הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרוגנים וחרדות

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
כאדם שסובל מחרדות ומטופל בלוסטרל
הייתי נורא זהיר לגבי החומרים שאני מכניס ,כמובן שטרן לא נלקח אפילו בחשבון בהתחלה.
ובכל זאת 150 מג של טרן אייס היה הסייקל הכי טוב בחיי התופעות לוואי היו נורא מינימליות . 500 בולד היה התקף חרדה בלתי פוסק ,למזלי זה היה בולד סיפ ואחרי הפסקה של שבועיים הכל השתפר .
אחרי חפירה ברשת הבנתי שזאת תופעת לוואי מוכרת מאוד אבל זה עדיין לא מסביר איך טרן ,חומר פי עשר יותר אנדרוגני מבולד עובד עבורי יותר טוב .
למישהו יש קצת רעיונות?
מנסה למצוא הגיון 😣

• פותח/ת השרשור
אתה מוזמן לשלם איזה סכום שבא לך על מה שבא לך. בסופו של דבר תיקח בחשבון שהמחיר עולה ישירות ביחס של כמה ידים הוא עובר עד שמגיע אליך
אני רק שתפתי דעה אישית

אני מדבר על החומר גלם הגולמי.
כולנו שונים, כל אחד עובד אחרת, אי אפשר להסביר את זה לא משנה איך תהפוך את זה, יש אנשים שנשבעים שלא יגעו בטרן שוב בחיים ויש כאלה שמרגישים מיליון דולר עליו(לא מגזים, לך תקרא לוגים של אנשים).

כנראה בולד לא יושב לך טוב במוח וטרן כן, יש אנשים היו מוכנים להרוג כדי להתחלף איתך בשביל שיוכלו להריץ טרן בכיף חחח … 😱

חרדות זה חרא של דבר, סבלתי מחרדות ממש ממש קשות במשך תקופה עד שהתחלתי טיפול והיום אני פי מיליון יותר טוב, אבל לא מאחל את זה גם לאויבים שלי.

חרדות גומרות את החיים ,איך טיפלת?

אני מדבר על החומר גלם הגולמ
אין לי שמץ של מושג כמה עולה חומר גולמי ומאיפה מביאים אותו ואני גם לא נכס לרזולוציה הזאת.
מעניין אותי תאכלס מה אני משלם בארץ ומה אני מקבל.
עד היום הכל היה פיקס מלבד ניסוי אחד עם ברנד לא מוכר שעשה לי אבסס, ספק בגלל החומר ספק בגלל טעות בזריקה ספק השריר כבר היה עייף....
אבל החומר היה בדוז 100 אחוז אותנטי

• פותח/ת השרשור
מישו לקח פעם לבדיקת איכות את הטסטווירון?
יצא תקין? 100% חומר פעיל?

של באייר ?
אני חותך את הזין אם הוא פחות מ99 אחוז טהור ,חברות תרופות לא משחקות ,תביעות של מיליארדים פלוס סנקציות בשביל חומר גלם זול להחריד .

כאדם שסובל מחרדות ומטופל בלוסטרל
הייתי נורא זהיר לגבי החומרים שאני מכניס ,כמובן שטרן לא נלקח אפילו בחשבון בהתחלה.
ובכל זאת 150 מג של טרן אייס היה הסייקל הכי טוב בחיי התופעות לוואי היו נורא מינימליות . 500 בולד היה התקף חרדה בלתי פוסק ,למזלי זה היה בולד סיפ ואחרי הפסקה של שבועיים הכל השתפר .
אחרי חפירה ברשת הבנתי שזאת תופעת לוואי מוכרת מאוד אבל זה עדיין לא מסביר איך טרן ,חומר פי עשר יותר אנדרוגני מבולד עובד עבורי יותר טוב .
למישהו יש קצת רעיונות?
מנסה למצוא הגיון 😣

אני פעם סבלתי מחרדות של לצאת מהבית
ואז פשוט התחלתי לצאת יותר לטייל לנסוע רחוק
וזה עבר שראיתי שזה לא כזה מפחיד .
דכאון חצי כוח . יחסית סבבה לי עכשיו אבל לפעמים אני כאילו אומר לעצמי מה אתה שמח טוב לך עכשיו מחר יהיה לך רע . לדעתך טסט יכול לרפא דכאון וחרדה ?

אני פעם סבלתי מחרדות של לצאת מהבית
ואז פשוט התחלתי לצאת יותר לטייל לנסוע רחוק
וזה עבר שראיתי שזה לא כזה מפחיד .
דכאון חצי כוח . יחסית סבבה לי עכשיו אבל לפעמים אני כאילו אומר לעצמי מה אתה שמח טוב לך עכשיו מחר יהיה לך רע . לדעתך טסט יכול לרפא דכאון וחרדה ?
צודק אח, הדרך הכי טובה להיפטר מחרדות ופחד הם להתמודד עם הפחד

כמו בפציעות הדרך להתמודד עם הכאב זה בכאב עצמו

כואב לך החזה? תעשה מתיחות בדיוק בנקודה בה כואב, אין מה לעשות צריך חמאת מאיזור הנוחות או שאיזור הנוחות נהיה כבר לא נוח ואז גם שרפת זמן וגם החיים דופקים לך צינור, צריך לחיות ולא לפחד אחרת הפחד משבית ורק מתעצם, צודק אח

ממש לא
טסט יכול להגביר את השמחה שלך כשאתה שמח אבל יכול להגביר חרדה כשאתה במצב רע
הוא שאל אותי אותו דבר אמרתי לו, טסט זה לא כדור קסם, הוא יכול לשפר מצב רוח אבל אם אתה בדיכאון או חרדות שנובע מסיבות כאלה ואחרות ולא רפואי הסיכוי שטסט ירפא משהו הוא מאוד נמוך.

ספציפית לי הסיבה העיקרית לחרדות היה הרמות הורמונים הנמוכות בגוף, אחרי שהתחלתי טיפול החרדית כמעט ונעלמו, זה לא נפטר 100% אבל בלב שלם אני יכול להגיד שנפטרתי מ80% מהחרדות והשלב הבא זה לרדת מציפרלקס לגמרי.

ספציפית לי הסיבה העיקרית לחרדות היה הרמות הורמונים הנמוכות בגוף

שואל מתוך החוויה שלך, תוכל להרחיב מה זה בדיוק חרדות שנובעות מרמות הורמונים נמוכות? או איך זה בא לידי ביטוי אצלך? חרדה קיומית? חברתית?
מנסה להבין איך חוסר באנדרוגנים משפיע על זה בדיוק. כי נראה לי שזה די נדיר. אני יודע שיש תופעות של ירידה במסת שריר ֿֿ/ איכות שינה / מוטיבציה, אבל לא חרדות בצורה מובהקת כמו שאתה מתאר
גם האסטרוגן שלך היה מאוד נמוך?

נערך לאחרונה:
סתם שואל מתוך עניין, תוכל להרחיב מה זה בדיוק חרדות שנובעות מרמות הורמונים נמוכות? או את החוויות שלי?
בשיא טיפול הtrt שלי
הטסט היא 35-37
כאשר הגעתי עם 4.6
הפכתי לרובוטריק 😃
הכל היה הפך להיות קל יותר(לדבר עם אנשים,בחורות(אפילו שאני נשוי)עייפות התפוגגה,בכללי הרגשה משכרת..

ואז כנראה האסטרוגן התחיל לטפס...אשכים פיצים,פצעונים,חוסר בזקפה,וכו

כאשר הפסקתי כל טיפול
הרגשתי כמו בלון שהוציאו לו את האוויר
• חשק מיני ירוד לאפס
• לא מסוגל לעמוד מול אנשים ולדבר
• עצב ודכדוך
• לא הייתי מסוגל להיכנס למעלית אפילו
• לא יכולתי לשאת צעקות של ילדים
• חיכתי כל יום,שהיום יגמר
• חוסר בתאבון

מטסט 35+ צנחתי ל 6.9
מאסטרוגן 537 ירדתי ל >70

רכבת הרים של רגשות

שואל מתוך החוויה שלך, תוכל להרחיב מה זה בדיוק חרדות שנובעות מרמות הורמונים נמוכות? או איך זה בא לידי ביטוי אצלך? חרדה קיומית? חברתית?
מנסה להבין איך חוסר באנדרוגנים משפיע על זה בדיוק. כי נראה לי שזה די נדיר. אני יודע שיש תופעות של ירידה במסת שריר ֿֿ/ איכות שינה / מוטיבציה, אבל לא חרדות בצורה מובהקת כמו שאתה מתאר
גם האסטרוגן שלך היה מאוד נמוך?
בסופו של דבר המצב רוח שלך מושפע כולו מהורמונים, וכמו שאמרת איכות שינה, מוטיבציה ועייפות הם דברים שאתה יכול להשוות אותם לדלק שנשפך למדורה, החרדות היו ברמה מטורפת של חוסר יכולת לאכול, לישון, התקפי חרדה שמגיעים משום מקום בזמן שאני יושב בסלון רואה טלויזיה ופתאום אני מרגיש כאילו אני הולך למות ובוכה כמו ילד (כן ממש ככה לא מתבייש להגיד, בוכה כמו תינוק במשך שעה רצוף), לא מסוגל להיות בחדר עם יותר משלוש אנשים, הכל מאוד סוריאליסטי, צבעים בוהקיפ, הכל מאוד overwhelming כאילו היה קשה לי ״להכיל״ את העובדה שאני חיי.

חוסר איזון הורמונלי יוצר חוסר איזון במוח, דופמין, סרוטינין שהם החומרים העיקרים שאחראים על המצב רוח שלנו, טסט נמוך גורם לאטרוגן נמוך שמביא איתו שלל בעיות אחרות, לעלות על טיפול מבחינתי הציל אותי.

מדהים.
מה שאני כתבתי בדיוק!
אותם תחושות
הרבה דברים אני אאחל לשונאים שלי אבל חרדות והתקפי חרדה זה לא אחד מהם, זה סיוט מטורף, תמיד המעטתי בתיאור של אנשים שסבלו מחרדות סביבי ואחרי שאני קיבלתי את זה הבנתי מה הם עברו ואיזה בור הייתי שלא ייחסתי למה שהם אומרים חשיבות או שזרקתי משפטים מטומטמים כמו ״פשוט תרגע יהיה בסדר״

הרבה דברים אני אאחל לשונאים שלי אבל חרדות והתקפי חרדה זה לא אחד מהם, זה סיוט מטורף, תמיד המעטתי בתיאור של אנשים שסבלו מחרדות סביבי ואחרי שאני קיבלתי את זה הבנתי מה הם עברו ואיזה בור הייתי שלא ייחסתי למה שהם אומרים חשיבות או שזרקתי משפטים מטומטמים כמו ״פשוט תרגע יהיה בסדר״
כע הא אני גם חשבתי ככה על זה אבל שעשיתי טיפולים נפלתי על תותח שאמר בראש בריא אתה תלמד להתגונן מזה אם הזמן ברור שנתנו לי כל מיני שיטות ואיך לא ... מרשם קבוע לקסנקס על כל אופן אני מאחורי זה וזה כבר לא תוקף אותי . ובסייקל התקף חרדה הוא חזק יותר, כנ"ל כל רגש

כע הא אני גם חשבתי ככה על זה אבל שעשיתי טיפולים נפלתי על תותח שאמר בראש בריא אתה תלמד להתגונן מזה אם הזמן ברור שנתנו לי כל מיני שיטות ואיך לא ... מרשם קבוע לקסנקס על כל אופן אני מאחורי זה וזה כבר לא תוקף אותי . ובסייקל התקף חרדה הוא חזק יותר, כנ"ל כל רגש
ברור שהכל בראש וראש חזק יכול להתמודד עפ הכל אבל אצלי הבעיה הייתה הורמונים, אני היום על טסטוסטרון ומרגיש מעולה כבר שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית