני אכתוב אותה איך שאני חושב כי זה המצב - בגלל שאתה מפגר. מי לעזאזל עושה שייק על בסיס תפוזים???????
קח חלב, קח אבקת חלבון בטעם נורמלי, קח חמאת בוטנים, דחוף פנימה שוקולד מריר או נוטלה או שחר ויאאלה דחוף את זה לגרון ואני יודע שהחרא הזה טעים.
אלוהים ישמור אנשים כמוך כול כך אטומים, אני אמור להתעלם ממך אבל יש לי צורך שתכניס לראש שלך שגיינר זה חרא וזה לא יקדם אותך לתוצאה שאתה רוצה.
אני קיללתי אותך?
בוא לא נגיע לרמה כזאת על הכיפאק?
מה לעשות יש אנשחם שלא אוהבים חמאת בוטנים או חלב אני צריך קלוריות מאשר חלבון לכן בחרתי בגיינר.שיש פה גם לא מעט חלבון
אז תודה על ההסבר אבל לא כולם אוהבים מה שהשני אוהב

אני קיללתי אותך?
בוא לא נגיע לרמה כזאת על הכיפאק?
מה לעשות יש אנשחם שלא אוהבים חמאת בוטנים או חלב אני צריך קלוריות מאשר חלבון לכן בחרתי בגיינר.שיש פה גם לא מעט חלבון
אז תודה על ההסבר אבל לא כולם אוהבים מה שהשני אוהב
אז יש תחליפים לדברים שאתה מוצא. גיינר זה זבל תכניס את זה טוב לראש שלך כי אתה לא רוצה להבין משום מה
אתה לא אוהב חמאת בוטנים? אז תכניס דברים אחרים שהם שומן טוב. אתה לא אוהב חלב? תשים מים
מה כזה קשה?
כל מה שיש בו כמות שומן יפה = מלא קלוריות
נוטלה/שוקולד מריר/שוקולד השחר = מפוצץ קלוריות
אבקת חלבון כי זה חשוב מן הסתם
יש לך כ"כ הרבה אופציות לשייקים טעימים אבל בחיים לא עושים שייק על בסיס תפוזים, מי לעזאזל רוצה לסבול ככה?

• פותח/ת השרשור
אז יש תחליפים לדברים שאתה מוצא. גיינר זה זבל תכניס את זה טוב לראש שלך כי אתה לא רוצה להבין משום מה
אתה לא אוהב חמאת בוטנים? אז תכניס דברים אחרים שהם שומן טוב. אתה לא אוהב חלב? תשים מים
מה כזה קשה?
כל מה שיש בו כמות שומן יפה = מלא קלוריות
נוטלה/שוקולד מריר/שוקולד השחר = מפוצץ קלוריות
אבקת חלבון כי זה חשוב מן הסתם
יש לך כ"כ הרבה אופציות לשייקים טעימים אבל בחיים לא עושים שייק על בסיס תפוזים, מי לעזאזל רוצה לסבול ככה?
תנסה שייק על תפוזים וץעדכן אותי
אל תשכח בננה אגוזים 2 תמרים.מעט קינמון
תן בופ חזק בנינגה ותעדכן.גם אם זה טעים לך בטוח שלא תפרגן אבל תנסה ותבין.פשוט לי אישית מבחינת זמן מעדיף לקחת איתי גיינר בדרך לעבודה
כמה קלוריות אתה חושב שאתה צריך להכניס?
ומה הגובה ומשקל שלך
אפשר לדבר בפרטי חבר?
ניסיתי גם ניסיתי כשהייתי חסר ידע וזה עלה לי לא מעט כסף. רוצים לחסוך לך את זה אבל אתה ראש בקיר.

פלוס קלורי אתה יכול גם לקבל מכל דבר שתוסיף לצד חצי כוס מים / חלב עם אבקת חלבון.

אתה צריך להבין משהו, בכל הגיינרים (במיוחד הכשרים) יש תוספת של סוכר בדמות פחמימות.
כך שלמעשה אתה משלם פי 2 במחיר עם חצי מכמות המנות בשביל לקבל אבקת חלבון שהוסיפו לה סוכר בשביל הקלוריות.

אנחנו מציעים לך משהו אחר - תקנה אבקת חלבון ב 250 ש״ח, עם 65+ מנות (לעומת גיינר בקירוב ל400 עם 35 מנות או משהו באזור)
ותחסוך לעצמך כסף.

ובנוסף אתה זוכה לבחור מה להוסיף בתור פחמימות. לפי המצב רוח ומה שבא לך - יכול להיות שיבולת שועל, תמרים או כל מה שתרצה.
איך תדע כמה קלוריות יש לשייק שהכנת? פשוט מאוד - הקלוריות של מנת הגשה באבקת חלבון שלך + כמות הפחמימות שהוספת (נניח 5 תמרים) וככה תקבל מנה ששווה למנת גיינר.
גיינר = אבקת חלבון (חומצות אמינו) + פחמימות (בדרך כלל סוכר)

אם ההסבר הזה בכל זאת לא שיכנע אותך - תהנה עם הגיינר ושיהיה בהצלחה.

