הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרסום מחירים באינטרנט

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
תמיד חשבתי שאנשים אוהבים לראות מחירים באינטרנט ולא הבנתי כאלה שמסתירים את המחירים של המוצרים או השירותים שהם רוצים למכור (אם זה ביד שנייה, מכירת מוצר או כל דבר אחר..)
רק אחרי שדיברתי על זה עם חברה שלי הבנתי שזה לא בדיוק ככה. ויש אנשים שדווקא נמשכים למודעות של "מחיר בפרטי".
אז יצרתי שאלון קצר כדי לדעת מה באמת התפלגות הדעות בנושא.
אשמח אם תענו עליו.
שאלון - אתר עסקי באינטרנט

באמת שקשה לי להבין למה יש אנשים שלא מפרסמים מחירים ביד 2...
למה עושים את זה?

לדעתי, במוצרים יד שניה, אני חושב שמנסים לחסוך את התגובות של "מה? אני מביא חדש בX שקלים פחות, הגזמת" וכו'

• פותח/ת השרשור
אבל לדעתי יש סיכוי גבוה יותר לשמוע את התגובה הזאת אם מישהו מתקשר אליך כדי לברר.
ואם הוא כבר יודע את המחיר - לא טוב לו, יום טוב לו.

אשמח אם תענו עליו.
בוצע

האמת,שאני נתקל בזה מדי יום
לא ברור למה לא רושמים מחיר (מחיר בפרטי עחי או ברוח התקופה 'מחיר קורונה' 🤦‍♂️)

מראה על אי רצינות כלשהי

סתם דוגמא,כל חמישי יש פוסט מכירה ב'מועדון האופנועים הישראלי' בפייסוש
המנהל שם החליט לא מזמן שמודעה בלי מחיר תרד מהפוסט (בשביל למנוע את הכאב ראש הזה )

וסתם סקרן,יש לך ZX636?

הסיבה לא לפרסם מחיר בפוסט בפייסבוק הוא שזה גורם לאנשים להגיב על הפוסט ואז מעלה אותו לאנשים בפיד ומגדיל את החשיפה.

הסיבה לא לפרסם מחיר בפוסט בפייסבוק הוא שזה גורם לאנשים להגיב על הפוסט ואז מעלה אותו לאנשים בפיד.
יש מצב
אבל לא חושב
כי לרוב מי שמפרסם כותב משהו (או .) ומקפיץ לבד
ודואג שהפוסט יהיה בין הראשונים

לא הולך להעלות את המחיר שלהן. רק רוצה למכור אותן במחיר הוגן ולהחזיר את הכסף שלי.
מחיר הוגן זה פונקציה של היצע וביקוש בסך הכל

כמובן שיש גם חזירים וברוך ה' טוב שיש צדיקים בסדום כמובן..

הכי היה הזוי לי איך בכל התקופה האחרונה המשקולות יד שנייה היו יוצאים יותר יקרים מחדשים שאפשר לקנות, מינוס הקטע שצריך לחכות למלאי

הכי היה הזוי לי איך בכל התקופה האחרונה המשקולות יד שנייה היו יוצאים יותר יקרים מחדשים שאפשר לקנות
כנראה בגלל זה:
הקטע שצריך לחכות למלאי
אם מישהו רוצה עכשיו בלי לחכות אז היו מוכנים לשלם והיו כאלה שניצלו את זה

עוד לא מאוחר חביבי

למרות שפחות מתחבר לסגמנט הזה (שמן מדי לסופר-ספורט)
יותר טוב כי הכרס יכולה לנוח על המיכל.

לנושא הפוסט, אני מדלג על מודעות ללא מחיר. נראה לי זלזול בקונה..

יש הבדל אני חושב בין מודעות של מוצרים יד שניה לבין דף עסקי כמו שכתבת בשאלון. במודעות של יד 2 לרוב אני מדלג על אלה ללא מחיר לפחות בהתחלה, אלא אם אני לא מוצא משהו שאני רוצה במחיר שאני רוצה. אבל דף עסקי, לדוגמה אני צריך צלם לאירוע, אני נכנס לאתר של צלם כלשהו, נראה לי בעייתי מאוד לתת מחירים באתר, הוא צריך לדעת מה האירוע, כמה אנשים, יום/שעות האירוע, כמה צלמים, כמה תמונות ועוד, במקרה כזה נראה לי רק ליצור קשר ולשוחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית