עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרחיב חורים
😱
באיזה קוטר להשתמש? זה במ''מ מ-4 עד 32.חפש מקדח קוני/מרחיב חורים/מקדח מדורג. יש כאלה באתרים הפופולריים.
אחרי קידוח בקוטר קטן עם מקדחים סטנדרטיים (תצטרך גם כאלה) תוכל להרחיב את הקדח עד למידה שאתה צריך.
זה נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 72826
באיזה קוטר להשתמש? זה במ''מ מ-4 עד 32.
וואי... זה מוזר, אמזון שינו את המוצר באתר, ובהיסטורית ההזמנות זה מוביל אותי למוצר אחר.לפני שאתה עושה כזה דבר תבדוק אם זה שוווה לך.
זה לא מעקה בטיחות זה אחסון פלטות.
ואם המוצר שלך לא הגיע עם זרועות בטיחות כנראה שיש לזה סיבה טובה
פנקייק אתה מלך, תודה!
וואי... זה מוזר, אמזון שינו את המוצר באתר, ובהיסטורית ההזמנות זה מוביל אותי למוצר אחר.
למטה תמונה של המוצר שהזמנתי - זה כאמור מעקה בטיחות.
אגב, יש לי בסטנד מעקה בטיחות (תמונה למטה) אבל הוא קצר מדי ובגלל זה הזמנתי.
קפוץ ךטמבוריה,קח בחשבון שזה קצת יקר ממקדח רגיל (מנסיון,משתמש בכאלו)ראשית, נתחיל מזה שאין לי מושג בקידוח. אבל כן יש לי מקדחה, ואני צריך לקדוח בסטנד משקולות חור בגודל 1 אינץ' בשביל להתקין את מעקה הבטיחות למוט (זה המוצר). למישהו יש מושג איפה בדיוק משיגים באינטרנט מקדח כזה?
זהזה לא נועד להיות safety אלא מגן פנים במקרה הטוב
כלומר אם אתה עושה בנץ אולי לשמור לך על השיניים במידה של כשל. זהו.
הוא קצר כי המעמד הזה לא יעמוד בעומסים שיפעיל עליו safety ארוך (מנופים וזה) וכי הבסיס שלו קצר ומה שיקרה זה שהוא פשוט יתהפך בכשל.
קיצור.
תחסוך את הזמן ותקנה משהו טוב
איש חכם אמר
buy nice or buy twice
תגיד לו @yanivgoft
בדיוק בשביל זה יש מעמד לצלחות בחלק האחורי של הסטנד - לתת קונטרה, מנסיון - עובד כמו בובה.הוא קצר כי המעמד הזה לא יעמוד בעומסים שיפעיל עליו safety ארוך (מנופים וזה) וכי הבסיס שלו קצר ומה שיקרה זה שהוא פשוט יתהפך בכשל.