בנוגע לחנות - אין שום הבדל בין מה שתקנה ב KSP, לבין מה שתקנה בשופרסל או בחנות תוספי תזונה. הכל אותו הדבר.
כדאי לוודא שהמוצר בתוקף וסגור היטב.
מודה לך ולכולם על התשובה
אני מבין ץמצב של לחסוך בגיינר מסכים זה לגמרי
הסיבה היחידה שאין לי הרבה זמן להתחיל לחשוב ולעשות.אני על ארוחה ביום.ולא יזיק לי להוסיף סביבות 1200 קלוריות במשקה כמובן לחלק.אם נשווה את זה לפיצה משפחתית שלמה לא פשוט ולא קל לסיים.גם מבחינת זמן
זה היתרון של הגיינר בקניה.אישו זה לא הכסף פה כי אם הוצאתי על חלבון .שזה פלוס מינוס אותו מחיר כמו גיינר.אגב יש היום שקים של עד 8 קילו
אז זה כול העניין
לגבי שופרסל לא מחזיקים!
שום סופר לא מחזיק .רק חנויות טבע
שאתה אומר לבדוק תוקף המוצר זה ברור שנה וחצי קדימה.לגבי הגיינר איך אפשר לדעת שהוא אטום היטב גם בשק וגם בגלון?
מצטער אני ממש חדש בעניין
תודה רבה

תן בופ חזק בנינגה ותעדכן.גם אם זה טעים לך בטוח שלא תפרגן אבל תנסה ותבין.פשוט לי אישית מבחינת זמן מעדיף לקחת איתי גיינר בדרך לעבודה

אפשר לדבר בפרטי חבר?

מודה לך ולכולם על התשובה
אני מבין ץמצב של לחסוך בגיינר מסכים זה לגמרי
הסיבה היחידה שאין לי הרבה זמן להתחיל לחשוב ולעשות.אני על ארוחה ביום.ולא יזיק לי להוסיף סביבות 1200 קלוריות במשקה כמובן לחלק.אם נשווה את זה לפיצה משפחתית שלמה לא פשוט ולא קל לסיים.גם מבחינת זמן
זה היתרון של הגיינר בקניה.אישו זה לא הכסף פה כי אם הוצאתי על חלבון .שזה פלוס מינוס אותו מחיר כמו גיינר.אגב יש היום שקים של עד 8 קילו
אז זה כול העניין
לגבי שופרסל לא מחזיקים!
שום סופר לא מחזיק .רק חנויות טבע
שאתה אומר לבדוק תוקף המוצר זה ברור שנה וחצי קדימה.לגבי הגיינר איך אפשר לדעת שהוא אטום היטב גם בשק וגם בגלון?
מצטער אני ממש חדש בעניין
תודה רבה
לגבי אם זה סגור , רואים שזה סגור והסגירה מלווה מעבר לפקק בעטיפה עליה . לא קשה לראות שזה סגור.
לגבי גיינר לא נכון , יותר קל לסיים מגש משפחתי במהלך היום מאשר לשתות 1200 קלוריות מגיינר.
לא נכון שזה אותו כסף חלבון וגיינר , כי בגיינר אם אתה מחשב 1200 קלוריות יש בערך 22 מנות לעומת חלבון שזה איזור ה67 מנות ובדר"כ הוא גם יותר זול.

הכל עניין של ערכים , איך אפשר לחשוב על גיינר שאין תפריט מסודר... תבדוק מה חסר לך בתפריט ואז תדע מה להשלים.
אם אתה מחפש להשמין מכל דבר , בקופסא של שקדי מרק יש בערך 2000 קלוריות תנשנש במהלך היום ...

היתרון היחידי של גיינר זה לחסוך זמן / זקוק לארוחה ואין תנאים באיזור שאתה נמצא (אין מקום לקנות כמו בעיית כשרות ואין לך אפשרות להביא מהבית או משהו , אולי מקום כמו צבא וכדו')
במידה וניסית הכל ולא עוזר , גם אז גיינר יכול להיות פיתרון לדחוף עוד קצת קלוריות בסוף היום אחרי שאכלת כל מה שאתה יכול ואתה חנוק. אבל בטח לא 1200 קלוריות....

• פותח/ת השרשור
מודה לכולם על העזרה החלטתי שאנסה גיינר קטן של קילו וחצי
שאלה רק
אם כבר
סופר אפקט? או רבלויישן מאס גיינר?
תודה
לגבי אם זה סגור , רואים שזה סגור והסגירה מלווה מעבר לפקק בעטיפה עליה . לא קשה לראות שזה סגור.
לגבי גיינר לא נכון , יותר קל לסיים מגש משפחתי במהלך היום מאשר לשתות 1200 קלוריות מגיינר.
לא נכון שזה אותו כסף חלבון וגיינר , כי בגיינר אם אתה מחשב 1200 קלוריות יש בערך 22 מנות לעומת חלבון שזה איזור ה67 מנות ובדר"כ הוא גם יותר זול.

הכל עניין של ערכים , איך אפשר לחשוב על גיינר שאין תפריט מסודר... תבדוק מה חסר לך בתפריט ואז תדע מה להשלים.
אם אתה מחפש להשמין מכל דבר , בקופסא של שקדי מרק יש בערך 2000 קלוריות תנשנש במהלך היום ...

היתרון היחידי של גיינר זה לחסוך זמן / זקוק לארוחה ואין תנאים באיזור שאתה נמצא (אין מקום לקנות כמו בעיית כשרות ואין לך אפשרות להביא מהבית או משהו , אולי מקום כמו צבא וכדו')
במידה וניסית הכל ולא עוזר , גם אז גיינר יכול להיות פיתרון לדחוף עוד קצת קלוריות בסוף היום אחרי שאכלת כל מה שאתה יכול ואתה חנוק. אבל בטח לא 1200 קלוריות....
לגבי שק.איך אפשר לדעת שזה סגור?
שוב אמרתי הכול מבחינת זמן זה העניין של הגיינר
תודה רבה צדיק

מודה לכולם על העזרה החלטתי שאנסה גיינר קטן של קילו וחצי
שאלה רק
אם כבר
סופר אפקט? או רבלויישן מאס גיינר?
תודה

לגבי שק.איך אפשר לדעת שזה סגור?
שוב אמרתי הכול מבחינת זמן זה העניין של הגיינר
תודה רבה צדיק
לשק יש סגירה אטומה ...
לדעתי הרבלויישן מאס גיינר עדיף .

• פותח/ת השרשור
לשק יש סגירה אטומה ...
לדעתי הרבלויישן מאס גיינר עדיף .
מה זה סגירה אטומה אמרו לי בחברה אם רוכסן כזה הנערף ששומר על הטריות.למרות שהייתי מעדיף גלון כי אין כמו זה
יש לי שייקר של הנינגה אפשר לערבב איתו או לקנות שייקר?
תודה ומקווה שמבינים שאני חדש בתחום

מה זה סגירה אטומה אמרו לי בחברה אם רוכסן כזה הנערף ששומר על הטריות.למרות שהייתי מעדיף גלון כי אין כמו זה
יש לי שייקר של הנינגה אפשר לערבב איתו או לקנות שייקר?
תודה ומקווה שמבינים שאני חדש בתחום
זה סגור אטום , לאחר שאתה פותח את האריזה יש כמו "רוכסן" כדאי שאחרי כל פעם שאתה משתמש תוכל לסגור שישמור על הטריות אבל בהתחלה זה מגיע סגור אטום . (כמו שקית דייסת אורז שמוסיפים למטרנה אם אתה מכיר)

לא יודע מזה שייקר של הנינגה.
הסופר אפקט מגיע בשק בכמות הגדולה מימה שאני יודע , הרבולשן מאס גיינר גם הקטן וגם הגדול מגיע בגלון מימה שאני יודע.

• פותח/ת השרשור
זה סגור אטום , לאחר שאתה פותח את האריזה יש כמו "רוכסן" כדאי שאחרי כל פעם שאתה משתמש תוכל לסגור שישמור על הטריות אבל בהתחלה זה מגיע סגור אטום . (כמו שקית דייסת אורז שמוסיפים למטרנה אם אתה מכיר)

לא יודע מזה שייקר של הנינגה.
הסופר אפקט מגיע בשק בכמות הגדולה מימה שאני יודע , הרבולשן מאס גיינר גם הקטן וגם הגדול מגיע בגלון מימה שאני יודע.
הבנתי הרבה תודה חבר

אפשר לדבר בפרטי חבר?
דבר פה

קרוב לוודאי שהמספר קלוריות שאתה חושב שאתה צריך לצרוך הרבה יותר גבוה ממה שאתה באמת צריך כדי לעלות במסה
תמצא את הנייטרלי שלך ותוסיף על זה 200-300 קלוריות וזה מספיק

שוב, מה הגובה ומשקל שלך וכמה קלויות החלטת לצרוך בשביל לעלות במסה?

אני בחיים לא אעשה שייק חלבון על בסיס תפוזים
אני לא רוצה לסבול תודה כפרה
בהצלחה, אין עם מי לדבר 😣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית