הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומנים בדם מעל הנורמה - במסה

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
עשיתי בדיקת דם ויצא לי שומנים בדם (טריגליצרידים) 250. הגבול העליון המומלץ הוא עד 100 לדעתי.

מוכר לכם מתקופת מסה?

עשיתי בדיקת דם ויצא לי שומנים בדם (טריגליצרידים) 250. הגבול העליון המומלץ הוא עד 100 לדעתי.

מוכר לכם מתקופת מסה?

אמרתי לך לא להקשיב לריפטו ולהפסיק עם האוריאו הזה

אין קונטקסט ונתונים. אי אפשר להגיד לך מה בדיוק הבעיה חוץ מלוודא שבאמת היית בצום של 10-12 שעות.

• פותח/ת השרשור
איזה מידע חסר?
אני בן 32
משקל 97 (משקל התחלתי 80)
גובה 183
אחוזי שומן לא יודע אבל די גבוהים (מי שיסתכל לא יגיד שאני שמן אבל נהייתה לי בטן לא קטנה).
תמיד בבדיקות דם היה יוצא לי כולסטרול ושומנים בדם גבוהים.
טריגליצרידים היה לי בדכ סביב 150. עכשיו פתאום קפץ ל 250.
כולסטרול רע סביב 115-130 (יציב כבר כמה שנים).
כולסטרול טוב סביב 40.
כולסטרול כללי סביב 230.
לא עושה אירובי. לא אוכל מספיק בריא.
השאלה אם הגעתי לגבול מסוכן והאם זה "הגיוני" במסה?

לצערי לא הכניסו כבד לבדיקה (שתיתי לא מעט אלכוהול בזמן האחרון בימי שישי אצל המשפחה של האישה)…

וכן הייתי בצום 12 שעות

זהו רוצה חודש ולסיים עם זה
הייתי מציע לך ברגע שתסיים את המסה , לקחת את התוצאות האלה ללכת לדיאטן מקצועי שיבנה לך תפריט מסודר שלא יחסר לך כלום ולא יפגע לך בבריאות , אחרי חודש לעשות שוב בדיקה ולראות את התוצאות.

הדבר הכי חשוב בספורט זה התזונה !

אחלה, עכשיו יש יותר קונטקסט.
תדאג לבריאות שלך לפני שאתה מחליט להיכנס לסבב מסה, המצב הזה לא ישתפר מעצמו ולא נחשב תקין גם בתקופת מסה.

עדיף שתגיע לאחוזי שומן והיקף בטן תקינים, תטפל במה שצריך מבחינת שינויים תזונתיים (לא יודע מה אתה מחשיב כ"אוכל לא בריא") ותתחיל לשלב אירובי. ממליץ שתעשה את התהליך הזה בליווי מקצועי.

אחרי חודש לעשות שוב בדיקה ולראות את התוצאות.
שייתן 3 חודשים לפחות.

אחי, די. מצאו את התרופה שלא תצטרך להתחסן-השמנה.
יאללה, תתחיל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא התחסנת בכלל עד עכשיו?
אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים
קרובים אלי התחסנו וחלק אכלו לקרדה, אני אמרתי לא תודה
זה גם לא הולך טוב ביחד עם דברים אחרים(..) ראה מקרה שון רודן או קאלי מאסל ועוד כמה שהלכו בזמן האחרון.. לא לוקח ריזיקות שם, דואג למערכת החיסון שלי ומכבד את זה שאנשים אחרים רוצים להתחסן ולא מונע מהם, לי יש זכות על גופי בשונה ממה שאנשים כמו ארתוריקו פה חושבים

אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים
קרובים אלי התחסנו וחלק אכלו לקרדה, אני אמרתי לא תודה
זה גם לא הולך טוב ביחד עם דברים אחרים(..) ראה מקרה שון רודן או קאלי מאסל ועוד כמה שהלכו בזמן האחרון.. לא לוקח ריזיקות שם, דואג למערכת החיסון שלי ומכבד את זה שאנשים אחרים רוצים להתחסן ולא מונע מהם, לי יש זכות על גופי בשונה ממה שאנשים כמו ארתוריקו פה חושבים

בחירה שלך. אני הפסקתי להתעצבן ממתנגדי חיסונים.
דבר אחד אני יודע - רוב מתנגדי החיסונים שפגשתי הם ללא ספק מטורללים ברמה כזו או אחרת (וכך היו גם לפני שהייתה קורונה)
לא שואל שאלות...

לא הבנתי מה אני קשור לכך שאתה מתנגד חיסונים מטורלל.
אני לא מתנגד חיסונים, אתה רוצה תתחסן אין לי התנגדות, שכל מי שירצה יתחסן, לי יש שליטה על גופי ואני לא מפציר באף אחד להתחסן או לא להתחסן..
המטורלל פה הוא אתה גבר
חיסון נגד שפעת הייתי לוקח וכל פעם הייתי חוטף מהחיסון הזה שפעת, הבנתי את הקונספט וחתכתי מזה
שם מסיכה איפה שיש מליון אנשים ושלום על ישראל
אין לי מניעה שתתחסן, אני לא מתנגד ולא אכפת לי אם תתחסן ואני לא מפיץ תעמולה לכך שלא תתחסן, יש מי שקרוב אלי שרץ להתחסן ועכשיו סובל מבעיות, אני וויתרתי על התענוג, טטנוס קרום המוח וכל זה התחסנתי, אין לי משהו נגד חיסונים, אבל כן יש לי שליטה על הגוף שלי ואני יכול לבחור מה להכניס לגוף או לא, ואת זה בחרתי שלא..
רוצה לקרוא לי מטורלל כי אני לא מתאים לאג'נדה שלך? זה שלך גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית