הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרסום מחירים באינטרנט

יותר טוב כי הכרס יכולה לנוח על המיכל.

לנושא הפוסט, אני מדלג על מודעות ללא מחיר. נראה לי זלזול בקונה..
מעבר לזלזול בקונה, אולי זה אצל כולם לא יודע
ספציפית אצלי, שאין מחיר במודעה אני אוטומטית מניח שהמוצר נמכר ביותר יקר ממחירים אחרים שאפשר למצוא בשוק ומדלג, לרוב התזה הזאת מוכחת כנכונה אבל מה לעשות הסקרנות הרגה את החתול

גם שאין מחיר ואתה פונה אל המוכר הוא יכול לקבוע לך מחיר במקום לפי כמה נראה לו שאפשר 'לעקוץ' אותך, הרגשה שכזאת..

• פותח/ת השרשור
שאין מחיר במודעה אני אוטומטית מניח שהמוצר נמכר ביותר יקר ממחירים אחרים שאפשר למצוא בשוק ומדלג

נכון, רק שלפעמים גם המקרה ההפוך יכול להיות נכון - המחיר שלך נמוך מדי ואתה פוחד שאנשים לא יעריכו את מה שאתה מוכר ויחשבו שזה מעפן.

בקיצור, ממש מעניין כמה גישות שונות יכולות להיות בעולם הזה של הסחר.

נכון, רק שלפעמים גם המקרה ההפוך יכול להיות נכון - המחיר שלך נמוך מדי ואתה פוחד שאנשים לא יעריכו את מה שאתה מוכר ויחשבו שזה מעפן.

בקיצור, ממש מעניין כמה גישות שונות יכולות להיות בעולם הזה של הסחר.
אני מסתכל על זה כמו בחורה בלי תמונת פרופיל בוואצאפ, כן פה ושם יש הפתעות אבל בד"כ אין פרופיל כי היא לא נראית מאה

כי זאת אחלה שיטת שיווק,
בידיוק כמו סדרה שמשאירה אותך במתח עד הפרק הבא.
עצם העובדה שאתה מתעניין במוצר ואתה פונה לאותו מוכר בפרטי זה מעלה את הסיכוי ללקוח לקנות, הוא נותן לעצמו בראש סיבה רציונלית שהוא גם צריך את אותו מוצר וגם הוא עשה פעולה כמו לשלוח למוכר הודעה בכמה המוצר עולה, וכמובן מעלה את הסיכוי לקנות את המוצר
כמובן שרוב מי שעושה את זה לא ממש מודע ליתרון אז זה נהיה סוג של טרנד כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית