הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרוגנים וחרדות

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
כאדם שסובל מחרדות ומטופל בלוסטרל
הייתי נורא זהיר לגבי החומרים שאני מכניס ,כמובן שטרן לא נלקח אפילו בחשבון בהתחלה.
ובכל זאת 150 מג של טרן אייס היה הסייקל הכי טוב בחיי התופעות לוואי היו נורא מינימליות . 500 בולד היה התקף חרדה בלתי פוסק ,למזלי זה היה בולד סיפ ואחרי הפסקה של שבועיים הכל השתפר .
אחרי חפירה ברשת הבנתי שזאת תופעת לוואי מוכרת מאוד אבל זה עדיין לא מסביר איך טרן ,חומר פי עשר יותר אנדרוגני מבולד עובד עבורי יותר טוב .
למישהו יש קצת רעיונות?
מנסה למצוא הגיון 😣

כאדם שסובל מחרדות ומטופל בלוסטרל
הייתי נורא זהיר לגבי החומרים שאני מכניס ,כמובן שטרן לא נלקח אפילו בחשבון בהתחלה.
ובכל זאת 150 מג של טרן אייס היה הסייקל הכי טוב בחיי התופעות לוואי היו נורא מינימליות . 500 בולד היה התקף חרדה בלתי פוסק ,למזלי זה היה בולד סיפ ואחרי הפסקה של שבועיים הכל השתפר .
אחרי חפירה ברשת הבנתי שזאת תופעת לוואי מוכרת מאוד אבל זה עדיין לא מסביר איך טרן ,חומר פי עשר יותר אנדרוגני מבולד עובד עבורי יותר טוב .
למישהו יש קצת רעיונות?
מנסה למצוא הגיון 😣
כולנו שונים, כל אחד עובד אחרת, אי אפשר להסביר את זה לא משנה איך תהפוך את זה, יש אנשים שנשבעים שלא יגעו בטרן שוב בחיים ויש כאלה שמרגישים מיליון דולר עליו(לא מגזים, לך תקרא לוגים של אנשים).

כנראה בולד לא יושב לך טוב במוח וטרן כן, יש אנשים היו מוכנים להרוג כדי להתחלף איתך בשביל שיוכלו להריץ טרן בכיף חחח … 😱

חרדות זה חרא של דבר, סבלתי מחרדות ממש ממש קשות במשך תקופה עד שהתחלתי טיפול והיום אני פי מיליון יותר טוב, אבל לא מאחל את זה גם לאויבים שלי.

Eq
אבל במקום אסתר של דקנואט שזה מגיע בו בדרך כלל אסתר קצר יותר של סיפוניאט שזה די כמו אנתת אבל ארוך יותר ב0.5-1.5 ימים
לא נתקלתי בזה ....
אפשר לראות קישור או תמונה של החומר .
אריזה שלנו משהו בר השגה ולא איזה מוצר מחו"ל

טרן זה כמו אקסטה כל מי שיריץ יהיה לו בכיף
הבעיה היא האפטר או אם מריצים יותר מדי זמן
יש אנשים לא מסוגלים להריץ טרן אייס אפילו שבוע, אם אתה יכול אתה יכול אם לא אז לא, זה לא מסוג החומרים שאתה מגלה רק חודש אחרי, שיתקנו אותי בעלי ניסיון ממשי אם אני טועה כמובן אבל מכל הלוגים ומחקרים שקראתי, כאשר מדובר בטרן אייס אתה יודע כבר בשבוע הראשון אם אתה יכול לסבול את התרכובת או לא

מה זה ??

אני אתקן... טרן קצר מתחילים להרגיש אחרי 3-4 שבועות תופעות
@JewTRT
אין חומר שמתחיל לעבוד מיידי.
דם עם הוא על אסטר קצר לוקח כמה שבעות עד שיש מספיק ריכוז בדם כדי שתתחיל להרגיש.
אשרייך.

טרן אייס התכוונתי לטרן קצר אגב *

כמה הנזק סדר גודל לזה בימינו אנו
לא שואל מקור אלא כמה וויאלה של זה צריכה לעלות בערך בשוק שלנו
כל החומרים שיש בארץ לפני מה שאני יודע המחירים שלהם די זהים
ז"א טסט יעלה x וטרן/מסטרון יעלה x ועוד 30-50 שקל יותר במקסימום.
הכי יקר זה אנבר שהוא בד"כ נמכר כפול או 1.5 ממחיר טסט

• פותח/ת השרשור
כל החומרים שיש בארץ לפני מה שאני יודע המחירים שלהם די זהים
ז"א טסט יעלה x וטרן/מסטרון יעלה x ועוד 30-50 שקל יותר במקסימום.
הכי יקר זה אנבר שהוא בד"כ נמכר כפול או 1.5 ממחיר טסט

חומר הגלם של מאסטרון וטרן יקר פי 5-6 מטסט.

חומר הגלם של מאסטרון וטרן יקר פי 5-6 מטסט.
אתה מוזמן לשלם איזה סכום שבא לך על מה שבא לך. בסופו של דבר תיקח בחשבון שהמחיר עולה ישירות ביחס של כמה ידים הוא עובר עד שמגיע אליך
אני רק שתפתי דעה אישית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית