הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקדחים בקוטר 1 אינץ' באינטרנט?

• פותח/ת השרשור TMW
  • פורסם בתאריך

TMW

משתמש פעיל
447
91
נק' מוניטין:
142
447
91
ראשית, נתחיל מזה שאין לי מושג בקידוח. אבל כן יש לי מקדחה, ואני צריך לקדוח בסטנד משקולות חור בגודל 1 אינץ' בשביל להתקין את מעקה הבטיחות למוט (זה המוצר). למישהו יש מושג איפה בדיוק משיגים באינטרנט מקדח כזה?

חפש מקדח קוני/מרחיב חורים/מקדח מדורג. יש כאלה באתרים הפופולריים.
אחרי קידוח בקוטר קטן עם מקדחים סטנדרטיים (תצטרך גם כאלה) תוכל להרחיב את הקדח עד למידה שאתה צריך.
זה נראה ככה:
Screenshot from 2021-11-10 00-12-09.jpeg

• פותח/ת השרשור
חפש מקדח קוני/מרחיב חורים/מקדח מדורג. יש כאלה באתרים הפופולריים.
אחרי קידוח בקוטר קטן עם מקדחים סטנדרטיים (תצטרך גם כאלה) תוכל להרחיב את הקדח עד למידה שאתה צריך.
זה נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 72826
באיזה קוטר להשתמש? זה במ''מ מ-4 עד 32.

באיזה קוטר להשתמש? זה במ''מ מ-4 עד 32.

אם זה מ-4 עד 32 מ"מ אז תצטרך להתחיל בקדח התחלתי בגודל של לפחות 4 מ"מ לפני שתוכל להשתמש במקדח הקוני (אני ממליץ שתתחיל עם יותר מ4).

אם אתה צריך קדח סופי בקוטר של 1 אינץ' אז קוני שמגיע עד 34 מ"מ זה בסדר כי אינץ' 1 שווה ל-25.4 מ"מ.

אני לא מאמין שתצטרך לדייק כל כך עם המידה כי מוצרי ברזל לשימושים כאלו לא מיוצרים בדיוק גבוה בדרך כלל, תתחיל בקדח של 8 או 10 ממ ותרחיב אותו עם הקוני עד שתוכל להכניס שם את הפין המיועד בלי קושי.

לפני שאתה עושה כזה דבר תבדוק אם זה שוווה לך.

זה לא מעקה בטיחות זה אחסון פלטות.

ואם המוצר שלך לא הגיע עם זרועות בטיחות כנראה שיש לזה סיבה טובה

• פותח/ת השרשור
פנקייק אתה מלך, תודה!

לפני שאתה עושה כזה דבר תבדוק אם זה שוווה לך.

זה לא מעקה בטיחות זה אחסון פלטות.

ואם המוצר שלך לא הגיע עם זרועות בטיחות כנראה שיש לזה סיבה טובה
וואי... זה מוזר, אמזון שינו את המוצר באתר, ובהיסטורית ההזמנות זה מוביל אותי למוצר אחר.
למטה תמונה של המוצר שהזמנתי - זה כאמור מעקה בטיחות.
אגב, יש לי בסטנד מעקה בטיחות (תמונה למטה) אבל הוא קצר מדי ובגלל זה הזמנתי.

קבצים מצורפים

• P11110-114649.jpg
    P11110-114649.jpg
    KB 47 · צפיות: 35
  • P11110-115326.jpg
    P11110-115326.jpg
    KB 85.8 · צפיות: 31
פנקייק אתה מלך, תודה!

וואי... זה מוזר, אמזון שינו את המוצר באתר, ובהיסטורית ההזמנות זה מוביל אותי למוצר אחר.
למטה תמונה של המוצר שהזמנתי - זה כאמור מעקה בטיחות.
אגב, יש לי בסטנד מעקה בטיחות (תמונה למטה) אבל הוא קצר מדי ובגלל זה הזמנתי.

זה לא נועד להיות safety אלא מגן פנים במקרה הטוב

כלומר אם אתה עושה בנץ אולי לשמור לך על השיניים במידה של כשל. זהו.

הוא קצר כי המעמד הזה לא יעמוד בעומסים שיפעיל עליו safety ארוך (מנופים וזה) וכי הבסיס שלו קצר ומה שיקרה זה שהוא פשוט יתהפך בכשל.

קיצור.

תחסוך את הזמן ותקנה משהו טוב

איש חכם אמר

buy nice or buy twice

תגיד לו @yanivgoft

ראשית, נתחיל מזה שאין לי מושג בקידוח. אבל כן יש לי מקדחה, ואני צריך לקדוח בסטנד משקולות חור בגודל 1 אינץ' בשביל להתקין את מעקה הבטיחות למוט (זה המוצר). למישהו יש מושג איפה בדיוק משיגים באינטרנט מקדח כזה?
קפוץ ךטמבוריה,קח בחשבון שזה קצת יקר ממקדח רגיל (מנסיון,משתמש בכאלו)

באשר לקידוח..
ממליץ לקחת בקבוק קטן עם מים(אפשר מעט סבון),לעשות חור בפקק,לטפטף מעט כל כמה קידוחים.
גם ילך מהר יותר,וגם ימנע מהמקדח ״להישרף״

זה לא נועד להיות safety אלא מגן פנים במקרה הטוב

כלומר אם אתה עושה בנץ אולי לשמור לך על השיניים במידה של כשל. זהו.

הוא קצר כי המעמד הזה לא יעמוד בעומסים שיפעיל עליו safety ארוך (מנופים וזה) וכי הבסיס שלו קצר ומה שיקרה זה שהוא פשוט יתהפך בכשל.

קיצור.

תחסוך את הזמן ותקנה משהו טוב

איש חכם אמר

buy nice or buy twice

תגיד לו @yanivgoft
זה

• פותח/ת השרשור
בדיוק בשביל זה יש מעמד לצלחות בחלק האחורי של הסטנד - לתת קונטרה, מנסיון - עובד כמו בובה.
כמובן שאם אתה פאורליפטר או מתאמן במשקלי Elite חייב להשקיע יותר. לי אין עניין בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית