עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי הוא עשה חיסון קורונה לאחרונהיש כל כך הרבה פרמטרים בנושא והבאת פה רק את הקצה של הקצה של המזלג
עשיתי בדיקת דם ויצא לי שומנים בדם (טריגליצרידים) 250. הגבול העליון המומלץ הוא עד 100 לדעתי.
מוכר לכם מתקופת מסה?
עשיתי בדיקת דם ויצא לי שומנים בדם (טריגליצרידים) 250. הגבול העליון המומלץ הוא עד 100 לדעתי.
קקקקקלריפטו
למה אתה עושה מסה עם הנתונים האלהאיזה מידע חסר?
זהו רוצה חודש ולסיים עם זהלמה אתה עושה מסה עם הנתונים האלה
הייתי מציע לך ברגע שתסיים את המסה , לקחת את התוצאות האלה ללכת לדיאטן מקצועי שיבנה לך תפריט מסודר שלא יחסר לך כלום ולא יפגע לך בבריאות , אחרי חודש לעשות שוב בדיקה ולראות את התוצאות.זהו רוצה חודש ולסיים עם זה
מסה מונעת מוות מהחיסון, לא ידעת?למה אתה עושה מסה עם הנתונים האלה
שייתן 3 חודשים לפחות.אחרי חודש לעשות שוב בדיקה ולראות את התוצאות.
להפך אחימסה מונעת מוות מהחיסון, לא ידעת?
לאלאלאלא, הוציאו מחקר חדש בידי מתנגדי חיסונים[מפתיע שלא קראת] אשר מוכיח ששומן מנצח את החיסון.להפך אחי
מי שיש לו השמנת יתר מעלה את הסיכון לתמותה עם או בלי חיסון
אל תשאל שאלות לא תשמע שקריםלא התחסנת בכלל עד עכשיו?
אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים
קרובים אלי התחסנו וחלק אכלו לקרדה, אני אמרתי לא תודה
זה גם לא הולך טוב ביחד עם דברים אחרים(..) ראה מקרה שון רודן או קאלי מאסל ועוד כמה שהלכו בזמן האחרון.. לא לוקח ריזיקות שם, דואג למערכת החיסון שלי ומכבד את זה שאנשים אחרים רוצים להתחסן ולא מונע מהם, לי יש זכות על גופי בשונה ממה שאנשים כמו ארתוריקו פה חושבים
אני לא מתנגד חיסונים, אתה רוצה תתחסן אין לי התנגדות, שכל מי שירצה יתחסן, לי יש שליטה על גופי ואני לא מפציר באף אחד להתחסן או לא להתחסן..לא הבנתי מה אני קשור לכך שאתה מתנגד חיסונים מטורלל.